Erdő Péter hírek

Ismert személy › Erdő Péter

Erdő Péter: nem kilátástalanul sötét a történelem

15.05.24 11:54

Minden baljós esemény ellenére nem kilátástalanul sötét a történelem - jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a pünkösdvasárnapi szentmisén, az esztergomi bazilikában.

Erdő Péter a menekültekről: egyértelmű parancs a szolidaritás

15.05.23 09:39

Az egyház elsődleges küldetése a nyomorúságban, bajban, szükségben lévő ember megsegítése - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek a menekültkérdésről az Inforádióban péntek reggel. Kijelentette: egyértelmű parancs a…

Erdő Péter: nem a halálbüntetés visszaállítására kell törekedni

15.05.21 18:03

A katolikus egyház tanítása szerint nem a halálbüntetés visszaállítására, hanem a bűnmegelőzésre, illetve a hatékony és emberséges igazságszolgáltatásra kell törekedni - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az InfoRádiónak.

Erdő Péter: nem a halálbüntetésre kell törekedni

15.05.21 17:51

A Katolikus Egyház álláspontja szerint az igazságos és emberséges büntetés-végrehajtásra, nem pedig a halálbüntetésre kell törekedni - mondta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek az InfoRádiónak adott exkluzív…

Megnyílt a Szent István Könyvhét

15.05.11 19:24

Megkezdődött a XXIII. Szent István Könyvhét hétfőn Budapesten. Az eseményt Erdő Péter bíboros, a Szent István Társulat (SZIT) fővédője nyitotta meg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Sankt Pöltenben az esztergomi Keresztény Múzeum gyűjteményét bemutató kiállítás nyílik

15.05.08 09:09

Az ausztriai Sankt Pöltenben Mesterművek az esztergomi Keresztény Múzeumból címmel nyílik a teljes egyházi gyűjteményt bemutató tárlat. A kiállítást Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek nyitja meg szombat délután.

Mintha csak Orbán ellen beszélne Ferenc pápa

15.05.07 14:51

Miközben a magyar kormány benvándorlóellenes nemzeti konzultációt hirdetett, Ferenc pápa a menekültek befogadására szólította fel az európai egyházakat abban beszédében, amelyet Erdő Péter bíboros is személyesen végighallgatott.

A(z) "Erdő Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Vitarát kaptak az esztergomi polgárőrök

A sokoldalú modell jó szolgálatot tesz a közúton és a külterületeken egyaránt.

Megye

Vitarát kaptak az esztergomi polgárőrök a Suzukitól

A Magyar Suzuki Zrt. felajánlásának köszönhetően egy vadonatúj Suzuki Vitara segíti mostantól az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület (EVPE) munkáját.

Ország

Ferenc pápa a korrupció elleni harcra buzdít

A korrupció uralta közélet elleni egyházi fellépést szorgalmazta Ferenc pápa az olasz püspöki konferencia közgyűlésén a Vatikánban.

Nagyvilág

Harrach: a lelki-szellemi környezetszennyezés ellen is védekezni kell

A környezetszennyezés okozta károk mellett napjainkban a "lelki-szellemi környezetszennyezés" ellen is védekezni kell - mondta Harrach Péter, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke, a KDNP frakcióvezetője a keresztény…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló