Kézilabda hírek

Sport › Kézilabda

Pánczél Barabás hosszú, kacskaringós útja

15.06.28 06:15

A Hogy volt? Hogy van? sorozatunkban Pánczél Barabás kézilabda edző a vendégünk. Pánczél Barabást mindenki úgy tiszteli: „Paczi”, az ő monológját olvashatják.

Férfi kézilabda BL – Kiel ellen a Veszprém, Barcelona ellen a Szeged

15.06.27 09:07

Budapest/(MTI) - Az előző idényben döntős MKB-MVM Veszprém többek között a német THW Kiellel, míg a legutóbb negyeddöntős MOL-Pick Szeged a címvédő Barcelonával került azonos csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.

Férfi kézi BL: a Veszprém a Kiellel, a Szeged a Barcával került össze

15.06.26 20:39

Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának csoportbeosztását. Az MKB-MVM Veszprém többet között a német THW Kiellel és a francia Paris Saint-Germainnel került egy csoportba, míg a MOL-Pick Szeged a…

A(z) "Kézilabda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Kézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,Nyíregyháza
Kézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,NyíregyházaKézilabda Diákolimpia V.kcs. OD Kisvárda,Nyíregyháza

Kapcsolódó témák

Ország

Megszavazták! Épülhet a kerítés a szerb-magyar határon

Magyarország – Épülhet a kerítés, közmunkára fogják a menekülteket, pályázunk az olimpiára  és fizetni kell az adatigénylésért – többek között ezt szavazták meg a képvislők a parlamentben hétfőn.

Sport

Három Barca-futballista az álomcsapatban

A legutóbb Bajnokok Ligáját nyerő, spanyol bajnok és kupagyőztes FC Barcelona három labdarúgója is bekerült a dél-amerikai nemzeti válogatottak hétvégén zárult kontinentális bajnoksága, a Copa America álomcsapatába.

Megye

Eltűnt várpalotait keresnek

A várpalotai rendőrség ma délelőtti megerősítése szerint eltűnés miatt valóban keresik még a képen látható Torzsás Lászlót. Kérjük, aki bármilyen információval rendelkezik róla, segítsen a megtalálásában.

Magyar település

Veszprém, utca, zene

  Veszprémben minden gyerek utcazenész akar lenni. Nem csoda, hisz 16 éve azt látják évről-évre, hogy jobbnál-jobb, izgalmasabbnál-izgalmasabb zenei produkciók szólalnak meg a belváros utcáin, terein.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló