Bezár

IMF

Gazdaság › IMF

Megkezdte az IMF Romániában a harmadik felülvizsgálatát

14.06.02 18:45

Megkezdődött hétfőn a Nemzetközi Valutaalap (IMF) romániai felülvizsgálati látogatása, amelynek során kiderülhet, hogy a román kormány csökkenti-e a társadalombiztosítási járulékot.

Egy év után utal az IMF Görögországnak

14.05.30 20:39

Görögország 4,6 milliárd dollárnyi forráshoz jut a Nemzetközi Valutaalaptól a nemzetközi mentőcsomag részeként, miután az IMF illetékesei lezárták a legutolsó vizsgálatukat. A mostani hitelrészlethez fél évig tartó tárgyalássorozat után jut hozzá

IMF: Romániának fel kell pörögnie

14.05.29 13:51

A Nemzetközi Valutaalap szerint Romániának gyorsítania kellene a szerkezeti reformok ütemét és az európai uniós pénzek felhasználását.

IMF: sokat kell még dolgoznia Romániának

14.05.29 13:51

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint Romániának gyorsítania kellene a szerkezeti reformok ütemét és az európai uniós pénzek felhasználását - jelentette ki Guillermo Tolosa, az IMF Romániáért és Bulgáriáért felelős képviselője.

Az adóbevételek emelését javasolja Spanyolországnak az IMF

14.05.27 14:04

Az adóbevételek emelését javasolja Spanyolországnak a Nemzetközi Valutalap (IMF) kedden közzétett jelentésében. Spanyolország így tudja megvédeni szociális ellátórendszerét és csökkenteni költségvetési hiányát.

IMF-küldöttség vizsgálja az ukrán ígéretek teljesítését

14.05.25 16:18

Ukrajnába utazik a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértői küldöttsége június utolsó hetében, vagy július első hetében, hogy megvizsgálja a nemrég jóváhagyott 17 milliárd dolláros hitelért cserébe beígért kijevi vállalások végrehajtását. Ukrajna

Ukrajna körmére néz az IMF

14.05.25 15:51

Ukrajnába utazik a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértői küldöttsége június utolsó hetében, vagy július első hetében, hogy megvizsgálja a nemrég jóváhagyott 17 milliárd dolláros hitelért cserébe beígért kijevi vállalások végrehajtását.

Nem köt újabb hitelmegállapodást az IMF-fel Románia

14.05.20 12:17

Bukarest nem köt 2015. után újabb hitelmegállapodást a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) - jelentette ki Liviu Voinea, költségvetésért felelős román miniszter.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
IMF 022IMF 004Peoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual MeetingPeoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual MeetingPeoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual Meeting
Peoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual MeetingPeoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual MeetingPeoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual MeetingPeoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual MeetingPeoples' Protest Against World Bank Policy during their Annual Meeting

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Történelmi mélyponton a rubel

Történelmi mélypontra gyengült a rubel az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest csütörtökön a bankközi kereskedésben azután, hogy ismét csökkenni kezdett a nyersolaj világpiaci ára.

Ország

Eb 2016: Ranieri kihagyta a görögök legnagyobb sztárját

Claudio Ranieri, a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő görög válogatott szövetségi kapitánya nem hívta be a keretébe Jorgosz Szamaraszt, a West Bromwich Albion labdarúgóját.

Nagyvilág

Európa csak kullog Amerika után

Az amerikai gazdaság továbbra is messze maga mögött hagyja a recesszió közelében járó euróövezetet, és ez a következő két évben várhatóan az euró dollárárfolyamának fokozatos eróziójához vezet - jósolták a legújabb amerikai…

Ország

Ötvenhat rövidital után szívinfarktusban halt meg

Kómába esett és szívinfarktusban meghalt egy férfi Franciaországban, miután rövid idő alatt 56 röviditalt ivott meg egy bárban.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló