Bezár

Győzike

Ismert személy › Győzike

Gáspár balhé: Virág zsarolja Beát

14.09.30 11:04

A kényelmét félti Gáspár Győző és Virág. A salgótarjáni famíliának egyáltalán nem tetszik, hogy Bea asszony a dzsungelbe utazik. Kislánya azzal zsarolja, hogy addig iskolába sem fog járni.

Győzike luxusautót ajándékozott Zuschlagnak

14.09.27 08:10

A showman nem nézhette tovább újdonsült üzlettársa sóvárgását, így hát megajándékozta őt egy Ferrarival.

Összeállt Győzike és Zuschlag

14.09.20 06:10

Gáspár Győző salgótarjáni luxusvilláját akarta megvásárolni a volt szocialista politikus. Az ingatlanbizniszből végül nem lett semmi, inkább közös éttermet nyitnak 2 Zsivány néven.

Bea asszony várja majd a vásárlókat

14.09.18 09:01

Gáspár Győző - miután menesztették a TV2 Édes élet című műsorából - először a pszichiátriára feküdt be. Ám a kezdeti sokk után hamar magára talált és új vállalkozásba kezdett. A Kiskegyed információi szerint butikosnak állt.

Német rendszámú autót vezet Bea asszony

14.09.18 08:12

Egy német rendszámú, fehér X6-os BMW-t hajt Győzike felesége. Állítólag egy német pasitól kapta.

El akarják szedni Győzikétől a feleségét

14.09.03 23:03

Gáspár Győző először nem vette komolyan, hogy Beát le akarják csapni a kezéről. Mint kiderült, feleségének hónapok óta kitartó udvarlója van."Egy férfi virágokat, bonbonokat küldözget neki. Már odáig merészkedett, hogy itt, a házunknál leskelődött Bea után.…

Eltűnt Győzike bizonyítéka

14.09.02 11:54

Nem elég, hogy a TV2 megszabadult a showmantől agresszív viselkedése miatt, Győző most az ártatlanságát bizonyító videofelvételt is elveszítette.

Győzike megint az RTL Klubnál próbálkozik?

14.08.23 10:03

Győzike próbálkozik: nem akar pénz, műsor és szereplés nélkül maradni, feltűnési viszketegsége olyan nagymértékű, hogy ismét volt kenyéradójánál, a RTL Klubnál kopogtat - írja a Blikk.

Az RTL-nél járt Győzike

14.08.21 06:22

Gáspár Győzőt az RTL Klub székháza előtt fotózták le, nem tudni mit akar volt munkaadójától.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
AndrisAndrás Somogyihungarian - japaneseGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózásGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózás
Gáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózásGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózásGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózás

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Helikopterrel menekült volna a Costa Concordia kapitánya?

Domnica Cemortan az Oggi olasz bulvárhetilap szerdai számában idézte fel azt, hogy szerinte mi történt 2012. január 13. estéjén. Azt mondta, hogy miután a Costa Concordia zátonyra futott és Francesco Schettino elrendelte az utasok…

Magyar település

Lengyelországi Gliwicében felavatták a salgótarjáni Báthori-szobor másolatát

A közös történelmi gyökerek és a lengyel-magyar barátság fontosságának jelképeként kedden a sziléziai Gliwicében állították fel a korábban Salgótarján központjában álló Báthori István-szobor másolatát.

Márka

Kellemetlen helyzetbe került a TV2-nél Lajsz András

Felháborodottan távozott a Sztárban sztár felvételéről Lajsz András mixer.

Ismert személy

Gáspár Evelin: nincs Porschém

Gáspár Győző kiborulása és kórházba kerülése a lányait viselte meg a legjobban. Virág annyit kért tizenkettedik születésnapjára, hogy apukája kijöhessen a kórházból.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló