Bezár

Keresztes Ildikó

Ismert személy › Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó is a TV2-höz igazol?

14.07.02 06:03

Újabb név merült fel a Sztárban sztár című műsor kapcsán, ezúttal az egykori X-Faktor mentorról vélik tudni, hogy csatornát vált.

Újra szerelmes Keresztes Ildikó

14.03.21 08:21

Az énekesnőről már egy ideje azt pletykálják, rátalált a szerelem. Ő eddig a magánéletét firtató minden kérdést hárított, egy barátnője azonban elszólta magát.

Keresztes Ildikó: a terv sikerült

14.01.24 13:42

Egy évre előre kinyaralta magát Keresztes Ildikó, aki a Dominikai Köztársaság szépségeit fedezte fel. Az énekesnő vágyott végre pár olyan napra, amikor a pálmafák alatt, a tengerparton sütkérezve egyszerűen nem csinál semmit - számol be a Blikk.

Keresztes Ildikó lélegzetelállító dalbemutatója: Adj valamit az X-faktorban

13.12.15 21:52

A finalisták dalai után egy exkluzív produkcióval érkezett Keresztes Ildikó, aki ma este a Recirquel Új Cirkusz Társulattal egy lélegzetelállító mutatványra készült

Újfent csapat hullott ki az X-Faktorból

13.11.03 21:57

A negyedik élő show utáni adásban kiderült, hogy Csordás Ákos és a ByTheWay kapta a legkevesebb voksot, ők kényszerültek párbajozni. Szikorának a Beatles óta új kedvence lett, Tóth Gabi pedig látványosabban sírt, mint egykor Keresztes Ildikó.

Egy ijesztő próbatételen esett át Radics Gigi

13.10.17 10:15

Kerékpározás, vásárlás, mozgólépcső – mindez a látás képessége nélkül. Radics Gigi, Keresztes Ildi, Gergely István és Dr. Kiss Gergely olimpikonjaink, valamint Puskás Peti és Sipos Peti „láthatatlan” feladatokban bizonyított a Fehér Bot napján.

Keresztes Ildikó cáfolja a pletykákat

13.10.10 09:57

Többek szerint túl sokat fogyott az utóbbi időben Keresztes Ildikó, ő azonban cáfolja a pletykákat. Sőt! Az énekesnő azt mondja: felszedett néhány kilót - írja a Kiskegyed.hu.

Zsédát is bevették az X-Faktorba

13.10.04 15:09

Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Tóth Vera és Zséda segít majd az X-Faktor mentorainak kiválasztani az élő show énekeseit - írja az ujasz.hu.