KDNP hírek

Politikus › KDNP

Romanek Etelka a Fidesz-KDNP esztergomi polgármester-jelöltje

14.08.02 17:45

Az 54 éves jelölt bemutatkozó beszédében azt hangsúlyozta, hogy tősgyökeres esztergomi, két diplomája van, és 30 éve a közszolgálatban dolgozik a városért.

  Komló: az MSZP és a DK együtt, az Együtt külön

  14.08.01 15:57

  A két párt helyi szervezete pénteken választási megállapodást kötött, majd ezt követően sajtótájékoztatót tartottak, s elmondták, hogy esélyt látnak a városban a Fidesz-KDNP koalíció legyőzésére. Komlón az április parlamenti választáson a baloldali…

   Megvan a Fidesz jelöltje Sopronban

   14.08.01 15:33

   Fodor Tamás jelenlegi polgármestert indítja újra a városvezetői tisztségért Sopronban a Fidesz-KDNP az őszi önkormányzati választáson.

    Fideszes ügynököt találtak Kecskeméten

    14.07.30 21:45

    Állítólag egy volt országgyűlési képviselő az érintett. A helyi szocialisták augusztus közepéig adtak időt a Fidesznek, utána nyilvánosságra hozzák a nevet. "Budai" néven öt éven keresztül jelentett a kommunista titkosszolgálatnak egy, a rendszerváltás után a…

     Nézőpont: 4 százalékkal visszaesett a Fidesz, de a polgármestereinket szeretjük

     14.07.30 13:00

     A Fidesz-KDNP továbbra is meggyőző előnnyel vezet a pártok versenyében, bár támogatottsága némileg visszaesett - derül ki a Nézőpont Intézet múlt héten végzett kutatásából. Az emberek többsége megtartaná polgármesterét.

      Nyugdíjreform: több gyerek, több pénz?

      14.07.30 08:27

      Igencsak vegyes reakciókat váltott ki a Népesedési Kerekasztal nyugdíjreform-koncepciója, amelyet a KDNP is támogat, mivel az összhangban van a párt 2007-es nyugdíjtervezetével. Ha a tervezetet a parlament elfogadja, már ősszel…

       Századvég: a Jobbik az MSZP előtt, nagyon vezet a Fidesz

       14.07.29 11:45

       Továbbra is nagy előnnyel vezet a Fidesz-KDNP a Századvég közvélemény-kutatása szerint, a felaprózodott baloldal legnépszerűbb pártját, az MSZP-t pedig a Jobbik is megelőzi.

        Így változott Orbán kormánya

        14.07.29 08:09

        A Fidesz-KDNP 44,87 százalékot szerzett, amely 133 mandátumot, azaz kétharmados többséget eredményezett az új, 199 fős parlamentben. A harmadik Orbán Viktor vezette kormány 2014. június 6-án alakult meg. Számos egykori államtitkár nem kapott…

         A(z) "KDNP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
         Keresés

         Kapcsolódó tartalmak

         Google
         Flickr
         EPP Political Assembly 1-2 June 2015Political Assembly 2-3 March 2015Political Assembly 22-23 January 2015

         Kapcsolódó témák

         Politikus

         Fidesz: milyen kapcsolatot ápol a Jobbik bűnözői körökkel?

         A Fidesz szerint az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, hogy milyen kapcsolatot ápol a Jobbik bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a pártnak.

         Politikus

         Az LMPszerint az offshore cégeket "ki kell seprűzni" a közpénzek közeléből

         Harmadik alkalommal nyújtotta be az LMP az Országgyűlésnek az offshore cégeket a közpénzfelhaszálásból kizárni kezdeményező törvényjavaslat-csomagját hétfőn.

         Politikus

         Az MSZP szerint nyugatabbra akarják terelni a migránsokat

         Az ellenzéki párt szerint a magyar-szerb határon épülő kerítéssel Magyarország nyugatabbra lévő határaira akarja terelni a migránsok áradatát a kormány, ezért lehet szükség Baranyában és Zalában új befogadóállomások építésére.

         Politikus

         Elfogadhatatlannak tartja a Jobbik, hogy az oligarchák érdekei érvényesüljenek

         A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy oligarchák kívánalmai határozzák meg a kultúrpolitikát vagy a médiát.

         Kapcsolódó lap.hu oldalak

          

         Kategória ajánló