Jobbik hírek

Politikus › Jobbik

Vona: A tét a kétharmad korlátok közé szorítása

14.09.09 16:33

A Fidesz kétharmados hatalmának korlátok közé szorítását nevezte az önkormányzati választás tétjének a Jobbik elnöke.

A Jobbik városőrséget hozna létre Tatabánya „mérce alatti” kerületeiben

14.09.09 08:30

A Jobbik a tatabányai képviselő-testület tagját, Boda Bánk Lászlót indítja a megyeszékhely polgármesteri posztjának elnyerésére - hangzott el a jelölteket bemutató hétfői sajtótájékoztatón Tatabányán.

Tizenegyen szállnak ringbe a főváros irányításáért

14.09.08 17:42

Hétfő délután négy órakor lejárt a főpolgármester-jelöltek bejelentésére rendelkezésre álló határidő, a már nyilvántartásba vett Fidesz–KDNP-s és jobbikos jelölt, valamint az ajánlásait pénteken leadó LMP-s és Együtt–PM-es jelölt mellett további kilenc jelölt…

A Jobbik szigorítana az önkormányzati tisztségviselőknél

14.09.08 16:06

A párt dupla büntetéssel sújtaná a közpénzt eltulajdonító önkormányzati tisztségviselőket és kötelező vagyonosodási vizsgálatot írna elő az ötezer lakos feletti települések esetében.

Gyurcsány sátánozik, a Fidesz gyurcsányozik - dübörög a kampány Budapesten

14.09.06 21:06

Gyurcsány, Falus Ferenc és Horváth Csaba ellenállás napot rendeztek Budapesten. A Fidesz a Gyurcsány-korszak visszatérésével rémisztget, a Jobbik mindenkivel vitázna, a Liberálisok pedig nyugodtak, mert arra számítanak, hogy a jelöltjük legalább…

Négy éve nem csinált ilyet Tarlós

14.09.06 20:15

Főpolgármester-jelölti vitát kezdeményez a Jobbik. Staudt Gábor egyelőre a parlamenti pártok által támogatott három jelölttársával vitatkozna.

A(z) "Jobbik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés