Bezár

Józsefváros

Budapest › Józsefváros

Lefújták a DK-irodát

14.07.16 08:30

„Már két hete cigányozunk, szavazzon ránk!” – ezt fújták fel a Demokratikus Koalíció VIII. kerületi, Népszínház utcai irodájának ablakaira.

Elfogták a VIII. kerületi gyújtogatókat

14.07.13 15:30

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a 28 és a 26 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatásuk.Emlékeztettek arra, hogy szombat délután a VIII. kerületi Bérkocsis és Fecske utca kereszteződésében…

Így dühöngött a drogos a Szigony utcában

14.07.11 11:09

Önkívületi állapotban őrjöngött, járókelőket támadt meg, és autók elé akart ugrani az a férfi, aki a VIII. kerületi Szigony utcában randalírozott az éjszaka - írja a Blikk. A harmincas éveiben járó Endre egy új dizájnerdrogot szedett. Amikor kiérkeztek a…

Öt autó karambolozott a Kőbányai úton

14.07.07 16:37

Eddig tisztázatlan okból öt személyautó ütközött össze a VIII. kerületi Kőbányai úton hétfő délután. Személyi sérülés nem történt.

Bontják a józsefvárosi piac ikonikus feliratát – fotók

14.07.04 15:00

Egyszer már meggyászoltuk a „kínai piac” bezárást, ma pedig a piac egyik védjegye, a bejárata fölé kihelyezett „Négy tigris piac” felirat is végleg lekerül. Ennyi volt!

Kínai-magyar orvosi központot nyílt Budapesten

14.07.03 22:27

Kínai-magyar orvosi gyógyítói központot hoztak létre Budapesten, a VIII. kerületi Benyovszky Móric utcában. Az intézmény magyar-kínai kormányzati együttműködésben alakult meg, célja, hogy Magyarországon is teret kapjon a világ számos országában…

Magyar Jazz Jam a Palotanegyed Fesztiválon

14.07.02 11:03

Magyar Jazz Jam címmel ingyenes dzsesszkoncerteket rendeznek a most zajló józsefvárosi Palotanegyed Fesztiválon csütörtöktől szombatig. Az Építész Udvarban fellép az Ávéd János Quartet, a Bacsó Kristóf Triad, a Grencsó Kollektiv Rétegzene, a…

2,6 milliárd jut nyári gyermekétkeztetésre

14.06.20 18:41

Minden eddiginél több forrás, 2,6 milliárd forint áll rendelkezésre a nyári gyermekétkeztetésre – jelentette be Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere (Fidesz–KDNP) pénteki sajtótájékoztatóján.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
IMG_0144IMG_0156IMG_0146IMG_0155IMG_0153
IMG_0151IMG_0154IMG_0143IMG_0152IMG_0149

Kapcsolódó témák

Magyar település

Otthon edzi magát Kasza

Budapest - Kasza Tibi (36) gőzerővel készül az őszi forgatásokra. A műsorvezető már az első képkockákon is remek formában szeretne lenni, amiért keményen meg kell küzdenie, ezért mindennap gyötri otthoni kardiogépét.

Politikus

A Fideszben megérezték a kampányszagot

A Fidesz közlése szerint a kormánypárt a munkahelyteremtés oldalán áll, míg a baloldal a nagybirtokosokén.

Top magyar cég

Megindult a vonatközlekedés Veresegyház és Csomád között

A MÁV szakemberei délután fél kettőre megjavították a Veresegyház és Csomád közötti szakaszon délelőtt leszakadt felsővezetéket, és megindult a vonatközlekedés - közölte a Mávinform.

Politikus

PM: hazudott a gyermekétkeztetésről a Fidesz

Kocsis Máté és a Fidesz nem mondott igazat mikor azt állította, hogy megoldották a nyári gyermekétkeztetés körüli problémákat - mondta Szabó Tímea a Párbeszéd Magyarországért társelnöke sajtótájékoztatóján. 

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló