Bezár

Győr-Moson-Sopron

Megye › Győr-Moson-Sopron

Budapesten nyertek a győri sztárok

14.09.07 20:48

indhárom vasárnapi mérkőzésen a vendégcsapat diadalmaskodott a női kézilabda NB I-ben. A címvédő Győr az MTK otthonában győzött simán, míg a Vác Debrecenben, a Dunaújváros pedig Mosonmagyaróváron tudott nyerni minimális különbséggel.

Evezős ob: újabb győri aranyak, Danubius-siker a nyolcasoknál

14.09.07 20:24

A pénteki két és a szombati három győzelem után a vasárnapi zárónapon újabb három elsőséget gyűjtöttek a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub versenyzői az evezősök Szegeden rendezett 115. országos bajnokságán.

Evezős ob: három számban is győri siker született

14.09.06 21:31

A nyolc számból háromban győri siker született az evezősök Szegeden zajló 115. országos bajnokságának szombati versenynapján.

NB II: Rajczi ismét gólt szerzett, de ez most semmit nem ért

14.09.06 19:24

A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Gyirmót FC Győr Magasföldi József vezérletével 3–1-re legyőzte a Rákóczit. A kaposvári Rajczi Péter tehát hiába szerezte meg ötödik gólját a bajnokságban, ez most egyetlen pontot sem ért.

Lázár: 2018-ra elkészülhet a gyorsforgalmi út Győr és Sopron között

14.09.06 09:36

Kormányzati célkitűzés, hogy 2018-ra gyorsforgalmi úttal becsatlakozzon Sopron az M1-es autópályához, ennek már a pénzügyi feltételei is megvannak - mondta Lázár János a Kisalföldnek.

Támogatja a Miskolci Egyetemet a győri Nemak

14.09.05 20:18

Támogatja a Miskolci Egyetem ötven évvel ezelőtt alapított öntészeti tanszékét a járműipari alkatrészgyártásban érdekelt, mexikói tulajdonú Nemak Győr Kft., a felsőoktatási intézmény és a győri társaság vezetői pénteken írták alá az erről szóló…

Friss állásajánlatok

14.09.05 11:22

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Győrre vonatkozó állásajánlatai:

Győri busztragédia: a baleset helyszínén tartottak megemlékezést

14.09.04 18:30

Egy évvel a Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató életét követelő tragédia után, vasárnap 11 órakor emléktáblát és koszorút helyeznek el a CMB Cargo-UNI Győr női kosárlabdacsapat képviselői a buszbaleset helyszínén.

Szomorú napra emlékeznek vasárnap a kosarasok

14.09.04 17:13

Egy évvel a Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató életét követelő tragédia után, vasárnap 11 órakor emléktáblát és koszorút helyeznek el a CMB Cargo-UNI Győr női kosárlabdacsapat képviselői a buszbaleset helyszínén.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
GyőrSlam II-83GyőrSlam II-37GyőrSlam II-77GyőrSlam II-35GyőrSlam II-116
GyőrSlam II-43GyőrSlam II-103GyőrSlam II-72GyőrSlam II-45GyőrSlam II-69

Kapcsolódó témák

Magyar település

Megműtik a Győr átlövőjét

Térdsérülés miatt meg kell műteni Hornyák Ágnest, a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnok Győri Audi ETO KC kézilabdázóját.

Magyar település

Nyílt nappal vár a soproni színház

A Soproni Petőfi Színház szeptember 20-án, szombaton nyílt napot tart délelőtt 10 órai kezdettel. A magyar dráma napja tiszteltére életre hívott rendezvényen színes programok várják a közönséget. A nézők ezen a napon bepillanthatnak a…

Magyar település

Elkezdődött a bajnokság

Szerdán a komplett mezőny nekivágott az NB I. alapszakaszának. A nyitó fordulóban nyertek az esélyesek, a Vác viszont vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár csapatától, a Dunaújváros pedig a Siófoktól.

Megye

Rátóti Zoltán: a kaposvári színház megkerülhetetlen a magyar színházi palettán

A kaposvári színház megkerülhetetlen a magyar színházi palettán - mondta Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház további öt évre kinevezett igazgatója. A szakmai bizottság és a közgyűlés egyhangú támogatását élvező, az igazgatói…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló