Bezár

Csongrád

Megye › Csongrád

Nagy fordulat - tiszta kép alakul a Dóm téren

14.04.11 13:24

Szeged - Miközben 180 fokkal megfordul a nézőtér, a Szegedi Szabadtéri Játékok történetének legnagyobb beruházását is megvalósítják az idei szezonnyitóig. Új, mobil, dupla gyűrűs forgószínpadot építenek fel, megújítják a kiszolgáló infrastruktúrát is. A…

Két tucat határsértőt fogtak Röszkénél és Mórahalomnál

14.04.11 12:34

A szegedi határrendészek több mint két tucat illegális migránst fogtak el Csongrád megye déli határszakaszán az elmúlt 24 órában.

Ma: Hoffmann meséi

14.04.11 08:19

Szeged - Juronics Tamás rendezésében, Pál Tamás vezényletével, László Boldizsár címszereplésével ma 19 órától mutatják be a nagyszínházban Offenbach népszerű operáját, a Hoffmann meséit.

Közép-angliai üzleti lehetőségek magyar vállalkozóknak

14.04.10 19:21

Április 9-én a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába látogatott Clarissa Roth, az Egyesült Királyság központi régiójában működő Közép-Angliai Enterprise Europe Network iroda képviselője.

Mennyit ér a dédi órája? Szakértői nyílt napok a Móra-múzeumban

14.04.10 18:53

Szeged - Áprilistól kezdve minden hónap második szombatján várják mindazokat, akik otthon tartott értéktárgyaik, festményeik értékéről szeretnének többet megtudni.

Fáklyás megnyitóval kezdődik a fáraók új korszaka Szegeden

14.04.10 18:21

Pénteken nyílik A fáraók Egyiptoma című nagyszabású kiállítás első helyszíne Szegeden: a Kass Galéria intim terében egy sírkamrát tekinthetnek meg az érdeklődők.

Fucsovics lehet a teniszválogatott új vezére

14.04.10 15:27

A Davis Kupában a nyíregyházi születésű játékos Madarász Gergellyel, Gödry Leventével, Filipenko Viktorral és Balla Péterrel kiegészülve Szegeden küzdhet meg májusban azért, hogy a tavalyi kiesés után visszakerüljön az euro-afrikai zóna II-es…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Flood Memorial, Szeged, HungaryTIK, Szeged, HungaryRókus Church, Szeged, HungaryRókus Church, Szeged, HungaryCalvinist Church at Honvéd Square, Szeged, Hungary
Tallest residential building of Szeged, HungaryGreek Catholic Chapel, Szeged, HungaryElizabeth Church, Szeged, HungaryGraffiti, Szeged, HungaryElizabeth Church, Szeged, Hungary

Kapcsolódó témák

Magyar település

Szegedi cserkészek is utaznak az Európán átívelő békevonaton

A berlini fal lebontásának 25. és az első világháború kitörésének 100. évfordulóján Európa cserkészei egy közös, több országot érintő utazásra indulnak.

Magyar település

Szűrések éjszakája Hódmezővásárhelyen, Makón és Maroslelén

Az Emberi Erőforrások Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára április 25-ét jelölte ki a szűrések éjszakájának, annak érdekében, hogy országszerte fokozza a szűrővizsgálatokon való részvételi aktivitást.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló