Bezár

Éden Hotel

Kultúra és szórakozás › Éden Hotel

Gigantikus bölcsességgel támad Berki Krisztián

Tegnap 14:33

Népnevelésbe kezdett az Éden Hotel új műsorvezetője. Berki Krisztián a tűző napsütésből, Costa Rica-i hotelje erkélyéről osztogat karriertanácsokat.

Berki Coelho: Costa Ricából osztja az észt Krisztián

14.12.16 01:12

Az Éden hotel miatt Costa Ricán "telelő" Berki Krisztián instagram fiókja tele van olyan életbölcsességekkel, mely méltán emeli a legnagyobbak közé. Jobb, ha mindenki megjegyzi: sorsát a döntés pillanatában maga alakítja.

Ő Czippán Anett új párja

14.11.11 20:23

Berki Krisztián külföldre utazott az Éden Hotel forgatása miatt, így ezen a héten a FEM3 Caféban ideiglenesen Kasza Tibi vette át a helyét Czippán Anett oldalán. A BUMM! műsorvezetője remélte, nem lesz ˝bakiparádé˝ az első adás, ugyanis nagy…

Kiderült, ki váltja Berkit a FEM3-on

14.11.04 15:06

Berki Krisztián az Éden hotel forgatásai miatt elbúcsúzik a FEM3 Cafétól. Czippán Anett mellett minden héten más-más férfi sztár fogadja majd a vendégeket. Az első héten Kasza Tibi lesz a műsorvezető.

Berki Krisztián: Alig várom, hogy megmutassam

14.11.01 07:36

Néhány hete derült ki, hogy a korábban a Viasat3-on futó Éden Hotel legújabb szériája nemsokára a SuperTV2 képernyőjén lesz látható. A korábbi műsorvezetőt, Horváth Évát Berki Krisztián váltja fel.

Felfelé bukott Berki Krisztián

14.10.24 06:23

Az Édes élet befuccsolása után Berki újabb feladatot kapott: az Éden hotel műsorvezetője lesz.

A SuperTV2 visszahozza az Éden Hotelt

14.09.29 10:57

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb realityje hamarosan visszatér, a Viasat3 után ezúttal a SuperTV2 tűzi képernyőre az Éden Hotel-t.

ÉH Szandra terhes, de nem tudja, ki az apa

14.01.23 11:39

Az Éden Hotel fekete bombázója a hatodik hónapban jár és fogalma sincs, hogy ki lehet az apa.

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Sportcsillagok - Berki Krisztián az év férfi sportolója

Az Újpest 29 éves tornásza harmadszor győzött a voksoláson.

Ismert személy

Keleti Andi illatos almatortát sütött gyermekeivel

Illatos almatorta, szegfűszeg gombos hóember és csilingelő karácsonyfa díszek – Keleti Andi és gyermekei így készülnek a közelgő ünnepekre. A sztáranyuka és gyerekei közösen díszítik a fenyőjüket és ajándékokat is saját kézzel…

Ország

Káosz lehet a közigazgatásban márciustól

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) szerint "káosz" lesz a közigazgatásban márciustól, ha a jelenlegi formájában fogadják el a közigazgatás átalakításáról szóló törvényjavaslatot.

Infotech

Balotelli saját hülyesége miatt kihagyja az Arsenal elleni rangadót

Az angol szövetség 25 fontos pénzbüntetés mellett egy mérkőzésre eltiltotta Mario Balotellit, a Liverpool csatárát, amiért az a zsidóságot sértő posztot rakott ki Instagram-oldalára a közelmúltban. A támadó így nem léphet pályára az…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló