Bezár

Cseh László

Sport › Cseh László

Cseh László nekiment két Eb-győztesnek

Tegnap 10:15

Dara Eszter és Mutina Ágnes edzőtábor helyett nyaraltak szövetségi pénzen, azóta nem edzettek.

Cseh Laci Ryan Lochte módszereivel próbál még jobb lenni

14.04.04 20:30

Kifejezetten hasznosnak tartja Cseh László olimpiai ezüstérmes úszó, hogy két hetet tréningezhetett Charlotte-ban az amerikaiak világsztárjával, Ryan Lochte-val.

Világsztárral edz együtt Cseh László

14.03.16 14:51

A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László két hétig együtt edzőtáborozik az egyesült államokbeli Charlotte-ban az amerikaiak világklasszis úszójával, Ryan Lochte-val. A magyar szövetség (MÚSZ) vasárnapi tájékoztatása szerint először…

Hosszú Katinka: Nyolc számban úsztam, hármat megnyertem

14.02.08 22:03

Hosszú Katinka három arannyal és két ezüsttel gazdagította gyűjteményét szombaton Luxembourgban, a hagyományos nemzetközi úszóverseny második napján, Cseh László egy számban győzött.

Cseh arany-, Hosszú ezüstérmes

14.01.26 22:49

Cseh László arany-, Hosszú Katinka pedig ezüstéremmel búcsúzott vasárnap Antwerpentől, ahol e hétvégén rendezték meg a Flanders Kupáért kiírt, hagyományos pénzdíjas nemzetközi úszóversenyt.

Hosszú és Cseh is nyert Belgiumban

14.01.25 20:42

Hosszú Katinka és Cseh László is egy-egy számot nyert meg az antwerpeni Flanders Kupán, a belgák hagyományos pénzdíjas nemzetközi úszóversenyének szombati nyitónapján.

Cseh Laci fejében sürgősen rendet kell tenni

14.01.07 19:48

Cseh László tudja, hogyan kell újra sikeressé válnia: mentálisan kell formába hoznia magát. A háromszoros olimpiai ezüstérmes úszó szerint, ha nem tudja felszámolni a rossz beidegződéseket, nem sok jóra számíthat.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Megnyitó, programismertetőMegnyitó, programismertetőMegnyitó, programismertetőCseh László backstroke @ MEFOBCseh László preparing for the Debrecen 200 IM
CsehBoysFöldlabda és Cseh LaciMegnyitó előtt - Dennis Pamlin és Cseh László Megnyitó, programismertető

Kapcsolódó témák

Ország

88 férfit és 88 nőt ajándékozott meg a hétfőn 88 éves királynő

A sok évszázados hagyománynak megfelelően ezüstpénzeket ajándékozott kiválasztott alattvalóinak nagycsütörtökön a brit uralkodó, aki éppen húsvéthétfőn ünnepli 88. születésnapját.

Nagyvilág

Londoni elemzők: már csökkenhet az orosz GDP

A legújabb első negyedévi aktivitási adatok arra vallanak, hogy az ukrán válság következményei miatt máris csökkenhet az orosz gazdaság teljesítménye – vélekedtek csütörtöki helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők. Az…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló