Bezár

Csongrád

Megye › Csongrád

Bakson újra választani fognak

14.10.16 22:20

Megsemmisítette a baksi polgármester- és képviselőválasztás eredményét a területi választási bizottság, ezért a Csongrád megyei községben új szavazást kell tartani – olvasható a testületnek a Csongrád megyei önkormányzat honlapján nyilvánosságra…

A sok eső miatt késik a kukorica betakarítása Csongrádban

14.10.16 17:09

A sok eső miatt késik a kukorica betakarítása Csongrád megyében, eddig a terület 30 százalékán végeztek a munkával - tájékoztatta Futó Tamás, a megyei kormányhivatal földművelési igazgatóságának vezetője az MTI-t.

Forgalomkorlátozás az algyői Tisza-hídon

14.10.16 16:44

Október 20-án kezdődnek el a Csongrád megyei algyői Tisza-híd sarujának helyreállítási munkái. A közlekedők várhatóan két hétig számíthatnak korlátozásra.

9 hazai pályázó a Werner von Siemens hatékonysági díj döntőjében

14.10.16 16:21

Gyorsabb haladás a főváros útjain, hatékonyabb emlőrákszűrés Hódmezővásárhelyen, alacsonyabb vízszükséglet a sör előállításához – merőben különböző projektek. A közös bennük, hogy a beruházók világszínvonalú technológia felhasználásával…

Játszva tanít

14.10.16 14:21

A fiatalok és családok játszva tanulják meg a legfontosabb bűnmegelőzési ismereteket az új Csongrád megyei társasjátékkal.

Konferenciát tartanak Szegeden a nanotechnológiai kutatásokról

14.10.16 14:21

Több mint 30 ország csaknem 130 kutatója részvételével tartják meg a hatodik, a nanotechnológiáról szóló SIWAN (Szeged International Workshop on Advances in Nanoscience) konferenciát Szegeden.

Pettyes szoknyák, bőrdzsekik és Trabant a Jampec Partin

14.10.16 11:51

Szeged - Egy igazi jampec partin nem lehet elég pörgős a szoknya, vagy túl piros a rúzs. A pettyes masnikhoz pedig felzselézett haj és félrecsúszott nyakkendő passzol - így volt ez szerda este is a szegedi Sárkány Pubban.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Betti közeliSkety (CZ)Skety (CZ)Skety (CZ)Singer Street (HU)
Skety (CZ)Singer Street (HU)Singer Street (HU)Singer Street (HU)Skety (CZ)

Kapcsolódó témák

Magyar település

Mutasd be a kedvenc trolid és nyerj okostelefont!

Pályázatot hirdetett a Szegedi Közlekedési Társaság. Arra bátorítják a jelentkezőket, hogy egyperces videóban mutassák be a kedvenc trolijukat. A legjobb pályázókat okostelefonnal díjazzák.

Magyar település

Lázár: a magyarokkal szemben adóssága van a világnak

A magyarokkal szemben adóssága van a világnak. Az öntudatára ébredt magyarság azonban nem kér többet, de nem is éri be kevesebbel, mint a többi, hozzá hasonló európai nemzet – fogalmazott Lázár János az 1956-os…

Magyar település

Mégsem szentesi, hanem orosz a beaszfaltozott lapát?

Egy leaszfaltozott lapát hódítja meg éppen az internetet. Mi is a Facebookon botlottunk az állítólag Szentes közelében készült képre. Jogos a kérdés, hogy került oda, és hol a gazdája?

Megye

Négy NB I-es csapat maradt a Magyar Kupában

A címvédő Újpest FC nagy nehézségek árán jutott tovább az Ajka elleni MK-nyolcaddöntőből, az MTK és a Győri ETO viszont alulmaradt alacsonyabb osztályú riválisa otthonában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló