Justin Timberlake hírek

Ismert személy › Justin Timberlake

Egy hétig nézheted a világ egyik legszexisebb nőjét, Jessicát

15.08.25 06:19

Az év utolsó nyári hete Jessica Bielé lett, vagyis hét napig vizsgáljuk Justin Timberlake feleségét, a Hetedik mennyország főszereplőjét, a 2000-es évek egyik legszexisebb nőjét.      

Íme a legifjabb Timberlake!

15.06.01 06:45

Jessica Biel nagyjából másfél hónappal ezelőtt, április 11-én adott életet Justin Timberlake-kel közös gyermeküknek, aki a Silas Randall Timberlake nevet kapta.  A 33 éves feleség ezalatt a néhány hét alatt - ahogy hálivúdi celebeknél szokás - már…

Itt az első kép a kicsiről - Justin Timberlake kisfia tüneményes

15.04.20 10:24

A sztárpár nem okozott csalódást a rajongóknak, alig pár héttel születése után, közzétették az első fotót a babáról.

Apa lett Justin Timberlake

15.04.14 07:07

Az amerikai énekes és bájos felesége a szóvivőjükön keresztül tudatták a világgal, hogy egy kisfiú boldog szülei lettek.

Megszületett Justin Timberlake és Jessica Biel kisfia

15.04.11 18:23

A sztárpár hosszú ideig titokban tartotta, hogy hamarosan gyermekáldásban lesz részük, a kicsi nemét pedig annak megszületéséig nem fedték fel.

Strandol a terhes színésznő: Ezt a pocakot már lehetetlen eltakarni

15.03.26 19:45

Justin Timberlake várandós felesége, Jessica Biel bármelyik pillanatban világra hozhatja első gyermekét, amit az alábbi képek is alátámasztanak, hiszen pocakja már hatalmas. A színésznő kiélvezi a nyugodt napok minden pillanatát, hiszen amint…

A(z) "Justin Timberlake" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Íme a legjobban kereső sorozatszínészek idei listája

Miután a Forbes nyilvánosságra hozta az elmúlt egy év legjobban kereső színésznőinek kilétét, majd lerántotta a leplet a lemezlovasok felhozataláról, a magazin a 2015-ös év legjobban fizetett sorozatszínészeit is felsorakoztatta. A…

Magyar település

Ave Savaria! - Történelmi időszámítás kezdődött Szombathelyen, és tart vasárnap estig

Szombathely – Fellobbant a Vesta-templom lángja, ezzel pedig elkezdődött a karneváli időszámítás Szombathelyen, illetve Savariában.

Megye

Ave Savaria! - Történelmi időszámítás kezdődött Szombathelyen, és tart vasárnap estig

Szombathely – Fellobbant a Vesta-templom lángja, ezzel pedig elkezdődött a karneváli időszámítás Szombathelyen, illetve Savariában.

Esemény

Teréz anya, a szegények igazi szolgálója

105 évvel ezelőtt, 1910. augusztus 27-én született Boldog Kalkuttai Teréz anya, Nobel-békedíjas apáca, a Szeretet Misszionáriusai rend alapítója. Életfilozófiája a legkülönbözőbb vallási felekezetek körében talált követőkre. Halálakor…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló