Bezár

Gyurta Dániel

Sport › Gyurta Dániel

Újabb újpesti érmek az úszó ob-n

14.07.21 05:15

A debreceni sportuszodában zajló úszó országos bajnokság zárónapján nagyobb részben érvényesült a papírforma. A férfiaknál a 200 méteres mellúszást az olimpiai, világ- és Európa-bajnok újpesti sportoló, Gyurta Dániel nagy fölénnyel nyerte meg.A…

Gyurta Dániel nem védheti meg Európa-bajnoki címét

14.07.19 15:12

Gyurta Dániel nem védi meg Európa-bajnoki címét. A Magyar Úszó Szövetség délelőtti, debreceni kihelyezett elnökségi ülésén kijelölte a berlini Európa-bajnokságra utazó válogatott csapatot. Öt női és tizenkét férfiúszó kapott helyet az együttesben, Hosszú…

Szepesi Niki után Széles Sándor is előállt

14.06.12 17:57

Halálra ítélték a meghívottak a Halálraítélt című új úszókönyv bemutatóját, pedig attól, amit abban Széles Sándor, Gyurta Dániel aranyedzője elmond, elvileg nincs senkinek félnivalója. Neki sem volt.

Gyurta Dani: Itt elbújhatunk a világ elől

14.05.18 19:20

Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszónk Hódmezővásárhelyen edz a 2014-es versenyekre. Az idei év főversenye az augusztusi berlini kontinensviadal, de már az is a riói olimpiai felkészülés része.

Fejsérülést szenvedett Gyurta edzője

14.02.14 16:42

Az ónos esőben elesett, és fejsérülést szenvedett Széles Sándor, az olimpiai és világbajnok Gyurta Dániel edzője. Egyelőre kérdéses, elutazik-e a floridai edzőtáborba.

Magyar Úszó Szövetség: Az év legjobb edzője

13.12.19 21:06

Az év legjobb edzője, Katinka edző-férje Shane Tusup, második -mindössze 57 szavazattal lemaradva- Széles Sándor, Gyurta Dani edzője, harmadik a győri kézis lányokat BEK győzelemig vezető Ambros Martin!Arany és ezüst a képzeletbeli…

Magyar Úszó Szövetség: Tökéletesen összeszokott páros

13.12.17 17:45

A már tökéletesen összeszokott páros, már ami a világversenyek dobogóit és a 200 m mellet illeti.Gyurta Dániel és Gyárfás Tamás.Elnök úrnak hozzá kell szoknia, hogy ezentúl a 100 m mell eredményhirdetésén is lesz dolga :):):)

Gyurta Dániel folytatta az aranyhalmozást

13.12.15 19:06

Gyurta Dániel aranyérmet nyert vasárnap 200 méter mellen a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Hosszú Katinka 400 méter vegyesen a másodikként ért célba, Kozma Dominik 200 gyorson lett harmadik.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Gumicipő a divat: menő vagy ciki?

A legtrendérzékenyebb londoni és párizsi lányok Juju gumicipőben járnak, ideje megbarátkozni vele! Vagy önnek nem tetszik ez az esőálló divat?

Sport

Madaras: Jobbak vagyunk, de ezt bizonyítani is kell

A margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében a magyar válogatott Olaszországgal csap össze a döntőbe kerülésért. A másik ágon Szerbia és Montenegró csatázik a fináléért.

Sport

Hosszú Katinka magyar csúcsot döntött

Amellett, hogy két számban is győzött, 400 méter gyorson magyar csúcsot úszott Hosszú Katinka a Mare Nostrum elnevezésű, hagyományos nemzetközi úszósorozat e hétvégi nyitóversenyének zárónapján, Monte-Carlóban. A férfi…

Sport

Úszó ob: Hosszú Katinka nyolc arannyal zárt

Hosszú Katinka 200 méter gyorson, 200 méter háton és 200 méter vegyesen is győzött a Debrecenben zajló úszó országos bajnokság szombati záró napján, így nyolc aranyéremmel fejezte be a viadalt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló