Bulvár

Ismert személy › Bulvár

Álomfizetésért henyél az RTL sztárműsorvezetője

Ma 12:21

Bár jó ideje nincs képernyőn Sebestyén Balázs, mégis busás fizetés üti a műsorvezető markát. Egy átlag magyar dolgozó viszont maximum 90 napig jogosult segélyre. Balázst 12 éve igazolta le az RTL Klub, és a Blikk értesülései...

Az eltévedt faros

Tegnap 12:04

A típus akkora sztár volt, hogy mégis megpróbálták, ebből született az Ikarus 66, amit a 12-es vonalán, a Nagykörúton próbáltak ki először.

Nem iszik alkoholt a Barátok közt sztárja

15.03.27 21:13

Budapest – Több hónapos böjtjét tölti Kiss Ramóna (30). A Barátok közt sztárja, amikor betöltötte a 30. úgy döntött új életet kezd, ennek érdekében pedig lemondott az alkoholról és a húsról is.

Német sztár érkezik Klinsmann mellé

15.03.27 18:58

Technikai tanácsadónak nevezték ki Berti Vogtsot az amerikai labdarúgó-válogatottnál.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
mindykalingJayden JaymesJayden JaymesJayden JaymesJayden Jaymes
Jayden JaymesJayden JaymesJayden JaymesJayden JaymesJayden Jaymes

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megint új külsővel hódít az X-Faktor sztárja

Tóth Gabi már hódított egyszer szőke frizurával, de ezúttal más a helyzet: a hosszú tincseit megtartotta és egyszerűen színt váltott. Rajongói odáig vannak az énekesnő új külsejéért, ami nem csoda, hisz Gabi sosem nézett ki még ilyen…

Ország

Céghalál kényszertörléssel

Összesen 42 ezer céget töröltek Magyarországon tavaly, háromnegyedük kényszertörlés miatt volt kénytelen beszüntetni tevékenységét.

Ország

Pepe 2 évet hosszabbíthat a Real Madridban

Az AS értesülései szerint Pepe a Real Madrid középhátvédje a tervezett egy éves szerződés helyett 2 éveset fog aláírni a Királyi Gárdával.

Kultúra és szórakozás

VV Robin nyeremények nélkül éli régi életét

Lassan egy hónapja annak, hogy Robin kiélezett küzdelemben megnyerte a Való Világ hetedik szériáját, nyereménye azonban még várat magára.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló