Bezár

IMF

Gazdaság › IMF

Ukrajna áprilisra várja az első IMF-hitelrészletet

14.03.10 15:33

Ukrajna áprilisra várja az IMF első hitelrészletét, ami már csak azért is sürgős, mert az ország devizatartaléka nem elegendő az idén esedékes valamennyi adósság teljes rendezésére.

IMF: Kijev elkötelezett a gazdasági reformok iránt

14.03.07 18:51

Az ukrán kormány elkötelezett a gazdasági reformok iránt és jól halad azok megvalósításában - jelentette ki pénteken Washingtonban Reza Moghadam, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) európai részlegének igazgatója.

Szorosabb együttműködés kellene Európában

14.03.03 14:41

Az európai monetáris unió szerkezetének megerősítése, a kereslet növekedését ösztönző monetáris és költségvetési intézkedések fontosságára hívta fel a figyelmet hétfőn a spanyolországi Bilbaóban rendezett gazdasági konferencián Christine…

Hétfőn érkezik az IMF Kijevbe

14.03.03 10:45

Hétfőn Kijevbe érkezik a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértőinek küldöttsége, amely keddtől kezd tárgyalásokat ukrán kormányzati illetékesekkel - közölte hétfőn az ukrán központi bank egyik tisztségviselője.

Fitch: Kijevnek nehéz lesz teljesíteni az IMF-feltételeket

14.03.01 08:39

A nemzetközi hitelminősítő megerősítette Ukrajna hosszú futamidejű szuverén devizaadósságának mélyen spekulatív, "CCC" besorolását.

Fitsch: Kijevnek nehéz lesz teljesíteni az IMF-feltételeket

14.02.28 09:51

A nemzetközi hitelminősítő megerősítette Ukrajna hosszú futamidejű szuverén devizaadósságának mélyen spekulatív, "CCC" besorolását.

Piszok rossz lesz ukránnak lenni

14.02.27 14:39

Devizaleértékelés, gázáremelés, adóemelés, kiadáscsökkentés, kötvénypiaci veszteségleírások, IMF-csomag vár az ukránokra. Csupa nehézség jön az ukránok számára.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
ShowerDevelopment Committee Press BriefingDevelopment Committee Press BriefingDevelopment Committee Press BriefingDevelopment Committee Press Briefing
Development Committee Press BriefingDevelopment Committee Press Briefingsonge by REDDevelopment Committee Press BriefingDevelopment Committee Press Briefing

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Átláthatóbb közbeszerzéseket remél az ukrán parlament

Ez az egyik feltétele annak, hogy a Nemzetközi Valutalap (IMF) hitelt nyújtson Ukrajnának.

Ország

Kolostort romboltatna le az egyiptomi tábornok

Ahmed Ragáí Attija azt állítja, hogy az UNESCO világörökségi listáján szereplő épületcsoport nagy részét nem másfél évezreddel ezelőtt, hanem 2006-ban építették, méghozzá engedély nélkül. Az ott élő harminchét, túlnyomórészt…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló