Bezár

Erdő Péter

Ismert személy › Erdő Péter

Így lehet újra az egyház a családok támasza

14.06.26 19:27

A családról szóló októberi rendkívüli püspöki szinódus a kortárs társadalom helyzetfelmérése lesz – mondta Erdő Péter bíboros, a szinódus főrelátora az MTI-nek a szinódusi munkadokumentum csütörtöki vatikáni bemutatóján.

Karizmák Ünnepe a máriaremetei templomkertben

14.06.09 19:03

"A boldogságra törekvés küzdelem, de mellettünk áll a Szentlélek, aki a megújulást és az irgalmas szeretetet egyre könnyebbé teszi számunkra" – mondta Erdő Péter bíboros.

Erdő: Meg kell erősíteni Európa keresztény alapjait

14.06.03 17:36

Európában sok helyen a társadalom „szinte a kriminalizálódás szélére” került, részben a keresztény alapok megkérdőjelezése miatt, ezért a kontinens egyházait most a keresztény azonosság újbóli megerősítése foglalkoztatja leginkább – mondta Erdő…

Erdő Péter: értékes a kapcsolat a zsidósággal

14.05.26 15:22

A zsidóság és a kereszténység viszonya egészen különleges, teológiailag értékes kapcsolat, amelynek biztos alapja a kezdetektől Jézus személyében van - mondta Erdő Péter bíboros.

Erdő Péter a Vatikánban tanácskozott

14.05.15 22:45

Vatikáni megbeszéléseken vett részt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, a családról szóló októberi püspöki szinódus főrelátora

Erdő Péter nyitotta meg a XXII. Szent István könyvhetet

14.05.12 13:56

Erdő Péter bíboros, a Szent István Társulat fővédője nyitotta meg a budapesti Ferenciek terén hétfőtől szombatig tartó XXII. Szent István könyvhetet.

Kapcsolódó témák

Magyar település

Fiatal orgonaművész veszi át Baróti István helyét az esztergomi bazilikában

Az Esztergomi Bazilika nemrég elhunyt orgonaművész-karnagyának tevékenységét tanítványa Kováts Péter veszi át - írja a fidelio.hu

Megye

Emlékzenekaroktól lesz hangos Komárom

Tribute bandék első "bentlakásos" fesztiválját tartják csütörtöktől a Monostori Erőd falai között - tájékoztatta az MTI-t a Magyarországon első alkalommal megrendezendő zenei összejövetel szervezője.

Ország

Új magyar nyelvű gimnáziumot alapíthatnak

Megszavazta keddi ülésén a marosvásárhelyi városi tanács a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Gimnázium megalapítását, amit hosszas politikai egyeztetés előzött meg.

Ország

Bréking: a vatikáni melósmenzán ebédelt a pápa

A vatikáni dolgozók menzáján ebédelt ma Ferenc pápa, aki váratlanul jelent meg és sorba állt az ételért.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló