Bezár

Cigaretta

Életmód › Cigaretta

Ez történik a testeddel, ha leszoksz a cigiről – előnyök már 8 órán belül!

Ma 12:46

Kívülről fújod a tüdőrák-kockázatot, meg azt is, hogy a dohányzás tulajdonképpen halált okoz? Ennek ellenére mégis rágyújtasz… Valószínűleg immunis lettél a negatív egészségügyi kampányra. Mi most a lehető legmotiválóbb adatokat mutatjuk meg,…

Futárok szállították az adózatlan dohányt

Ma 11:04

Országosan működő illegális vágott dohányt előállító és elosztó hálózatot fülelt le a NAV Szabolcs megyében. 71 kilogramm vágott dohányt foglaltak le.

Ököllel ütötte, megrugdosta tanárnőjét a szegedi hatodikos

Ma 11:04

A fiúnak nem tetszett, hogy el akarják venni tőle a cigijét. Támadás ide vagy oda, a rendőrök csak tanúként tudták meghallgatni.

Bevezetik a márkasemleges cigarettásdobozt

14.09.27 12:30

A dohányellenes törvény keretében Franciaország elrendeli a cigaretták márkasemleges csomagolását, amire eddig csak Ausztráliában volt példa - jelentette be csütörtökön Marisol Touraine egészségügyi miniszter.

766 doboz ukrán cigit találtak egy panelban

14.09.27 10:54

Sok száz doboz ukrán cigarettát és vágott dohányt találtak a pénzügyőrök Miskolcon, egy panelház első emeleti lakásában, amelyet lényegében cigarettaraktárként használt a bérlője

Három csikket lopott, négy havi börtönt kapott

14.09.26 12:27

Egy három csikket tartalmazó cigis dobozt tett zsebre egy szekszárdi orvosi rendelőben.

Eldobált csikkek és kávéspoharak a szakképző iskola előtt

14.09.26 09:48

Szeged - A Maros és a Háló utca sarkára járnak a közeli szakképző diákjai dohányozni, a környékbelieket zavarja a sok eldobált csikk és műanyag pohár. Az iskola már többször kérte a tanulókat, legyenek tekintettel a lakókra, és ne szemeteljenek.

Franciaország bevezeti a márkasemleges cigarettásdobozt

14.09.25 17:54

A dohányellenes törvény keretében Franciaország elrendeli a cigaretták márkasemleges csomagolását, amire eddig csak Ausztráliában volt példa - jelentette be csütörtökön Marisol Touraine egészségügyi miniszter.

Csempészcigit fogott a szabadnapos rendőr

14.09.20 16:05

Több mint 34 ezer doboz zárjegy nélküli cigaretta volt azokban az autókban, amelyekre egy nagyhódosi almáskertben figyelt fel egy szolgálaton kívüli rendőr.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Jót fagyiztak a NAV-osok Tolna megyében

Tolna megyében a nyáron összesen 393 ellenőrzést végeztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai, ebből 40 esetben állapítottak meg mulasztást.

Gazdaság

Hatalmas késsel fenyegetőzött a trafikrabló

Egy dunaújvárosi férfi egy fél méteres késsel fenyegette az eladókat. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Megye

Kevesebb, de komplexebb pályázat valósulhat meg a most induló ciklusban

Az elmúlt ciklusbeli 63 ezer után a most induló 2014-2020-as fejlesztési ciklusban nagyjából 40-50 ezer pályázatot lehet majd megvalósítani a rendelkezésre álló forrásokból - mondta el egy keddi nyíregyházi rendezvényen…

Ország

Háborús övezetben élő gyerekeknek gyűjtöttek Ungváron

Az ungvári magyar gimnázium tanulói és tanárai gyűjtöttek adományokat a kelet-ukrajnai háborús övezetben élő gyerekeknek és az ukrán katonáknak

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló