Bezár

Chile

Ország › Chile

Vb 2014: a válogatott marad, 85 chileit hazazavarnak

14.06.19 12:09

Hazaküldtek a brazíliai világbajnokságról 85 chilei futballszurkolót, miután szerdán erőszakkal megpróbáltak bejutni a Spanyolország elleni csoportmérkőzésre.

Videó: a spanyolok összetörtek, a chileiek mennybe mentek

14.06.19 11:16

Mint beszámoltunk róla, a címvédő spanyol válogatott vb-je máris véget ért, ez pedig érthetően összetörte a hispánokat, miközben a chileiek önfeledten ünnepeltek szurkolóikkal. Exkluzív videók!

Korszakváltást! - élve nyúzták meg a kieső spanyolokat, a kapitány "lemondott"

14.06.19 10:23

"Itt a vége", "Lezárult az aranykorszak", "Szép volt, amíg tartott", "Lemondás" - ilyen és ehhez hasonló címekkel éreztette a spanyol sajtó a világbajnokságtól máris búcsúzó válogatottal, hogy eljött a váltás ideje minden téren, a cikkek egyöntetűen…

Megvette a Barcelona a spanyolok egyik végzetét

14.06.19 09:31

12 millió euróért szerződtette az FC Barcelona a chilei válogatott kapusát, Claudio Bravót, aki tevékeny részt vállalt szerdán a spanyol válogatott 2-0-s legyőzésében, és a címvédő kiesésében a világbajnokságon.

Videó: 16 órás szexmaraton, a chilei pornóssal! +18

14.06.19 09:31

A hírhedt chilei pornószínésznő Marlen Doll már múlt héten is 12 órás szexmaratont ígért (bár az nem világos, hogy kivel), ha hazája válogatottja megveri Ausztráliát.

Pedro és Ramos szerint nincs vége az aranykorszaknak

14.06.19 09:06

Leverten nyilatkoztak a spanyol válogatott tagjai a szerdai, chileiek elleni vereséget követően, azt mondták, nehéz megmagyarázni a kiesést, de azzal nem értettek egyet, hogy véget ért volna a spanyol csapat aranykorszaka.

A spanyolok még nem akarnak reformokat

14.06.19 02:03

Iker Casillas és Vicente Del Bosque szerint még nem most kell levonni a következtetéseket a címvédő spanyolok vb-kudarcából, a chileiek szövetségi kapitánya pedig már nem is foglalkozik azzal, hogy kiejtették a világbajnokot.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
San PedroSan PedroSan PedroSan PedroSan Pedro
San PedroSan PedroSan PedroSan PedroEl 2do con Aire Acondicionado

Kapcsolódó témák

Ország

Munkába állt van Gaal utódja a holland válogatottnál

Pénteken munkába állt a holland labdarúgó-válogatottnál Guus Hiddink, aki a brazíliai világbajnokság után távozó Louis van Gaalt váltotta a kispadon.

Ország

Brandy Nagyiként emlegették az első brit uralkodót

Háromszáz éve, 1714. augusztus 1-jén halt meg Anna királynő, az utolsó Stuart és az első brit uralkodó. Uralkodására esett az angol történelem két fontos mozzanata: Nagy-Britannia létrejötte és a brit világhatalmi állást megalapozó…

Ország

Argentína csődbe ment

Ismét csődbe ment Argentína, bár ki tudná fizetni hitelezőit, ha lenne rá lehetősége - mondta az InfoRádióban András Bence, a Portfolió elemzője. ...

Ország

Videó: Pávián mozdulatokkal válaszolt a rasszistáknak a csatár

A perui élvonalban játszották a Cienciano-Alianza Lima találkozót, amelyen a hazaiak szurkolói több alkalommal is majomhuhogáshoz hasonlatos hangokat hallattak, amikor vendégjátékos ért bele a labdába. A 2-1-es hazai…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló