Bezár

Éden Hotel

Kultúra és szórakozás › Éden Hotel

Éden Hotel: Botrány a TV2-nél, kikerült a netre egy szexvideó

Tegnap 07:30

Kiszivárgott a műsor egyik durva szex jelenete, amelynek szereplőit egyelőre még nem is láthatjuk a képernyőn. A csatorna keresi a felelőst.

Szexvideó szivárgott ki a TV2-től - 18+ videó

Tegnap 06:42

Pikáns videófelvétel került fel az egyik videomegosztó oldalra az Éden Hotel című műsorból. A TV2-nél vizsgálják, ki és hogyan juthatott hozzá a képsorokhoz.

Éden Hotel: kinyomoztuk, mit jelent a fekete rózsa

15.02.26 15:03

Az Éden Hotelben szerda este a szingliszoba jelenlegi tulajdonosa, Apolka, egy fekete rózsát kapott, ám eddig rejtély volt, mit is kell kezdenie vele. A Nők Lapja Café most utánajárt, mit jelent a művirág.

Kasza Tibi: Szurkolok Berki Krisztiánnak is

15.02.25 07:23

Hétfőn este indult a TV2 új valóságshow-ja, az Éden Hotel. A szereplők rögtön az első napon a beköltözéskor felkavarták az állóvizet. Megkezdődött a taktikázás, cselszövés. A sztárok is nagyon kíváncsiak az izgalmasnak ígérkező műsorra. Ördög Nóra,…

Smárolás és péniszlóbálás - Ez történt az Éden Hotel első adásában

15.02.24 11:07

Beköltöztek az Éden Hotel első lakói Costa Rica-i luxusvillájukba. Az őrjöngés és vigadás hamisítatlanul magyaros volt, a lányok nem szépek, a fiúk cseppet sem vonzók, de a kavaráshoz értenek. Mindenfajta kavaráshoz.

Kárász Róbert ízléstelen "poént" dobott be Demcsák Zsuzsáról

15.02.23 17:21

Úgy tűnik képtelen megálljt parancsolni csípős nyelvének Kárász Róbert. A hétfő reggeli Mokka vendége volt Berki Krisztián, aki a most induló Éden Hotel forgatásáról is mesélt.