Bezár

Kézilabda

Sport › Kézilabda

BRAVÓ: Párizsban szerzett előnyt a BL-negyeddöntőben a Veszprém!!

Ma 18:33

Az MKB-MVM Veszprém 28-26-ra nyert a francia PSG otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett afelé, hogy története során először bejusson a Final Fourba.

Férfi kézi BL: PSG-Veszprém negyeddöntő élőben az NSO-n!

Ma 16:51

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém a Paris Saint-Germain otthonában lép pályára. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!

Női kézi NB I: Veszprémben is nyerni tudott a Debrecen

Tegnap 19:43

Egy góllal nyert vendégként a Debrecen a Veszprém ellen a női kézilabda NB I rájátszásának pénteki mérkőzésén. A DVSC győztes gólját Karnik Szabina szerezte az utolsó másodpercben.

Idegenben nyert a Debrecen

Tegnap 18:27

Női kézilabda NB I: Veszprém Barabás-Duna Takarék - DVSC-TVP 25-26 (13-14)

Megkezdi a harcot az EHF-kupa Final Fourért a Pick

Tegnap 15:25

Vasárnap magyar idő szerint 18 órától a Sporting CP otthonában lép pályára a kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjében a Pick Szeged. Juan Carlos Pastor együttesének célja, hogy megnyugtató előnyt szerezzen a szegedi visszavágóra, ahol…

Nagy László: A PSG nem tűnik egységesnek

Tegnap 11:19

Az eddigi német és spanyol riválisok helyett most a francia kirakatcsapat, a Paris Saint-Germain áll az MKB-MVM Veszprém útjában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.