Bezár

Izrael

Ország › Izrael

Gázai konfliktus: aknagránátot lőttek ki Izraelre

14.09.16 23:16

Aknagránátot lőttek ki kedd este Izraelre a Gázai övezetből, de a támadásnak nem volt áldozata – jelentette be az izraeli hadsereg.

Gázai konfliktus: megállapodtak az újjáépítési munkálatok megkezdéséről

14.09.16 20:44

Az ENSZ, Izrael és a Palesztin Hatóság megállapodott a gázai övezeti újjáépítési munkálatok megkezdéséről - jelentette be kedden Robert Serry, a világszervezet közel-keleti megbízottja, hozzátéve, hogy az ENSZ fogja felügyelni az építési anyagok…

A TV2 nagyágyúkkal akarja leverni ősszel az RTL Klubot

14.09.15 18:51

A TV2 jó pár újdonsággal, szuperfilmekkel és izraeli showműsorokkal, köztük bombás játékkel várja az őszt, a tévésorozataikat viszont inkább eltüntetik.

Az ENSZ több száz békefenntartója kivonult a Golán-fennsík szíriai részéről

14.09.15 18:27

A romló biztonsági helyzet miatt az ENSZ több száz békefenntartója elhagyta hétfőn a Golán-fennsík Izrael és Szíria közötti ütközőzónáját, ahol eddig a fegyvernyugvást felügyelték.

Merkel: a német kormány nem tűri el az antiszemitizmust

14.09.14 17:51

A Gázai övezetben indított izraeli katonai műveletek nyomán megszaporodtak az antiszemita megnyilvánulások Németországban.

Felavatták a Menóra emlékűvet, és megemlékeztek a deportálásokról

14.09.14 16:15

Szeged - Az, ami 70 évvel ezelőtt történt, nem tagadható le. A Menóra a zsidó közösségre emlékeztet, bízunk benne, hogy sok látogatót vonz majd a zsinagógába – mondta vasárnap a szegedi újzsinagóga kertjében felavatott Menóra emlékműnél…

Megtagadták a szolgálatot az izraeli hírszerzők

14.09.13 00:24

Erkölcsi okokból megtagadta a szolgálatot az izraeli katonai hírszerzés több tucatnyi tartalékos tagja, mivel munkájuk szerintük meggátolja a palesztinokat abban, hogy normális életet éljenek – jelentette pénteken az AFP francia hírügynökség.

A Hamász elismeri, hogy követett el "hibákat"

14.09.12 10:35

Két héttel a legutóbbi gázai konfliktus vége után szaporodnak a bizonyítékok arra, hogy az övezetet uraló Hamász lakónegyedekből is indított rakétatámadásokat Izrael ellen, és a palesztin iszlamista szervezet már maga is elismeri ezzel kapcsolatban, hogy…

Castróék gyógyszereket küldenek a Gázai övezetbe

14.09.11 22:11

A kubai kormány, amely elsők között ítélte el a Gázai övezet elleni izraeli offenzívát, csütörtökön bejelentette, hogy hat tonna gyógyszert és gyógyászati segédeszközt adományozott a palesztinoknak.

Nemzetközi tánckavalkád az L1danceFesten

14.09.09 21:48

Izraeli táncosok előadásai és műhelygyakorlatai, japán, román és észt produkciók, valamint magyar táncosok premierjei várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
DSC_5209-LRDSC_0048DSC_0007 (2)DSC_0054-4
DSC_0036DSC_0019DSC_0045DSC_0039DSC_0021

Kapcsolódó témák

Ország

Tömegbe hajtó autó gázolt el kilenc jeruzsálemit

Szándékosan a tömegbe hajtott egy autós szerdán Jeruzsálemben, majd megpróbált futva elmenekülni. Az izraeli rendőrség lelőtte a feltételezhetően palesztin merénylőt, aki kocsijával kilenc embert gázolt el.

Ország

Exkluzív információ: Iman Jamali magyar állampolgár lett

Állampolgári esküt tett egy órával ezelőtt Iman Jamali, az MKB-MVM Veszprém KC férfi kézilabda együttes iráni átlövője.

Ország

Nőies csípő, dongaláb, kiálló fogsor - így nézett ki valójában Tutanhamon

Több mint kétezer digitális felvétel segítségével végezték el Tutanhamon egyiptomi fáraó "virtuális boncolását", amely során fény derült arra, hogy a testvérházasságból született királynak "kapafogai" voltak, nőies csípőjével és…

Ország

Vegyi fegyvert vetett be az Iszlám Állam Kobaninál?

Vegyi fegyver hatására fellépő panaszoktól szenvedett szerdára virradóan az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet által ostromlott Kobani szíriai város számos lakója szemtanúk szerint.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló