Bezár

Keresztes Ildikó

Ismert személy › Keresztes Ildikó

50 éves a rockdíva, Keresztes Ildikó - 3 legütősebb slágerével ünnepeljük

14.08.08 08:33

Énekesnő, színművésznő, előadóművész, mentor. Keresztes Ildikó már ezer arcát megmutatta közönségének. Tehetsége már korán megmutatkozott, így nem volt kérdéses, egy napon egy ország fogja hallgatni dalait. A születésnapos dívát három…

Keresztes Ildikó: önfejű és makacs kislány voltam

14.07.18 17:00

Keresztes Ildikó azt mondja, mindig is családcentrikus volt, azonban most, idősebb korában még inkább érzi szerettei hiányát.

Keresztes Ildikó: Ki nem állhatom az előítéleteket!

14.07.06 06:19

Az X-Faktor egykori zsűritagja sosem csinált titkot abból, hogy a verseny után is kimondottan jó viszonyt ápol mentoráltjaival. Keresztes Ildikó mindig is egyengette és nyomon követte a karrierjüket, odafigyelt a lelki világukra.

Keresztes Ildikó is a TV2-höz igazol?

14.07.02 06:03

Újabb név merült fel a Sztárban sztár című műsor kapcsán, ezúttal az egykori X-Faktor mentorról vélik tudni, hogy csatornát vált.

Újra szerelmes Keresztes Ildikó

14.03.21 08:21

Az énekesnőről már egy ideje azt pletykálják, rátalált a szerelem. Ő eddig a magánéletét firtató minden kérdést hárított, egy barátnője azonban elszólta magát.

Keresztes Ildikó: a terv sikerült

14.01.24 13:42

Egy évre előre kinyaralta magát Keresztes Ildikó, aki a Dominikai Köztársaság szépségeit fedezte fel. Az énekesnő vágyott végre pár olyan napra, amikor a pálmafák alatt, a tengerparton sütkérezve egyszerűen nem csinál semmit - számol be a Blikk.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Horváth Attila Jubileumi ÉletműkoncertHorváth Attila Jubileumi Életműkoncert 2012

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Copa Del Rey: Kínkeserves nap a kupában

A Copa Del Rey ma este nem tartogatott számunkra sztárcsapatokat, helyettük inkább a kicsik birkóztak meg a továbbjutásért.

Kultúra és szórakozás

Rádőlt a Rising Star fala az X-Faktorra

A teljes lakosság körében megint a TV2 tehetségkutatója volt a hét legnézettebb műsora.

Ismert személy

Tóth Vera: ő mindenestül szeret

Tóth Vera egy éve él együtt szerelmével és azt mondja: megtalálta a másik felét és még soha nem volt ilyen boldog. A Megasztár egykori győztese azt is elárulta a Like magazinnak, mi a titka egy jó kapcsolatnak.

Márka

Ők kaptak újabb esélyt a Rising Star nézőitől

Megvan, hogy kikre érkezett a legtöbb szavazat a TV2 tehetségkutató műsorának oldalán, miután a nézők lehetőséget kaptak arra, hogy a párbajok során kiesett kedvencüknek új esélyt adjanak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló