Bezár

Győr-Moson-Sopron

Megye › Győr-Moson-Sopron

Női kézi: Tervel a következő szezonban már vezetőedző lesz

15.02.25 19:09

A Győri ETO-ból visszavonuló Raphaëlle Tervel lesz a következő szezonban a jelenleg a francia másodosztályú kézilabda-bajnokságban listavezető Besancon női csapatának vezetőedzője.

A győriek átlövője a legjobb női kézis a világon

15.02.25 17:57

Eduarda Amorim a nők, Nikola Karabatic pedig a férfiak között lett 2014 legjobbja a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) szavazásán.

Budapest és Eger volt a legnépszerűbb a szerelmesek körében

15.02.25 12:46

A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Valentin-nap hétvégéjén a főváros után Eger és Győr volt a legkeresettebb úti cél, a negyedik helyen Velence áll.

Meghalt egy másfél éves koszovói kislány a vámosszabadi menekülttáborban

15.02.24 20:21

Éjjel elaludt, reggel pedig holtan találta családja azt a másfél éves koszovói kislányt, aki családjával érkezett a Győr melletti vámosszabadi befogadóállomásra néhány hete. A halálesettel kapcsolatban a rendőrség szerint mulasztás vagy felelősség gyanúja…

Kosár: jön a Sopron a Falcóhoz – online közvetítéssel készülünk!

15.02.24 17:25

Ma 18:30-kor kezdődik a Falco-Trend Optika KC Szombathely – Sopron kosármeccs. Az NB I-es bajnokság egyik elmaradt mérkőzését pótló küzdelem a negyedik és a második helyezett között zajlik és igazi rangadónak ígérkezik.

Komolyat terjeszkedik a PlayIT

15.02.24 16:09

A tavaszi és őszi budapesti rendezvények mellett idén négy másik városba is ellátogat a legnagyobb hazai játékexpó. Felkészül: Győr, Debrecen, Szeged és Pécs.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Arkadleitz cameraCoupleSopronSopron
SopronSopronSopronSopronSopron

Kapcsolódó témák

Magyar település

A legnagyobb megyei adótartozók feketelistája

Négy győri, egy abdai, egy beledi, egy győrújfalui, egy győrladaméri és egy tényői (cég)nevet találtunk a legjelentősebb magyar adótartozók legújabb listáján.

Magyar település

Felszentelték a soproni Szent Margit-templomot

A kormány számára fontos, hogy az igazi értéket hordozó közösségeket támogassa; az elmúlt négy évben mintegy 1,5 milliárd forinttal járult hozzá a Kárpát-medencei vallási közösségek építkezéseihez - mondta a soproni…

Magyar település

Elindult a per a mosonmagyaróvári kórházban történt haláleset miatt

Megkezdődött szerdán a Győri Törvényszéken az a kártérítési per, amely a mosonmagyaróvári kórházban 2013 nyarán, műtét közben történt haláleset miatt indult.

Megye

Biztosítják Siófoknak a szükséges rendőri erőt

A balatoni város polgármestere rendőri erősítést kért.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló