Bezár

Gyurta Dániel

Sport › Gyurta Dániel

Megható videóüzenetet küldött Gyurta Dani

Ma 07:14

Norvégül üzent a londoni olimpia előtt elhunyt versenytársa nevét viselő uszoda megnyitójára Gyurta Dani - írja a Bors.

Hosszú óriási előnnyel vezeti a vk-t

14.10.06 16:54

Hosszú Katinka növelte pontelőnyét az élen az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának összetett versenyében a szombat-vasárnapi moszkvai állomáson nyújtott remeklésével. A férfiaknál Gyurta Dániel őrzi harmadik helyét.

Hosszú Katinka négy aranyat nyert

14.10.05 18:24

A szombati három után vasárnap négy számban bizonyult a legjobbnak Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik, moszkvai állomásán. Gyurta Dániel 100 méteres mellúszásban diadalmaskodott.

Hosszú Katinka az első napon három aranyig jutott Moszkvában

14.10.04 19:18

A Vasas versenyzője mind az öt döntőjében érmet szerzett az úszó Vk moszkvai állomásának első napján, és fő számában Gyurta Dániel is győzött.

Rövid pályás úszó-vk: Gyurta Dániel országos csúcsa 50 mellen

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Gyurta csúcsot úszott Moszkvában

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Gyurta Dániel országos csúcsot ért el 50 méter mellen

14.10.04 18:28

Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.

Hosszú, Gyurta: egy (jó nagy) maréknyi dollárért

14.09.28 18:00

Egy hónapos szünet után Hongkongban folytatódik a rövid pályás úszó világkupa-sorozat. Magyar részről Hosszú Katinka, valamint két testvérpár, Gyurta Dániel és Gergely, illetve Verrasztó Dávid és Evelyn indul a hétfőn és kedden…

Berki és Gyurta az Újpest-Fradin

14.09.21 21:09

Két londoni olimpiai bajnok együtt drukkolt az Újpest-Fradin a hazai csapatnak, elvégre Berki Krisztián és az úszó Gyurta Dániel is a lila-fehér sportegyesületben készül Rióra. A tornász a gyerekét is kivitte a mérkőzésre.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

PL: jó hír a Chelsea-nek, kikapott a Manchester City

A címvédő Manchester City idegenben 2–1-re kikapott a West Ham Unitedtől a Premier League kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén. A „kalapácsosok” sikerének London több részén is örülnek, hiszen a Chelsea egy Manchester…

Sport

Sötétben tapogatóztak Szabó Győzőék

Bekötött szemmel próbálta ki magát Péterfy Bori, Fábián Anita, Szabó Győző és Cseh Laci! A hírességek vizuális segítség nélkül vágtak neki olyan háztartási feladatoknak, mint például porszívózás, teafőzés, és egy olyan magyar…

Sport

Povetkin kiütéssel nyert Moszkvában

A péntek esti moszkvai profi boksz gálán ismét kötelek közé lépett 2004 olimpiai bajnoka, a volt WBA „regular” világelső Alexander...

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló