Bezár

Csongrád

Megye › Csongrád

Ma: Hoffmann meséi

14.04.11 08:19

Szeged - Juronics Tamás rendezésében, Pál Tamás vezényletével, László Boldizsár címszereplésével ma 19 órától mutatják be a nagyszínházban Offenbach népszerű operáját, a Hoffmann meséit.

Közép-angliai üzleti lehetőségek magyar vállalkozóknak

14.04.10 19:21

Április 9-én a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába látogatott Clarissa Roth, az Egyesült Királyság központi régiójában működő Közép-Angliai Enterprise Europe Network iroda képviselője.

Mennyit ér a dédi órája? Szakértői nyílt napok a Móra-múzeumban

14.04.10 18:53

Szeged - Áprilistól kezdve minden hónap második szombatján várják mindazokat, akik otthon tartott értéktárgyaik, festményeik értékéről szeretnének többet megtudni.

Fáklyás megnyitóval kezdődik a fáraók új korszaka Szegeden

14.04.10 18:21

Pénteken nyílik A fáraók Egyiptoma című nagyszabású kiállítás első helyszíne Szegeden: a Kass Galéria intim terében egy sírkamrát tekinthetnek meg az érdeklődők.

Fucsovics lehet a teniszválogatott új vezére

14.04.10 15:27

A Davis Kupában a nyíregyházi születésű játékos Madarász Gergellyel, Gödry Leventével, Filipenko Viktorral és Balla Péterrel kiegészülve Szegeden küzdhet meg májusban azért, hogy a tavalyi kiesés után visszakerüljön az euro-afrikai zóna II-es…

A Pick jelentős forgalomnövekedésre számít a húsvéti időszakban

14.04.10 15:27

A tavalyival egyező mennyiség eladásából, értékben 2-3 százalékkal nagyobb bevételre számít az idén a húsvéti füstölt áruk piacán a Pick Szeged Zrt.

Májusban Szegeden játszik a magyar Davis Kupa-válogatott

14.04.10 15:27

Fucsovics Márton lehet a magyar tenisz Davis Kupa-válogatott vezére, amely Madarász Gergellyel, Gödry Leventével, Filipenko Viktorral és Balla Péterrel kiegészülve Szegeden küzdhet meg májusban azért, hogy a tavalyi kiesés után visszakerüljön az…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ferenc Móra Museum, Szeged, HungarySzeged Cathedral, Szeged, HungarySunshower, Szeged, HungaryTraffic sign fallen onto the road, Szeged, HungaryResting place by White Lake, Szeged, Hungary
White Lake, Szeged, HungarySnowy day, Szeged, HungaryOld house, Szeged, HungaryPéter Beretzk Lookout, Szeged, HungaryFénykép0138

Kapcsolódó témák

Magyar település

Termelői bolt nyílt Szegeden

A környékbeli termelőktől közvetlenül szerzi be a friss zöldséget, gyümölcsöt és kézzel készült termékeket a Vitamin Szalon.

Magyar település

Téves volt a csődbejegyzés Romániában

Az Enefi Nyrt. bejelentette, hogy a szegedi törvényszék végzésével az E-Star ESCO Kft. és Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat között folyamatban volt peres eljárást megszüntette.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló