Győr-Moson-Sopron

Megye › Győr-Moson-Sopron

A ˝zsidó˝ ma már nem szitokszó

15.03.18 14:39

Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke legutóbbi mosonmagyaróvári előadásának. „Ma már nem szitokszó ez, nyugodtan felvállalható" – hangoztatta.

Tarsoly Csaba orosz befektető segítségével mentené meg az ETO-t

15.03.18 09:21

Nem akarja veszni hagyni a brókerbotrányba került Tarsoly Csaba a Győri ETO FC-t, ezért oroszországi kapcsolatait mozgósítja.

Baleset volt a 83-as úton

15.03.18 08:42

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 83-as utat Tét és Tétszentkút között – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Női kézilabda BL - Eddig a Győr dobta a legtöbb gólt

15.03.18 07:52

Budapest/(MTI) - A címvédő Győri Audi ETO KC dobta a legtöbb gólt - szám szerint 282-t - a női kézilabda Bajnokok Ligája alap- és középszakaszának összesítése alapján.

Férfi kosár NB I: a Sopron Pakson győzte le az ASE-t

15.03.17 20:20

A Sopron öt vereség után újra győzni tudott a férfi kosárlabda-bajnokságban, méghozzá Pakson, aholo a center nélkül játszó Atomerőmű ellen diadalmaskodott. A nap másik felsőházi meccsén a Szolnok némi meglepetésre csak egy góllal győzte le a…

Hiányosságokat talált az Állami Számvevőszék a Nyugat-magyarországi Egyetem gazdálkodásában

15.03.17 19:36

Sopron – Az MTI információi szerint több hiányosságot is feltárt az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2009 és 2013 közötti gazdálkodásának ellenőrzésénél.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
DSCN1167 wbI I II I
2015.03.19 | 628 307 | Tétphotographer: Rupprecht Mihály - Sopron - Bauer Ferencphotographer: Rupprecht Mihály - Sopron - Kenessey GizellaGysev ES 64 U2-070The last rays of sun

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lemondott a győri focicsapat ügyvezetője

Ökrös András legfeljebb 60 napig irányíthatja még az egyesületet.

Magyar település

Csak magyar szerzők darabjait mutatják be Sopronban

Magyar évadot hirdetett a Soproni Petőfi Színház 2015/2016-ra abból az alkalomból, hogy 25 évvel ezelőtt alakult meg a városban az önálló színház.

Magyar település

Női kézi: Róth Kálmán távozik a Mosonmagyaróvártól

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE elnöksége és Róth Kálmán vezetőedző elnökségi ülés keretében értékelte az alapszakasz eredményeit, majd egyeztették elképzeléseiket a jövőről. Róth Kálmán szeretne nagyobb figyelmet…

Megye

Jelentse be a kaposvári úthibát a Kátyúűző.hu-n, és napok alatt beaszfaltozzák a gödröt

Kaposváron az országban egyedülálló kezdeményezésként indult tavaly tavasszal a Kátyúűző.hu internetes kátyúbejelentő oldallal. Sikeres volt, ezért ismét elindítják, s újra kérik a kaposváriak segítségét . A városgondnokság…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló