Bezár

Chile

Ország › Chile

Csak tizenegyesekkel mentek tovább a brazilok

14.06.28 21:24

Dél-amerikai csúcsrangadókkal kezdődnek a nyolcaddöntők a világbajnokságon. Délután a sokkal esélyesebbnek tartott Neymarék játszanak Chilével, este a Suárez nélkül felálló Uruguay csap össze Kolumbiával.

Erős kezdés után vezetnek a brazilok

14.06.28 18:35

Dél-amerikai csúcsrangadókkal kezdődnek a nyolcaddöntők a világbajnokságon. Délután a sokkal esélyesebbnek tartott Neymarék játszanak Chilével, este a Suárez nélkül felálló Uruguay csap össze Kolumbiával.

Helikopterrel zavarták meg a chileiek edzést Brazíliában

14.06.28 15:00

Helikopter zavarta meg a chilei válogatott edzését a Brazília elleni vb-nyolcaddöntő előtt. Az egyik brazil tv-társaság fura látogatása miatt Jorge Sampaoli szövetségi kapitány 15 percre félbeszakította a gyakorlást.

A brazilok kockáztatnak, Neymar playboykodhat

14.06.28 11:24

A gólörömöt is gyakorolják már a chileiek elleni szombati nyolcaddöntő előtt, Neymar nem azért focizik, hogy a legjobb játékos legyen, és Luiz Felipe Scolari szerint hatalmas hiba lenne, ha eldugnák a világ elől, ezért nem zavarja, ha playboykodik. A brazil…

Ma a TV-ben: Kezdődik az egyenes kieséses szakasz a vb-n

14.06.28 09:24

Két dél-amerikai rangadóval megkezdődik az egyenes kieséses szakasz a világbajnokságon, Brazília-Chile, illetve Kolumbia-Uruguay mérkőzéseket láthatunk.

Így edzettek a brazilok

14.06.27 21:41

Pontosan a szombati Brazília–Chile-nyolcaddöntő időpontjában, helyi idő szerint délután egy órától edzett pénteken a brazil válogatott. Volt ott minden, csak éppen akasztott hulla nem.

Vb: Előre fél a brazil meccsen a bírótól a chilei csillag

14.06.27 14:25

Alexis Sanchez, a chilei válogatott csillaga előre aggódik amiatt, hogy Brazília szerinte várhatóan megkapja majd a hazai pálya előnyét a játékvezetőtől, a két csapat szombati vb-nyolcaddöntőjén. A meccs bírója egyébként az egyik legismertebb sípmester, az…

Vb: Brazília - Chile

14.06.27 11:51

Scolari csapata a várakozásoknak megfelelően megnyerte csoportját, a döntőig azonban hosszú út vezet még. Először Chile együttesén kell átverekednie magát Brazíliának!

Vb 2014: Chile fizethet a jegy nélkül randalírozók miatt

14.06.25 17:48

A FIFA szimbolikus, 1000 svájci frankra (252 ezer forintra) büntette meg a chilei szövetséget, amiért a válogatott szurkolóinak egy csoportja jegy nélkül próbált betörni a spanyolok ellen.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Vueltas, vueltas, vueltas.Una gata en la ciudad.Desde donde recién se ve el marFranz FerdinandFranz Ferdinand
Franz FerdinandFranz FerdinandFranz FerdinandFranz FerdinandFranz Ferdinand

Kapcsolódó témák

Ország

Videó: hátulról ütötte le ellenfelét az egykori brazil válogatott csatár

Elképesztő ostobaságot csinált az egykori brazil válogatott középcsatár, a jelenleg a Sao Paulóban focizó Luis Fabiano. A játékos a bíró orra előtt, hátulról ütötte le a chilei Huiachipato játékosát.

Ország

Feltárják a fáraó főlovászának sírját

Olasz és spanyol kutatók múlt hét pénteken megkezdték a hat hónappal ezelőtt felfedezett thébai síremlék feltárásához szükséges előkészületeket.

Ország

Brutálisan kilőtték az argentin női bírót

Kórházba kellett szállítani az eset után.

Ország

Magára ismert a Jégvarázsban, milliárdokra perli a Disney-t

250 millió dollár kártérítést követel az a perui nő, aki szerint az ő életéből merítették a hóemberekkel barátkozó jégkirálynő történetét.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló