Bezár

Csongrád

Megye › Csongrád

Komoly fordulat jön az igazságügyben

14.09.09 12:19

A kormány az áldozatok pártján áll, arra törekszik, minél hatékonyabban segítsen a bűncselekményeket elszenvedőkön – jelentette ki Trócsányi László igazságügyi miniszter kedden Szegeden.

Tíz évet kapott az Olajbányász téri postarabló

14.09.09 11:54

Szeged - Fegyveresen, közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett rablás miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta Novodonszki Sándort a Szegedi Ítélőtábla kedden. A férfi tavaly június végén egy robbanószerkezetre hasonlító tárggyal rabolta…

Bankkártyát lopott, majd leemelte a pénzt!

14.09.09 10:12

Szeged - A rendőrség keresi azt az ismeretlen férfit, aki még áprilisban tört fel egy ezüst Ford Fiestát, ahonnan egy női táskát lopott el a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

Ausztriába tartottak az embercsempészek

14.09.09 10:12

Indiai és pakisztáni állampolgárságú embercsempészeket fogtak el a Készenléti Rendőrség Csongrád megyébe vezényelt járőrei.

Felerősítik a csákokban talált több száz teknőst

14.09.09 08:30

Szeged - Több mint ezer kiszáradt és kiéhezett görög teknősre bukkantak a szerb–magyar zöldhatáron egy bokor tövében a magyar határrendészek Tiszaszigetnél a hétvégén.

Változás: „Vipera” franciával küzd

14.09.09 00:18

A meccs tétje nem változott, csak az ellenfél: svéd helyett francia ökölvívóval küzd a nemzetközi bokszelitbe Szentesen visszatérő Kovács...

Kiss-Rigó László: a tótkomlósi Mária-emlékhely az összefogás jelképe

14.09.08 21:44

Az összefogás és a testvéri egység jelképévé vált az új Mária-emlékhely Tótkomlóson - jelentette ki a szeged-csanádi megyés püspök hétfőn

Negyedével kevesebb az álláskereső a megyében

14.09.08 15:18

Szeged - Ötezerrel, 26 százalékkal kevesebben keresnek munkát, mint egy évvel korábban. A Szegeden nyilvántartásban lévők iskolázottabbak az átlagnál.

Sztrádák: hozzáfognak az M9-es építéséhez 2018-ig

14.09.08 12:27

Csongrád megye - A kormány 2018-ig szóló terveiben csak az M9-es sztráda építésének elkezdése szerepel. Bács-Kiskunban megvan a nyomvonal, Csongrádban még csak ki sem jelölték.

Ukrán csapattal kezd a BL-ben a MOL-Pick Szeged

14.09.08 11:10

A Motor Zaporizzsjával kezd a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében; az ukrán csapat a hétvégén megnyerte az ausztriai selejtezőtornát.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The sands of the mistery cover...SzegedSzegedSzegedSzeged
SzegedSzécsényi tér ::: Szeged, HungaryMain Square Sepia in Szegedszegedi dóm - Szeged, Hungarybridge in szeged

Kapcsolódó témák

Magyar település

Több mint száz új munkahelyet teremtett a kormány

Százöt új munkahelyet teremtett a kormány Szegeden. A túlnyomó részben megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, állami tulajdonú SZEFO Zrt.-nél divatáru-készítési feladatra várják szombattól a munkavállalók…

Magyar település

Lázár: ha igazak a hírek, Székely Lászlónak mennie kell

Amennyiben igazak a TASZ és az ombudsmani hivatal közötti levélváltásról megjelent hírek, Székely László biztosnak azonnal távoznia kell - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken…

Magyar település

Ismét profi bokszgálát közvetít az M1

Szombaton a Szentesen sorra kerülő Magyar Ring elnevezésű profi ökölvívógálát közvetíti az M1 csatorna.

Megye

Az István, a királyt állítják színpadra a Pannon Egyetem hallgatói

Novemberben mutatják be a veszprémi Pannon Egyetem hallgatói az István, a király című rockoperát - hangzott el a rendezvényről tartott pénteki sajtótájékoztatón.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló