Bezár

Keresztes Ildikó

Ismert személy › Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó: önfejű és makacs kislány voltam

14.07.18 17:00

Keresztes Ildikó azt mondja, mindig is családcentrikus volt, azonban most, idősebb korában még inkább érzi szerettei hiányát.

Keresztes Ildikó: Ki nem állhatom az előítéleteket!

14.07.06 06:19

Az X-Faktor egykori zsűritagja sosem csinált titkot abból, hogy a verseny után is kimondottan jó viszonyt ápol mentoráltjaival. Keresztes Ildikó mindig is egyengette és nyomon követte a karrierjüket, odafigyelt a lelki világukra.

Keresztes Ildikó is a TV2-höz igazol?

14.07.02 06:03

Újabb név merült fel a Sztárban sztár című műsor kapcsán, ezúttal az egykori X-Faktor mentorról vélik tudni, hogy csatornát vált.

Újra szerelmes Keresztes Ildikó

14.03.21 08:21

Az énekesnőről már egy ideje azt pletykálják, rátalált a szerelem. Ő eddig a magánéletét firtató minden kérdést hárított, egy barátnője azonban elszólta magát.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Horváth Attila Jubileumi Életműkoncert 2012Horváth Attila Jubileumi Életműkoncert

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Majka őszinte nyilatkozata: "Mi nem tudtunk mivel jár ez"

Idén az év televíziós személyiségének választották, mondhatni, övé a legzajosabb siker a valóságshow szereplők közül. Megdöbbentő dolgot árult el Hajdú Péternek: az ismertség előtt ˝kamionról leesett˝ holmikkal…

Kultúra és szórakozás

A Dal 2015 - Rákay Philip értékelte a döntőt

Rákay Philip a Dal fináléja után értékelte nekünk a nyolcas mezőnyt, beszélgettünk a nyertes előadóról, valamint értékeltük, hogy miért nem szavazhat a néző mind a nyolc produkcióra és miért kell lefelezni a döntő mezőnyét.

Kultúra és szórakozás

Mindenütt Nő - programkavalkád a nőnapi hétvégén

Színházzal, koncertekkel, filmekkel, tárlatvezetéssel, tánccal, felolvasásokkal, kultúrtörténeti előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és közönségtalálkozóval készül március 6. és 8. között a Mindenütt Nő…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló