Bezár

IMF

Gazdaság › IMF

Bízik az IMF a kínai gazdaságban

14.06.23 11:18

A kínai gazdaság erős, de középtávon az egészséges, fenntartható fejlődésre kell helyezniük a hangsúlyt a döntéshozóknak - mondta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) titkára a Hszinhua hírügynökségnek.

Bízik az IMF a kínai gazdaságban

14.06.23 11:18

A kínai gazdaság erős, de középtávon az egészséges, fenntartható fejlődésre kell helyezniük a hangsúlyt a döntéshozóknak - közölte az IMF titkára.

IMF: megindult a fellendülés az euróövezetben

14.06.19 21:18

Az euróövezetben már kezdenek megszilárdulni a fellendülés alapjai, megerősítéséhez azonban további intézkedésekre van szükség.

Lassabb amerikai gazdasági növekedést vár az IMF

14.06.16 19:42

Lassabb gazdasági növekedést vár 2014-ben az Egyesült Államokban a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a szervezet szerint az idén 2 százalékkal nőhet az amerikai bruttó hazai termék (GDP), a korábban várt 2,8 százalékkal szemen.

Elemző: Több Matolcsy kell

14.06.14 15:09

A Nézőpont Intézet szakértője szerint sokan félreértelmezték az Európai Bizottság, illetve az IMF Magyarországnak adott ajánlásait.

Szebbnek látja a román növekedést az IMF

14.06.13 13:30

A Nemzetközi Valutaalap az idén 2,8 százalékos gazdasági növekedésre számít Romániában - derült ki a nemzetközi pénzintézet egyik közleményéből, amit a Mediafax hírügynökség idézett pénteken.

Románia az IMF jóváhagyása nélkül csökkenti a tb-járulékot

14.06.12 18:48

A román kormány a Nemzetközi Valutaalap (IMF) jóváhagyása nélkül tervezi csökkenteni októbertől a társadalombiztosítási járulékot a munkáltatók számára - derült ki csütörtökön Victor Ponta román miniszterelnök bejelentéséből

Megdobták az IMF milliárdjai az ukrán devizatartalékot

14.06.07 16:51

Növekedett Ukrajna devizatartaléka május végére az egy hónappal korábbi szintről. Idén először jegyeztek fel emelkedést - közölte az ukrán központi bank elnöke.

Dekódolva az IMF szerint is derűsek növekedési kilátásaink

14.06.07 11:51

Az IMF tavaszi Magyarországot vizsgáló éves jelentéséhez kapcsolódóan elemzést készített az ország potenciális növekedési kilátásairól. Az elemzés a feltételezett alappályában visszafogott növekedési potenciált vetít előre, míg a javasolt reform

NGM: az IMF is elismeri a kormány erőfeszítéseinek eredményeit

14.06.07 09:18

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) legfrissebb jelentésének megállapításai azt mutatják, hogy immár a szervezet is elismeri a magyar kormány erőfeszítéseinek jól látható eredményeit, például a növekedési fordulatnak köszönhetően a gazdaság…

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
United Nations’ Chief Executive Board Meeting on EbolaUnited Nations’ Chief Executive Board Meeting on EbolaMiles Young and Lewis H. LaphamdrunkenmasterLittle help please...
「2014 한국은행-IMF 공동 컨퍼런스」「2014 한국은행-IMF 공동 컨퍼런스」「2014 한국은행-IMF 공동 컨퍼런스」「2014 한국은행-IMF 공동 컨퍼런스」「2014 한국은행-IMF 공동 컨퍼런스」

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az IMF Ukrajnában tárgyal két hétig

A Nemzetközi Valutalap szakértői keddtől két héten át Kijevben tárgyalnak - tudatta a nemzetközi pénzügyi szervezet kijevi képviselete.

Ország

Egyre optimistábbak a görögök

A görög kormány beterjesztette költségvetési tervét a parlamentnek, amelyben a gazdaság nagy ütemű növekedésére és minimális államháztartási hiányra számít.

Nagyvilág

PL: simán nyert a Chelsea, nehezebben a Man. City

A Chelsea magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó–bajnokság 12. fordulójában, ezzel megerősítette vezető pozícióját a Premier League tabellájának élén. A londoni…

Ország

Kézilabda BL: Idegenben is nyerni tudott a Szeged

A múlt vasárnapi hazai siker után ma délután Franciaországban is győzni tudott a MOL - Pick Szeged csapata a Dunkerque ellen.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló