Bezár

Keresztes Ildikó

Ismert személy › Keresztes Ildikó

Egy ijesztő próbatételen esett át Radics Gigi

13.10.17 10:15

Kerékpározás, vásárlás, mozgólépcső – mindez a látás képessége nélkül. Radics Gigi, Keresztes Ildi, Gergely István és Dr. Kiss Gergely olimpikonjaink, valamint Puskás Peti és Sipos Peti „láthatatlan” feladatokban bizonyított a Fehér Bot napján.

Keresztes Ildikó cáfolja a pletykákat

13.10.10 09:57

Többek szerint túl sokat fogyott az utóbbi időben Keresztes Ildikó, ő azonban cáfolja a pletykákat. Sőt! Az énekesnő azt mondja: felszedett néhány kilót - írja a Kiskegyed.hu.

Zsédát is bevették az X-Faktorba

13.10.04 15:09

Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Tóth Vera és Zséda segít majd az X-Faktor mentorainak kiválasztani az élő show énekeseit - írja az ujasz.hu.

Fotók - Így sütött együtt Keresztes Ildikó és Keleti Andi

13.09.13 09:39

„Légy a mesterem!” – Kérlelte Keresztes Ildikó a konyhában rendkívül otthonosan mozgó Keleti Andreát, aki örömmel vállalta a megtisztelő feladatot, és megtanította siríteni az X-faktor ex-mentorasszonyát. Az I. Kürtőskalács Fesztivál kedvcsináló…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Horváth Attila Jubileumi ÉletműkoncertHorváth Attila Jubileumi Életműkoncert 2012

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nem megy el a Fiorentina sztárja

Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke kijelentette, hogy kolumbiai válogatott szélsőjátékosuk, Juan Cuadrado nem fogja elhagyni a klubot.

Kultúra és szórakozás

Vastag Csaba szerint mindenki romantikus

Az egykori X-Faktor győztes nem beszél a magánéletéről, ezúttal legalább általánosságban mesélt a romantikához való viszonyáról.

Márka

Bikiniben kapták lencsevégre Erős Antóniát

Az RTL Klub híradósát még sosem láthattuk lenge öltözetben, most azonban családi vakációja során kiderült, mit takar a ruha.

Ismert személy

Tóth Gabi azért szingli, mert sikeres

Az énekesnő szerint azért nem találta még meg az ideális pasit, mert a férfiak félnek a sikeres, független nőktől. Ráadásul még ismert is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló