Bezár

Izrael

Ország › Izrael

Üvegvisszaváltásból nyúlt le pénzt a miniszterelnök felesége

15.01.29 11:06

Éveken át saját zsebre vitette vissza a miniszterelnöki rezidencián állami pénzen vásárolt italok üres üvegeit Sara Netanjahu, az izraeli miniszterelnök felesége. Egy idő után visszaadta az ebből származó pénzt.

Meghalt egy spanyol ENSZ-katona Libanonban

15.01.28 16:31

Az izraeli légierő a Hezbollah egy korábbi támadását viszonozta, ennek esett áldozatául a spanyol katona. Spanyolország azonnali vizsgálatot követel a történtek miatt.

Meghalt két izraeli katona: komoly összecsapások a libanoni határnál

15.01.28 16:31

Meghalt két izraeli katona a Hezbollah libanoni síita szervezet szerda déli támadásában, amikor páncéltörő rakétát lőttek a határ túloldalán járőröző egyik izraeli katonai konvojra - közölte az izraeli tízes tévécsatorna szerda délután.

Botrányhullám söpör végig az izraeli rendőrségen

15.01.27 12:03

Egy év alatt hat izraeli főtiszt kényszerült visszavonulni a rendőrségtől: van, akit molesztálással vádolnak, más tiltott viszonyt folytatott egy rendőrnővel, de akad, aki a tiltott viszonytbűnözővel folytatta.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Tel AvivTel Avivsailing at sunset - Tel-Aviv beachTel AvivCoucher de Soleil sur la Méditerranée
Tel-AvivTel AvivTel AvivTel AvivTel Aviv

Kapcsolódó témák

Ország

Terrorszervezetnek nyilvánította a Hamászt egy egyiptomi bíróság

A múlt hónap végén ugyanez a törvényszék a Hamász katonai szárnyaként működő Ezzeddín al-Kasszám Brigádokat helyezte terrorlistára.Kairó és a palesztin szervezet közti ellenséges viszony az iszlamista Mohamed Murszi…

Esemény

Minden harmadik magyar nagyon ráfázik majd vasárnaponként

A magyarok harmadát érintheti különösen érzékenyen a vasárnapi zárva tartás, ennyien vásárolnak intenzíven a hét utolsó napján. Ők kénytelenek lesznek az általában drágább, kisebb üzletekben vásárolni, melyek forgalma mintegy 100…

Ország

Így lehet kezelni az „özvegycsináló” artériát

A magyar ember bírja a fájdalmat, csak sajnos utána nem éli túl – mondta a Magyar Tudományos Akadémia honlapján megjelent interjúban a Harvardról hazacsábított Maurovich-Horvat Pál kardiológus.

Esemény

Itt mérik csütörtökön Mohácson és környékén a sebességet

A megyei rendőr-főkapitányág által közzétett települési terv alapján csütörtökön Mohácson és környékén az alábbi helyszíneken és időpontokban mérik a közlekedők sebességét: 06.30-07.30:Palotabozsok, Kossuth L. utca…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló