Írország hírek

Ország › Írország

Az írek többsége igent mondhatott a melegházasságra

15.05.23 14:40

Mind a támogatók, mind az ellenzők táborának prominens képviselői szerint megszavazta az ír lakosság az azonos neműek házasságának legalizálását. Az előző napi referendum eredménye még nem ismert.

Európai körúton a váci múmiák

15.05.18 21:41

Luxemburgban, Svájcban, Írországban és Svédországban is bemutatják a váci múmiákat, amelyeket 1995-ös felfedezésük óta először a Magyar Természettudományi Múzeum Múmiavilág című kiállításában láthatott a közönség.

A(z) "Írország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Spire of Dublin147/365 KilkennyStairs to HellGhost SwimmerRock of Cashel
Stairs on Great SkelligIreland Gay Marriage Associated Press PhotoKillarney National ForestToo cute for just one photoRing of Kerry

Kapcsolódó témák

Esemény

Vita indult a melegházasságról Németországban

Az írországi népszavazás nyomán Németországban vita indult az azonos neműek házasságáról

Ország

Real: Benítez teljes kontrollt kér, angol „módra” irányítana

Mint megírtuk, a nemzetközi sportsajtó Carlo Ancelotti menesztése óta kész tényként kezeli, hogy Rafa Benítez ül le a Real Madrid kispadjára, sőt már részleteket is lehet olvasni a spanyol elképzeléseiről. Legutóbb kiderült, a…

Ország

Ömlik ki a pénz a görög bankokból

Az elmúlt egy hétben felgyorsult a bankbetétek kivonása Görögországban azokra a felerősödött félelmekre, hogy az euróövezeti ország elkerülhetetlenül az államcsőd felé halad.

Gazdaság

IMF: gazdaságösztönző intézkedésekre lehet szükség Kínában

Kínának költségvetési ösztönző intézkedéseket kellene hoznia, ha a GDP növekedési üteme az idén nem érné el a 6,5 százalékot - áll a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden közzétett értékelésében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló