Bezár

Győzike

Ismert személy › Győzike

Balesetet szenvedett Győzike

15.01.24 07:18

Balesetet szenvedett Győzike és csak egy hajszálon múlt, hogy nem lett komolyabb baja.

11 milliós autót tört ripityára Győzike

15.01.24 03:42

A showman titkolja a baleset körülményeit, annyi biztos, hogy ő is megsérült. A rendőrség azonban nem is tud az esetről.

Győzike autóbalesetet szenvedett

15.01.23 13:15

A showman szörnyű napon van túl. A nagy köd miatt összetörte az autóját, de mégis hálát ad Istennek. Győzike közösségi oldalán számolt be arról, hogy komoly baleseten van túl. A rossz látási viszonyok miatt tropára törte milliós autója elejét. Az ütközésben…

Győzike utcára tette albérlőjét

15.01.19 10:40

Budapest - Győzike és testvére kizárták az albérlőjüket a lakásukból. A férfi gyógyszerei, ruhái is Gáspárék fogságába kerültek - írja a Bors.

Győzikének csendes születésnapja volt

15.01.18 11:03

Január 4-én lett negyvenegy éves Gáspár Győző, aki tőle szokatlan módon az idén semmiféle felhajtást nem rendezett születésnapja körül: egyszerűen, a családjával ünnepelt otthonukban.

Csaló miatt érik kellemetlenségek Bea asszonyt

15.01.07 07:06

Gáspár Győző felesége nevében hoztak létre kamu profilt a Facebookon, ami miatt Bea magyarázkodni kényszerült, és több lehetőséget is elszalasztott.

A TV2 miatt bukhatja a sztárcsalád az idei karácsonyt

14.12.24 16:54

15 millió forintra büntette Győzikét a TV2, ezért a showman családjánál nincs ünnepi hangulat. Kérdéses, hogy kerülhet-e valami a fa alá, vagy egyáltalán lesz-e fa. Kiszámoltuk, hogyan tudná a sztár rendezni a helyzetet gyorkölcsön...

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
AndrisAndrás Somogyihungarian - japaneseGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózásGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózás
Gáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózásGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózásGáspár Győző - Celeb vagyok ments ki innen fotózás

Kapcsolódó témák

Márka

A TV2-n indul az Éden Hotel Berkivel

Úgy tűnik, nagyon bízik a TV2 Berki Krisztiánban, akinek műsorát a csatorna kiemelten kezeli - írja a Life.

Magyar település

Salgótarján:Elfogták a rablót - Videó

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának két alosztályvezetője és két munkatársa 15 percen belül fogta el azt a 28 éves férfit, aki egy salgótarjáni dohányboltot kísérelt meg kirabolni.

Ismert személy

Gáspár Evelin: nincs Porschém

Gáspár Győző kiborulása és kórházba kerülése a lányait viselte meg a legjobban. Virág annyit kért tizenkettedik születésnapjára, hogy apukája kijöhessen a kórházból.

Ismert személy

Kislányt vár a sztárpár!

A sztárpár egyik közeli ismerőse kotyogta ki az örömhírt: a színésznőnek és énekes-férjének hamarosan kislánya fog születni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló