Bezár

Google

Márka › Google

(Frissítve!)Rendszerhiba miatt félreküldi az üzeneteket a Google Talk

13.09.26 14:45

A meglehetősen zavaró hibát néhány órája jelentették a felhasználók, a Google dolgozik a probléma megoldásán.

Sosem gondolnád, mivel rukkol elő a Tesco

13.09.23 18:41

Saját tabletet dob piacra Nagy-Britanniában a Tesco. A világ harmadik legnagyobb kiskereskedelmi lánca hétfőn bejelentette: szeptember 30-ától árulja Hudl márkanevű, vezeték nélküli internet és Bluetooth technológiával ellátott, a Google Android...

Érdekes hírek a Google új tabletjéről

13.09.23 15:15

A Google ismét az Asus-szal fog össze a következő generációs Nexus táblagép elkészítésére.  

Ingyenes lett a Quickoffice

13.09.23 10:50

A Quickoffice az egyik legnépszerűbb mobil irodai alklamzás, mostantól pedig bárki telepítheti. Az app új felhasználói felületet és Google Drive integrációt is kapott. 

Ingyenessé tette a Quickoffice-t a Google

13.09.20 11:13

Ingyen letölthető az immár egy éve a Google birtokában lévő Quickoffice irodai alkalmazás. Az app iOS-en és Androidon is elérhető, okostelefonon és tableten is, aki pedig szeptember 26-ig telepíti, két évre 10 gigabájt ajándék Google Drive tárhelyet…

Hétmillió dollárt kaptak a Google ellen lázadók

13.09.20 09:43

Komoly, hétmillió dolláros befektetéshez jutott a CyanogenMod nevű, Android-alapú operációs rendszer. A nyolcmillió felhasználóval rendelkező rendszertől azt várják, hogy megelőzze a Blackberryt és a Windows Phone 8-at.

A Pöttyös veri a Google-t és a Facebookot is

13.09.19 17:51

Nagy nemzetközi márkák uralják a magyarországi márkarangsort, de az élen a Pöttyös végzett, megelőzve a Facebookot és a Google-t.

Imádják a rudit a magyarok - Ezek a kedvenc márkáink

13.09.19 13:09

A Pöttyös a legnépszerűbb márka a hazai fogyasztók körében a Millward Brown által készített felmérés szerint. Az élmezőnyben ott van a Facebook és a Google, de a mobilszolgáltatók és a nagy élelmiszermárkák is jól szerepeltek.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ready for the homecoming parade! September 18, 2014 at 11:46AMVideo #2Video #1Video #3Rain Drop Sparkel's.
Camera CaretakersPortrait du SichuanCabbage whiteHomesick for B-town? We’ve Got the CureGoogle quiere niñas informáticas

Kapcsolódó témák

Márka

Killer Instinct - akcióban Maya

A TGS 2014 apropóján a Microsoft egy újabb karakterről rántotta le a leplet a Killer Instinct második évadából. Ő a harcos amazon, Maya, aki veszedelmes görbe tőrével huszáros rendet vág az ellenség soraiban.

Márka

Megérkezett az iOS 8 a korábbi Apple készülékekre is

Ahogy az a szeptember kilencedikei Apple bejelentések sokaságában elhangzott, az Apple tegnap elérhetővé tette az iOS 8-as ...

Márka

Heti TOP: új Chrome böngésző, új csúcsmobilok a Samsungtól

A hét legnagyobb durranása a berlini IFA szakkiállításon bemutatott Samsung Galaxy Note 4, illetve csapott kijelzőjű társmodellje volt, de azért bőven voltak még érdekes tech témák. Íme a legnépszerűbbek.

Infotech

Itt a BlackBerry és Porsche Design új “prémium” telefonja

Árán kívül szinte semmi sem prémium a P'9983 kapcsán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló