Google hírek

Márka › Google

Különleges magyarországi helyszíneken sétálhat a Google Street View-ban

14.04.29 18:09

Bővült a Google StreetView hazai kínálata, több nevezetes magyarországi épületben, borvidékek szőlőhegyein és gyalogosoknak fenntartott kis utcákban is virtuális túrára indulhatunk.

Zombivá válhat a Google+

14.04.28 20:15

A „közösségi oldal” szó hallatán a legtöbbünknek a Facebook, kevesebbeknek a Twitter jut eszébe, pedig a Google is felvette a kesztyűt a piacért folytatott harcban, úgy tűnik nem sok sikerrel. A Google+ „apja” a múlt héten elhagyta a céget és kérdéses, hogy…

A városokat is meghódítanák a vezető nélküli autók

14.04.28 20:15

A vezető nélküli autók fejlesztésének új szakaszába lépett a Google: miután az autópályákon már kellően megbízhatóak a járművek, a következő lépés a sokkal bonyolultabb városi közlekedés meghódítása.

Így teszi tönkre a Google Glass a családi vacsorát

14.04.28 12:32

Arról, hogy a Google Glass hogyan épül majd be a hétköznapjainkba és egyáltalán jó lesz-e ez nekünk, sokat vitáznak. Most a FirstBank képzelte el új reklámjában, mi történne, ha egy családi vacsorán mindenki Google Glass-t viselne. Vicces és kicsit…

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Infotech

Komoly RAM gondok a Galaxy S6-oknál

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak egyre inkább feltûnik, hogy rendkívül sok RAM-ot használnak a készülékek, amely akár a napi használatban is észrevehetõ, zavaró.

Infotech

4K felbontásra képes Android Box az EVOLVEO műhelyéből

Új Android Box forgalmazását kezdte meg az EVOLVEO, amely okostelevízióvá alakítja régi készülékeket, és segítségével az androidos alkalmazásokat már nagy felbontásban, a televíziókon is használhatók.

Infotech

Keddi hírszemle

Ingyen telefonálás: megint újított a Facebook; így kezeli Törökország a Twittert és a YouTube-ot; letöltheti a Google keresési elő‘zményeit; a valaha volt legfurcsább mobilok...

Ország

Magyar-ukrán árvízvédelmi terv készült a Felső-Tisza mentén

A több mint 450 millió forintba kerülő terv költségeire együtt pályázott a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság és a kárpátaljai vízügyi szervezet.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló