Bezár

Google

Márka › Google

Google Play – már 1 millió alkalmazás

13.07.26 09:09

Egy év alatt sikerült a Google Playnak megdupláznia a letölthető alkalmazások számát. Míg tavaly még csak félmillió apphoz fértek hozzá a felhasználók, addig mára ez egymillióra duzzadt.

Hat Sony készülék kap Android 4.3 Jelly Bean frissítést

13.07.25 16:33

Még egy nap sem telt el, mióta a Google bemutatatta az Android rendszer legújabb verzióját, a 4.3 Jelly Beant, a Sony máris közzétette azon készülékei listáját, melyekre várhatóan kiadja a frissítést.

Bemutatkozott a Chromecast

13.07.25 15:34

A Google tegnapi sajtóeseményén a Nexus 7 és az Android Jelly Bean 4.3 mellett bemutatta a Chromecastot is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számítógépes, webes tartalmaikat a TV-n is élvezhessék.

Call of Duty Black Ops 2 - halálos fenyegetések egy fegyvermod miatt

13.07.25 13:57

A Treyarch-os fejlesztők különböző halálos fenyegetések céltáblái lettek, mert hozzá mertek nyúlni a Call of Duty: Black Ops 2 egyes fegyvereinek sebzéséhez.Related StoriesHiánypótló termék: Google Glass pornófilm (18+)The Mighty Quest for Epic…

Megérkezett az új Nexus 7

13.07.25 00:06

A Google legújabb referenciagépe hét hüvelykes képátlójú, 1920 x 1200 képpontos felbontású IPS kijelzőt, 2 GB RAM memóriát, négymagos processzort és Android 4.3-at kínál.

Android 4.3: a motorháztető alatt

13.07.24 22:09

Most, hogy a töménytelen sok leak után ma végre hivatalosan is bemutatkozott a 4.3-as Android, itt az ideje, hogy kicsit pontosabban is megnézzük, hogy mi mindennel vrétezte fel a Google az új Jelly Beant. A Nexus és a Google Play Edition telefonokra a…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Northfield Beach - Punch and Judy ShowNorthfield BeachNorthfield BeachNorthfield BeachNorthfield Beach
Northfield BeachNorthfield BeachNorthfield BeachNorthfield BeachNorthfield Beach

Kapcsolódó témák

Márka

Mentés gombbal újít a Facebook

A Facebook webes felületén, valamint Android és iOS alkalmazásában is elérhető lesz a mentés gomb, amellyel a különféle posztokat, helyeket, zenéket tölthetjük le a későbbi megtekintésre.

Márka

3D Blu-ray-támogatást kap a PS4

A Microsoft Xbox One-hoz kapcsolódó bejelentése után most a Sony is újításba kezd: már jövő héten érkezik az új firmware-frissítés a PlayStation 4 konzolokhoz, mely lehetővé teszi a 3D Blu-ray lemezek lejátszását.

Márka

Nem úgy tejel az Apple, mint várták

A vártnál kevésbé bővülő negyedéves bevételről számolt be az amerikai Apple, a világ legnagyobb piaci tőkeértékű nyilvános részvénytársaságainak egyike, annak ellenére, hogy növelte az iPhone okostelefonok értékesítését.

Márka

Nem sokáig zabálja már az akkumulátort a Chrome

Miután a Forbes magazinban hosszú írás jelent meg a Chrome böngésző futtatásának negatív hatásáról a noteszek akkuidejére, a Google végre elkezdte kijavítani a hibát, amelyről egyébként évek óta tud.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló