Bezár

Gyurta Dániel

Sport › Gyurta Dániel

Cseh két, Hosszú és Gyurta egy-egy arannyal kezdett Antwerpenben

15.01.24 21:18

Cseh László két számban, Hosszú Katinka és Gyurta Dániel pedig egy-egyben győzött a Flanders Kupáért kiírt, hagyományos belgiumi nemzetközi úszóverseny szombati nyitónapján.

Gyurta Dani lelket öntött Fehérvári Gábor Alfrédba

15.01.18 15:21

Nagyon csalódott volt a Rising Star legutóbbi adásában elért eredménye miatt a győri Fehérvári Gábor Alfréd. A heti felkészülés is kedvetlenül indult az énekesnek, azonban váratlan helyről segítsége érkezett. Igazi ajándékként értékelte, hogy találkozhatott az…

Gyurta: jövőre már nem fér bele, hogy csak 99 százalékon dolgozzak

14.12.15 15:57

Gyurta Dániel, a nemrég befejeződött dohai rövidpályás úszó-világbajnokság egyik aranyérmese az M1 Ma reggel című műsorában az évet értékelte.

A nap fotója: magyar aranypéntek Dohában

14.12.06 16:24

Hosszú Katinka két, Gyurta Dániel és Bernek Péter egy-egy aranyérmet nyert a Dohában zajló rövidpályás úszó-világbajnokság harmadik versenynapján.

Gyurta Dániel 200 mellen a legjobb idővel a döntőben Dohában

14.12.05 13:18

A legjobb selejtezőbeli idővel döntős Gyurta Dániel 200 méter mellen a Dohában zajló rövid pályás úszó-világbajnokságon.

Hosszú Katinka a világ ellen: hat aranyra esélyes

14.12.03 04:54

„Mániákus” versenyprogram vár Hosszú Katinkára, az év úszójára mától Dohában, a rövid pályás vb-n. Nem kevesebb, mint hat aranyérem nagy esélyese a Vaslady, mellette Gyurta Dániel is világranglista-vezető 200 m mellen.

Görbicz Gyurta Dániellel népszerűsíti a kézilabda Eb-t

14.11.04 15:06

Görbicz Anita és Gyurta Dániel játssza a főszerepet a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság reklámfilmjében.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Londoni elemzők: óvatos enyhítésbe kezdhet márciusban az MNB

A magyar gazdaság kockázati, növekedési és inflációs környezete lehetővé teszi a monetáris enyhítés óvatos ütemű újrakezdését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) számára már ebben a hónapban – jósolták kedden londoni pénzügyi…

Sport

Hajdú László 72.8 kilométert úszott a Kecskeméti Fürdőben rendezett Univer24-en

Csaknem 1800 ember csobbant medencébe a magyar vízilabda és úszósport népszerűsítéséért az Univer24 - Az úszás ünnepe elnevezésű rendezvényen.

Sport

Döntőben úszott a 13 éves magyar tehetség

Cseh László, Jakabos Zsuzsanna és Balog Gábor is győzött a luxembourgi nemzetközi úszóverseny befejező napján vasárnap. A 13 éves Gyurinovics Fanni 100 gyorson fináléba került.

Sport

Hosszú Katinka: előtte és utána

Már megszokhattuk, hogy Hosszú Katinka nem pihen, és rendszeresen meg is osztja a Facebook-oldalán, hogy épp mi történik vele. Néhány napja megújult, igazi nőies külsővel indította a reggelt, majd megmutatta tökéletes izomzatát,…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló