Bezár

Csongrád

Megye › Csongrád

Női vízilabda Euroliga - A negyeddöntőben: UVSE-Padova, Olympiakosz-Szentes

15.01.21 14:06

(MTI) - A Szentes a görög Olympiakoszt, az UVSE pedig az olasz Padovát kapta ellenfélnek a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében.

Szegedet is érintik a Tesco takarékossági intézkedései

15.01.21 13:37

Két fővárosi üzlet mellett a dunakeszi–fóti és a szegedi hipermarketben, a miskolci, debreceni Tesco Extra áruházakban is megszűnnek a szemvizsgálatot, szemüvegkészítést is vállaló, kisméretű üzletek - adta hírül az mno.hu.

Késsel kényszerítette ismerősét a fuvarra

15.01.21 10:50

Makó - A csanádpalotai nő nélkül bement a sértett lakásába és egy késsel fenyegette. Szóváltás után az autóját is megrongálta.

Bénítja a felülvizsgálatot az orvoshiány

15.01.21 10:50

Nagyon lelassult a rokkant-felülvizsgálat, amióta nemrég megfeleződött, vagyis 6-ról 3-ra csökkent a felülvizsgáló szakorvosok száma Csongrád megyében – írja a Délmagyar.

Programok: Szeged-szerte megemlékeznek a Himnusz “születéséről”

15.01.21 06:30

Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én tisztázta le a Himnusz kéziratát. A nemzeti imádságként számon tartott, bibliai ihletettségű mű "születésére" a Magyar Kultúra Napjával emlékezünk.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Bogi 10Bogi 11Szentes LHSZ, Rubik R-26/SUSzentes LHSZ, Rubik R-26/SUSzentes LHSZ, Rubik R-26/SU Góbé
Szentes LHSZ, Let Z-37 Cmelak + Rubik R-26/SU GóbéSzentes LHSZ, ASW 15BSzentes LHSZ, Rubik R-26/SU GóbéSzentes LHSZ, Let Z-37 Cmelak + Rubik R-26/SU GóbéSzentes LHSZ, ASW 15B

Kapcsolódó témák

Magyar település

Depresszióról és az öngyilkosságról Szegeden

A depresszió, az öngyilkosság és annak megelőzése a témája a Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. vándorgyűlésének, amelyet Szegeden rendeznek meg szerdától szombatig.

Magyar település

Interaktív tanóra Hódmezővásárhelyen

Yehuda Bauer izraeli történész a holokauszt tanulságaként a címben szereplő három emberi parancsolatot fogalmazta meg az utókor számára. A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján, január 27-én, kedden 10 órától Kiss…

Magyar település

Pizzát vett a lopott holmi árából

Horgászfelszerelés, autógumik és egy robogó is hiányzott abból a szentesi garázsból, amelynek tulajdonosa tett feljelentést a lopásról a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 26-án…

Ország

Nyerésre áll Magyarország az EU ellen az akácháborúban

A hungarikumnak minősülő fehér akác várhatóan nem kerül fel az idegenhonos özönfajok uniós tiltólistájára, amely az Európai Unióban nem őshonos, agresszíven terjedő állat- és növényfajok kitiltását, visszaszorítását irányozza…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló