Bezár

KDNP

Politikus › KDNP

Elkeserítő karácsony: 25 éve nem volt ennyi szegény ember

13.12.27 13:20

Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP kormányzása miatt évről-évre egyre több ember egyre nehezebben éli meg a karácsonyt.

Megférfiasodott a Fidesz a választásokra

13.12.27 11:24

Szeged - Mindössze hat nőt indít a Fidesz–KDNP a 106 fős egyéni választókerületi listán a 2014-es országgyűlési választásokon: pontosan harmadannyit, mint az MSZP–Együtt PM szövetség.

A Fidesz tartolt 2013 őszén is

13.12.26 10:47

2013 2. felében is a Fidesz–KDNP maradt a legerősebb a 10 ezer főnél népesebb településeken tartott időközi választási eredmények alapján.

Hévíznek már eredményeket hoz a keleti nyitás

13.12.25 08:30

Az elmúlt években a hévízi önkormányzat által megcélzott új - elsősorban keleti - piacokról egyre nagyobb számban érkeznek vendégek - mondta el az MTI-nek a fürdőváros polgármestere. Papp Gábor (Fidesz-KDNP) felidézte, hogy a 2010-ben…

Mind a négy gyertya ég az adventi koszorún

13.12.22 21:15

Szeged - A Dugonics téren felállított városi adventi koszorú utolsó gyertyáját gyújtotta meg vasárnap délután Baradnay Gyula professzor, Szeged díszpolgára, Ribár János nyugalmazott evangélikus esperes és Haág Zalán KDNP-s önkormányzati képviselő.

13 milliárdot kapott Salgótarján az elmúlt három évben

13.12.20 18:53

Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz-KDNP) a város polgármestere az önkormányzati cégek vezetői és az önkormányzati intézményeket támogató vállalkozók évértékelő találkozóján beszélt erről.

KDNP: nem szakrális helyen volt a párt választmányi ülése

13.12.20 13:42

Nem szakrális helyen, hanem a Dunamelléki Református Egyházkerület székházában és konferencia-központjában tartotta a KDNP választmányi ülését - reagált a párt a Jobbik állításaira.

Egyházi ingatlant használ pártcélokra a KDNP?

13.12.20 12:06

A Jobbik szerint botrányos, hogy a KDNP múlt szombaton egy egyházi ingatlanban tartotta az országos választmányi ülését, ahol elvileg ilyen rendezvényt nem tarthatnának. Erről Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő beszélt pénteki…

Közép-Európa legnagyobb egészségturisztikai központja lehet Zalában

13.12.19 20:40

A 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési elképzelésekről Manninger Jenő, a zalai megyegyűlés elnöke (Fidesz-KDNP) beszélt.

Megint elmúltnyolcévezik a KDNP

13.12.19 17:29

A KDNP szerint a szocialisták az elmúlt két kormányzati ciklusban a teljes káosz és a kiszolgáltatottság szélére sodorták a gyermeket vállalókat, és az MSZP újabb sárdobálásával csak azt igyekszik elérni, hogy a családokat segítő kormányzati…

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Vesztett a Fidesz: lefokozták Salgótarjánt

Salgótarjánból Balassagyarmatra kerül át Nógrád megye önkormányzatának székhelye - döntöttek a testület alakuló ülésén szerdán.

Politikus

Vesztett a Fidesz: lefokozták Salgótarjánt

Salgótarjánból Balassagyarmatra kerül át Nógrád megye önkormányzatának székhelye - döntöttek a testület alakuló ülésén szerdán.

Politikus

Gőgös Zoltán örökölte Botka László parlamenti mandátumát

Botka László Szeged polgármestere maradt, így lemondott parlamenti mandátumáról. A Nemzeti Választási Bizottság ma döntött, hogy elfogadta az MSZP szombati javaslatát. Hajtás után kollekció: Gőgös Zoltán és a halak!!!

Politikus

Új választás lesz Ózdon

A Debreceni Ítélőtábla helyben hagyta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei területi választási bizottság döntését, így meg kell ismételni a helyhatósági választást a városban. Az első körben a jobbikos Janiczak Dávid 66 szavazatos előnnyel…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló