Győr-Moson-Sopron

Megye › Győr-Moson-Sopron

Öt új játékos érkezik a Győri Audi ETO KC-hoz

15.03.23 13:25

(MTI) - Három magyar és két holland válogatott játékos érkezik nyáron a női kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő Győri Audi ETO KC-hoz.

Győri kosarasok tragédiája - Az idős sofőr felelősnek érzi magát - fotók

15.03.23 12:42

A busz sofőrje pedig azt mondta Sopronban a hétfői bírósági tárgyaláson, nem rántotta el a kormányt. Május 6-án folytatódik a per.

Topmodellt is igazolt a BL-győztes Győr

15.03.23 12:06

Három magyar és két holland válogatott játékos érkezik nyáron a női kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő Győri Audi ETO KC-hoz, Ambros Martinnak konkrétan újra kell építenie a BL-győztes csapatot. A szurkolókat megosztják az igazolások. 

Női kézi: Róth Kálmán távozik a Mosonmagyaróvártól

15.03.23 10:54

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE elnöksége és Róth Kálmán vezetőedző elnökségi ülés keretében értékelte az alapszakasz eredményeit, majd egyeztették elképzeléseiket a jövőről. Róth Kálmán szeretne nagyobb figyelmet szentelni a Győri…

Róth távozik Mosonmagyaróvárról

15.03.23 10:26

A szakember a továbbiakban kizárólag a Győri Audi ETO KC utánpótlás szakmai igazgatói munkájára összpontosít.

Magyar-görög: Korcsmár megsérült, győri védő a helyén

15.03.23 09:50

Korcsmár Zsolt sérülés miatt nem csatlakozhat a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretéhez. A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-csatornájának beszámolója szerint a győri Lang Ádám kerül a…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
ColorfulDSCN1167 wbI I I
I I2015.03.19 | 628 307 | Tétphotographer: Rupprecht Mihály - Sopron - Bauer Ferencphotographer: Rupprecht Mihály - Sopron - Kenessey GizellaGysev ES 64 U2-070

Kapcsolódó témák

Magyar település

Megtörte a bizonyítékok súlya a besurranó tolvajt

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói 2015. március 25-én elfogták azt a 20 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható, hogy besurranásos lopásokat követett el Győrben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. december 23-án…

Magyar település

Kosárlabda: A Kaposvár legyőzte a Sopront

A Kaposvár pontgazdag mérkőzésen legyőzte a Soproni Sördögök csapatát a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában.

Magyar település

Újabb autóra gyűjtenek kupakokból a vak nőnek

Az utóbbi másfél hét alatt 200 kiló kupak gyűlt össze a mosonmagyaróvári vak nőnek, aki pórul járt élete első autójával.

Megye

Kosárlabda: A Kaposvár legyőzte a Sopront

A Kaposvár pontgazdag mérkőzésen legyőzte a Soproni Sördögök csapatát a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló