Bezár

Győr-Moson-Sopron

Megye › Győr-Moson-Sopron

Meghalt a Levélnél elgázolt motoros

14.08.19 20:12

Belehalt sérüléseibe az a 48 éves motorkerékpáros férfi, akit személyautó gázolt el délután Levél és Mosonmagyaróvár között, az 1-es főúton.

Felsőoktatási szakok szűnhetnek meg

14.08.19 18:30

A felsőoktatásért felelős államtitkár szerint "megkérdőjelezhető, hogy szükség van-e annyi szakra a felsőoktatásban, mint jelenleg". A szakpolitikus a győri Széchenyi István Egyetem vezetőivel tárgyalt kedden - írja az edupress.hu a kisalfold.hu-ra hivatkozva.

Vonattal ütközött egy autó Sopron közelében

14.08.19 13:49

A kocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők ellátták. A vonaton egy ember utazott, aki nem sérült meg.

Szerencsés vonatbaleset Sopronnál

14.08.19 13:49

Kisteherautóval ütközött egy vonat kedden Sopron közelében, Sarródon – közölte a Győr-Moson-Sopron megyei katasztrófavédelem az MTI-vel.

Balog Zoltán: Közös európai teher a diktatúrák öröksége

14.08.19 12:30

Az emberierőforrás-miniszter a páneurópai piknik 25. évfordulóján a Konrad Adenauer Alapítvány és a Polgári Magyarországért Alapítvány által szervezett soproni konferencián beszélt.

Meghalt a bakancslistás győri kisfiú

14.08.19 12:02

A kisfiúnak műthetetlen agydaganata volt, az egész ország összefogott, hogy teljesítsék bakancslistáját. Szombaton feladta a harcot.

Megcsappantak a Győr környéki állások

14.08.19 10:45

Az előző havi 2,6-ról 2,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta júliusban Győr-Moson-Sopronban - közölte a megyei kormányhivatal munkaügyi központja.

Emlékmozdonyt indított a GYSEV

14.08.19 10:19

Páneurópai Piknik emlékmozdonyt avattak fel hétfőn a 25 évvel ezelőtti határáttörés emlékére a soproni vasútállomáson.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Győr, magyar ispita - old Hungarian spitalGyőr, magyar ispita. Old Hungarian spitalGyőr, old Hungarian spital and St Anna churchGyőr, magyar ispita. Old Hungarian spitalGyőr, old Hungarian spital and St Anna church
Győr,  St Anna churchGyőr, magyar ispita. Old Hungarian spitalGyőr, old Hungarian spital and St Anna churchGyőr,  St Anna churchBarokk Esküvő 2014 _ IGP9274M3

Kapcsolódó témák

Magyar település

Mindent ellopnak, ezért inkább kulcsra zárják a győri pláza rokkantvécéjét

Kulcsos lett a Győr Plaza rokkantaknak fenntartott vécéje, mert mindent, ami mozdítható, elvisznek a látogatók. A Kisalföld.hu-n jelent meg a meghökkentő hír.

Magyar település

Walter harmadszor is indul a soproni polgármester ellen

A függetlenként induló egykori polgármester mögött felsorakoztak a baloldali pártok.

Magyar település

1000 literes üstne főtt a halászlé

A Mosonmagyaróvári Szent István napokon a vásári hangulatot a halászlé főzés is emlékezetessé tette. Ezer literes kondérban rotyogott a finom leves. A helyszínen azt is megtudtuk, hogy mi a titka az igazi halászlének.

Megye

Festékszállító kamion ütközött motorossal

Festéket szállító kamion ütközött össze egy motorossal Somogy megyében, a Tabot Kapollyal összekötő úton péntek délelőtt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló