Bezár

Győr-Moson-Sopron

Megye › Győr-Moson-Sopron

Szomorú napra emlékeznek vasárnap a kosarasok

14.09.04 17:13

Egy évvel a Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató életét követelő tragédia után, vasárnap 11 órakor emléktáblát és koszorút helyeznek el a CMB Cargo-UNI Győr női kosárlabdacsapat képviselői a buszbaleset helyszínén.

35 éves a Győri Balett

14.09.04 14:12

Munkával ünnepel a győri balett. Az idén 35 születésnapját ünneplő társulat már gőzerővel készül az új bemutatóra, amelyet október 11-től láthatnak a tánc rajongók. Ebben két korábbi legendás darabot, a Bolerót és a Carmina Buranat álmodják újra…

Sima győzelem a nyitányon

14.09.04 14:12

A Békéscsaba ellen kezdte a bajnoki szereplést a női kézilabda NBI-ben a címvédő Győri AUDI ETO KC. Bár a felkészülési meccseken akadtak bizonytalanságok a csapat játékában, úgy tűnt, hogy a szezonkezdésre összeállt a játék, mert a zöld-fehérek…

2 bemutatóval készül a Győri Balett

14.09.04 12:24

Öt, már futó darab műsoron tartása mellett két újabb bemutatóval készül a most induló évadra Győri Balett - mondta el a csütörtöki évadnyitó társulati ülésen Kiss János igazgató.

Elkezdődött a bajnokság

14.09.03 21:24

Szerdán a komplett mezőny nekivágott az NB I. alapszakaszának. A nyitó fordulóban nyertek az esélyesek, a Vác viszont vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár csapatától, a Dunaújváros pedig a Siófoktól.

Megrongálták az urnafülkéket

14.09.03 18:25

Csaknem negyven urnafülkét rongáltak meg ismeretlenek Győrben, a nádorvárosi köztemetőben. A vandálok a virágtartókat törték le. A sírkertet a Győr-Szol Zrt. üzemelteti, a sírkövek, az urnák és a virágtartók azonban a hozzátartozóké, így az azokkal…

Önkormányzati választás 2014 - Győri baloldal - Nőket a politikába

14.09.03 14:11

Az MSZP Győr és Környéke Szervezete és az Együtt - A Korszakváltók Pártja Győrben együttműködésben indít képviselőjelölteket és polgármesterjelöltet az önkormányzati választáson.

Agresszív győri diákok vád alatt - Provokálták, bántották társaikat

14.09.03 13:17

Vádat emeltek négy győri diák ellen, akik naponta háborgatták a többi tanulót az egyik szakképző iskolában. Az ügyészség szerint rablás és minősített zsarolás szerepel a bűnlajstromban.

Befejeződött a fejlesztés

14.09.03 11:09

Több mint 300 milliós fejlesztés fejeződött be a mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnáziumban. A tankerület tájékoztatása szerint a programot teljes egészében uniós pályázati forrásból finanszírozták.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
GyőrSlam II-83GyőrSlam II-37GyőrSlam II-77GyőrSlam II-35GyőrSlam II-116
GyőrSlam II-43GyőrSlam II-103GyőrSlam II-72GyőrSlam II-45GyőrSlam II-69

Kapcsolódó témák

Magyar település

Két légióssal szerződést bontott az ETO

A Győri ETO hivatalos honlapján jelentette be, hogy a vezetés közös megegyezéssel felbontotta Rok Kronaveter és Marian Had szerződését, így a szlovén és a szlovák légiós az idény közben távozik az alakulattól.

Magyar település

Nyílt nappal vár a soproni színház

A Soproni Petőfi Színház szeptember 20-án, szombaton nyílt napot tart délelőtt 10 órai kezdettel. A magyar dráma napja tiszteltére életre hívott rendezvényen színes programok várják a közönséget. A nézők ezen a napon bepillanthatnak a…

Magyar település

Elkezdődött a bajnokság

Szerdán a komplett mezőny nekivágott az NB I. alapszakaszának. A nyitó fordulóban nyertek az esélyesek, a Vác viszont vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár csapatától, a Dunaújváros pedig a Siófoktól.

Megye

Másfél havi eső esett pár nap alatt – Hétfői árvízképek

A Dunántúlon regionális irányító törzset hozott létre a szerencsétlen nevű katasztrófavédelem, Siófokon házak váltak lakhatatlanná, még mindig vannak elzárt települések. Hat nap alatt másfél hónapnyi eső esett.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló