Bezár

Gyurta Dániel

Sport › Gyurta Dániel

Gyurta: jövőre már nem fér bele, hogy csak 99 százalékon dolgozzak

14.12.15 15:57

Gyurta Dániel, a nemrég befejeződött dohai rövidpályás úszó-világbajnokság egyik aranyérmese az M1 Ma reggel című műsorában az évet értékelte.

A nap fotója: magyar aranypéntek Dohában

14.12.06 16:24

Hosszú Katinka két, Gyurta Dániel és Bernek Péter egy-egy aranyérmet nyert a Dohában zajló rövidpályás úszó-világbajnokság harmadik versenynapján.

Gyurta Dániel 200 mellen a legjobb idővel a döntőben Dohában

14.12.05 13:18

A legjobb selejtezőbeli idővel döntős Gyurta Dániel 200 méter mellen a Dohában zajló rövid pályás úszó-világbajnokságon.

Hosszú Katinka a világ ellen: hat aranyra esélyes

14.12.03 04:54

„Mániákus” versenyprogram vár Hosszú Katinkára, az év úszójára mától Dohában, a rövid pályás vb-n. Nem kevesebb, mint hat aranyérem nagy esélyese a Vaslady, mellette Gyurta Dániel is világranglista-vezető 200 m mellen.

Görbicz Gyurta Dániellel népszerűsíti a kézilabda Eb-t

14.11.04 15:06

Görbicz Anita és Gyurta Dániel játssza a főszerepet a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság reklámfilmjében.

Megható videóüzenetet küldött Gyurta Dani

14.10.25 07:14

Norvégül üzent a londoni olimpia előtt elhunyt versenytársa nevét viselő uszoda megnyitójára Gyurta Dani - írja a Bors.

Hosszú óriási előnnyel vezeti a vk-t

14.10.06 16:54

Hosszú Katinka növelte pontelőnyét az élen az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának összetett versenyében a szombat-vasárnapi moszkvai állomáson nyújtott remeklésével. A férfiaknál Gyurta Dániel őrzi harmadik helyét.

Hosszú Katinka négy aranyat nyert

14.10.05 18:24

A szombati három után vasárnap négy számban bizonyult a legjobbnak Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik, moszkvai állomásán. Gyurta Dániel 100 méteres mellúszásban diadalmaskodott.

Hosszú Katinka az első napon három aranyig jutott Moszkvában

14.10.04 19:18

A Vasas versenyzője mind az öt döntőjében érmet szerzett az úszó Vk moszkvai állomásának első napján, és fő számában Gyurta Dániel is győzött.

Rövid pályás úszó-vk: Gyurta Dániel országos csúcsa 50 mellen

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Darts-vb: Taylor és Wright sikeréhez sem férhetett kétség

A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor és a 2014-es döntős Peter Wright is magabiztos győzelmet aratott a londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-vb első fordulójában. A tizenkettedik helyen kiemelt Andy Hamilton ellenben megizzadt…

Sport

A Kőbánya SC elengedi Cseh László kezét

Az egyik legjobb magyar úszónak várhatóan új klubot kell találnia.

Sport

Szalnyikov Kupa - Hosszú Katinka 800 méteren is nyert

Budapest/(MTI) - Az itthon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka pénteken Szentpéterváron megnyerte a negyedik aranyérmét is - 800 méteren - a Szalnyikov Kupán, míg Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen…

Sport

Idei negyedik sikerét aratta Kjetil Jansrud

Az olimpiai bajnok norvég Kjetil Jansrud nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati szuper-óriásműlesikló versenyét az olaszországi Val Gardenában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló