Bezár

Gyurta Dániel

Sport › Gyurta Dániel

Hosszú óriási előnnyel vezeti a vk-t

14.10.06 16:54

Hosszú Katinka növelte pontelőnyét az élen az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának összetett versenyében a szombat-vasárnapi moszkvai állomáson nyújtott remeklésével. A férfiaknál Gyurta Dániel őrzi harmadik helyét.

Hosszú Katinka négy aranyat nyert

14.10.05 18:24

A szombati három után vasárnap négy számban bizonyult a legjobbnak Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik, moszkvai állomásán. Gyurta Dániel 100 méteres mellúszásban diadalmaskodott.

Hosszú Katinka az első napon három aranyig jutott Moszkvában

14.10.04 19:18

A Vasas versenyzője mind az öt döntőjében érmet szerzett az úszó Vk moszkvai állomásának első napján, és fő számában Gyurta Dániel is győzött.

Rövid pályás úszó-vk: Gyurta Dániel országos csúcsa 50 mellen

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Gyurta csúcsot úszott Moszkvában

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Gyurta Dániel országos csúcsot ért el 50 méter mellen

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Hosszú, Gyurta: egy (jó nagy) maréknyi dollárért

14.09.28 18:00

Egy hónapos szünet után Hongkongban folytatódik a rövid pályás úszó világkupa-sorozat. Magyar részről Hosszú Katinka, valamint két testvérpár, Gyurta Dániel és Gergely, illetve Verrasztó Dávid és Evelyn indul a hétfőn és kedden…

Berki és Gyurta az Újpest-Fradin

14.09.21 21:09

Két londoni olimpiai bajnok együtt drukkolt az Újpest-Fradin a hazai csapatnak, elvégre Berki Krisztián és az úszó Gyurta Dániel is a lila-fehér sportegyesületben készül Rióra. A tornász a gyerekét is kivitte a mérkőzésre.

Gyurta újra nyert Dubajban

14.09.02 07:00

Gyurta Dániel 100 méter mellen is nyert az úszók dubaji rövidpályás világkupaversenyének hétfői versenynapján. A délutáni program kettős magyar sikerrel indult: Gyurta győzelme mellett 1500 méter gyorson Kis Gergő is első lett. 

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Cameron kormánya londoni NFL-csapatot szeretne

A brit kormány támogatná, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) legyen egy londoni székhelyű csapat.

Sport

Sötétben tapogatóztak Szabó Győzőék

Bekötött szemmel próbálta ki magát Péterfy Bori, Fábián Anita, Szabó Győző és Cseh Laci! A hírességek vizuális segítség nélkül vágtak neki olyan háztartási feladatoknak, mint például porszívózás, teafőzés, és egy olyan magyar…

Sport

Hosszú Katinka indítja a Budapest Maraton mezőnyét

Szombaton 11 órakor Tarlós István Budapest főpolgármestere és Hosszú Katinka világ-és Európa-bajnok úszó indítja el a 29. SPAR Budapest Maraton® mezőnyét.

Sport

Pirlo nyakába varrják a Juventus vereségét

A Juventus az Atlético után az Olimpiakosz vendégeként is kikapott 1–0-ra a Bajnokok Ligájában, s a kiesés fenyegeti az A csoportban. Az athéni vereséget több szaklap is Andrea Pirlo nyakába varrja.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló