Bezár

IMF

Gazdaság › IMF

Az ukrán helyzetről tárgyal a G20

14.04.11 20:42

Ukrajnát elsősorban nemzetközi pénzügyi intézmények révén, ezen belül is különösen a Nemzetközi Valutaalapon (IMF) keresztül kell pénzügyileg támogatni.

IMF: finanszírozható Ukrajna államadóssága

14.04.11 19:00

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) azért hajlandó pénzügyi támogatást adni Ukrajnának, mert meglátása szerint finanszírozható az ország államadóssága.

Az IMF májusig dönt az ukrán hitelről

14.04.10 17:24

Az IMF május elejéig dönt az együttműködési programról Ukrajnával. A nemzetközi közösség összesen 27 milliárd dollárt ajánlott fel a következő két évre az országnak, ezen belül az IMF mintegy 14-18 milliárd dollár készenléti hitelt.

Londoni elemzők: súlyos növekedési áldozattal jár az IMF-program Ukrajnában

14.04.08 18:52

Az idén például valószínűleg recessziót okoz az IMF által Ukrajna számára összeállított pénzügyi segélycsomag feltételrendszere - jósolták londoni pénzügyi elemzők.

IMF: lassul a növekedés a felzárkózó Európában

14.04.08 16:45

Kissé lassulni fog a növekedés a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint idén Európa feltörekvő országaiban, azaz a kelet- közép- és délkelet-európai térségben.

Az IMF-nek egyre jobb a véleménye Magyarországról

14.04.08 16:19

A fél évvel ezelőtti becsléshez képest 0,7 százalékponttal magasabb GDP-növekedést jósol hazánknak az IMF.

Két százalékos magyar növekedést vár az IMF

14.04.08 15:54

Javította a magyar hazai össztermék (GDP) növekedésére adott idei várakozását a Nemzetközi Valutaalap (IMF): legfrissebb előrejelzésében 2,0 százalékos GDP-növekedéssel számol, míg a 2014-es magyar inflációs várakozását 0,9…

IMF: idén erősödik a gazdaság a fejlett Európában

14.04.08 15:29

A várakozások szerint 2014-ben folytatódik a gazdasági növekedés, de továbbra is nagyon alacsony marad az infláció. A lakossági fogyasztás végre növekszik és az export is segítheti a gazdaság megerősödését. ...

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
I.M.F.IMF başkanı hakkında yolsuzluğu örtme soruşturmasıcalkeski-bims-redSAUVAGERIE zèrreporter's notebook, 2012
0410140856Downtown D.C. during IMF MeetingsFans, Dashe, Brok & RedIMF World Economic Outlook UpdateIMF World Economic Outlook Update

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ha 1 Bitcoint akar az ATM-ből, vigyen magával 127 ezer forintot!

Üzembe helyezték Magyarországon az első olyan bankautomatát, amely a Bitcoin nevű digitális valuta váltására alkalmas, a készüléket hétfőn mutatták be Budapesten, a belvárosi Anker Klubban.

Ország

F1: Mediterrán GP-ért nyomul Görögország

Noha Görögország költségvetésére a csődközeli a legenyhébb jelző, az ország nagyon szeretne Forma-1-es futamot rendezni.

Nagyvilág

125 millió eurót is kiadtak volna Lukakuért

Az Everton tavaly kölcsönvette Romelu Lukakut a Chelsea-től, és nagyon meg volt elégedve a játékával, s mivel a londoniak nem ragaszkodtak hozzá, így lehetőségük volt végleg leigazolni őt.

Ország

Bouhanni duplázott a Touron

Az első szakaszon is győztes francia Nacer Bouhanni nyerte meg szombaton a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny nyolcadik szakaszát. Az összetettben továbbra is Alejandro Valverde vezet.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló