Bezár

Izrael

Ország › Izrael

Gázai konfliktus: aknagránátot lőttek ki Izraelre

14.09.16 23:16

Aknagránátot lőttek ki kedd este Izraelre a Gázai övezetből, de a támadásnak nem volt áldozata – jelentette be az izraeli hadsereg.

Gázai konfliktus: megállapodtak az újjáépítési munkálatok megkezdéséről

14.09.16 20:44

Az ENSZ, Izrael és a Palesztin Hatóság megállapodott a gázai övezeti újjáépítési munkálatok megkezdéséről - jelentette be kedden Robert Serry, a világszervezet közel-keleti megbízottja, hozzátéve, hogy az ENSZ fogja felügyelni az építési anyagok…

A TV2 nagyágyúkkal akarja leverni ősszel az RTL Klubot

14.09.15 18:51

A TV2 jó pár újdonsággal, szuperfilmekkel és izraeli showműsorokkal, köztük bombás játékkel várja az őszt, a tévésorozataikat viszont inkább eltüntetik.

Az ENSZ több száz békefenntartója kivonult a Golán-fennsík szíriai részéről

14.09.15 18:27

A romló biztonsági helyzet miatt az ENSZ több száz békefenntartója elhagyta hétfőn a Golán-fennsík Izrael és Szíria közötti ütközőzónáját, ahol eddig a fegyvernyugvást felügyelték.

Merkel: a német kormány nem tűri el az antiszemitizmust

14.09.14 17:51

A Gázai övezetben indított izraeli katonai műveletek nyomán megszaporodtak az antiszemita megnyilvánulások Németországban.

Felavatták a Menóra emlékűvet, és megemlékeztek a deportálásokról

14.09.14 16:15

Szeged - Az, ami 70 évvel ezelőtt történt, nem tagadható le. A Menóra a zsidó közösségre emlékeztet, bízunk benne, hogy sok látogatót vonz majd a zsinagógába – mondta vasárnap a szegedi újzsinagóga kertjében felavatott Menóra emlékműnél…

Megtagadták a szolgálatot az izraeli hírszerzők

14.09.13 00:24

Erkölcsi okokból megtagadta a szolgálatot az izraeli katonai hírszerzés több tucatnyi tartalékos tagja, mivel munkájuk szerintük meggátolja a palesztinokat abban, hogy normális életet éljenek – jelentette pénteken az AFP francia hírügynökség.

A Hamász elismeri, hogy követett el "hibákat"

14.09.12 10:35

Két héttel a legutóbbi gázai konfliktus vége után szaporodnak a bizonyítékok arra, hogy az övezetet uraló Hamász lakónegyedekből is indított rakétatámadásokat Izrael ellen, és a palesztin iszlamista szervezet már maga is elismeri ezzel kapcsolatban, hogy…

Castróék gyógyszereket küldenek a Gázai övezetbe

14.09.11 22:11

A kubai kormány, amely elsők között ítélte el a Gázai övezet elleni izraeli offenzívát, csütörtökön bejelentette, hogy hat tonna gyógyszert és gyógyászati segédeszközt adományozott a palesztinoknak.

Nemzetközi tánckavalkád az L1danceFesten

14.09.09 21:48

Izraeli táncosok előadásai és műhelygyakorlatai, japán, román és észt produkciók, valamint magyar táncosok premierjei várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
DSC_5209-LRDSC_0048DSC_0007 (2)DSC_0054-4
DSC_0036DSC_0019DSC_0045DSC_0039DSC_0021

Kapcsolódó témák

Ország

Tömegbe hajtó autó gázolt el kilenc jeruzsálemit

Szándékosan a tömegbe hajtott egy autós szerdán Jeruzsálemben, majd megpróbált futva elmenekülni. Az izraeli rendőrség lelőtte a feltételezhetően palesztin merénylőt, aki kocsijával kilenc embert gázolt el.

Ország

Peking és Teherán egymásra kacsint

Peking kész Iránnal a pragmatikus együttműködésre, a hadseregek közötti kapcsolatok szorosabbra fűzésére.

Ország

Nőies csípő, dongaláb, kiálló fogsor - így nézett ki valójában Tutanhamon

Több mint kétezer digitális felvétel segítségével végezték el Tutanhamon egyiptomi fáraó "virtuális boncolását", amely során fény derült arra, hogy a testvérházasságból született királynak "kapafogai" voltak, nőies csípőjével és…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló