Bezár

Bosznia-Hercegovina

Ország › Bosznia-Hercegovina

Átadták a forgalomnak a Horvátországot Boszniával összekötő autópálya-szakaszt

15.03.02 19:00

A horvát autópályák vállalat (HAC) hétfőn átadta a forgalomnak a Horvátországot Bosznia-Hercegovinával összekötő A5-ös (Pélmonostor-Eszék-boszniai országhatár) autópálya fennmaradó, 3,2 kilométeres szakaszát a Sredanci csatlakozási…

Boszniai bevándorlókat toloncolnak ki Amerikából

15.03.01 09:15

Felmerült velük szemben a gyanú, hogy a 150 bevándorló háborús bűncselekményekben és etnikai tisztogatásokban vett részt a kilencvenes évek balkáni háborúi idején.

Megállapodtak: Magyarországon keresztül szállít gázt a Gazprom a Balkánra

15.02.28 11:42

A Gazprom orosz gázipari cég pénteken 106 millió köbméter földgáz szállításáról kötött szerződést a Boszniai Szerb Köztársasággal.

Orvosok az oltásellenes lobbit okolják a boszniai kanyarójárvány kitöréséért

15.02.27 21:33

Az oltásellenes lobbi egyre nagyobb térnyerésére figyelmeztettek egészségügyi szakértők pénteken Bosznia-Hercegovinában, mert szerintük a védőoltásokat ellenzők tudományosan már megdöntött állításokkal igyekeznek félelmet kelteni a szülőkben.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Wood-rockHoley-wood :-)Day 6Day 6Day 6
Day 6Day 6Hotel Ghost Sarajevo IIMosque, Turija, Bosnia and HerzegovinaBihać, Bosnia and Herzegovina

Kapcsolódó témák

Ország

Fordulat Szerbiában?

A szerb gazdaság gyengülése az idei esztendő első negyedévében is folytatódik, növekedésre csak a második negyedévtől lehet számítani.

Ország

Belenyúltak Rembrandt festményébe halála után

Egy kiállítás előkészületeikor fedezték fel a szakértők, hogy alaposan átdolgozták a holland mester Zsuzsanna és a vének című alkotását.

Ország

77. életévét tapossa a Hajduk Split sokat tapasztalt futballtrénere

Amikor a Fradi edzője lett Stanko Poklepovic, Torgyán József volt az egyesület elnöke. A karizmatikus, bár kevéssé tájékozott klubvezér David Suker (sic!) szerződtetését szorgalmazta.

Ország

Conchita Wurst lesz májusban a bécsi tömegközlekedés hangja

Conchita Wurst lesz májusban, az Eurovíziós Dalfesztivál ideje alatt a bécsi tömegközlekedés hangja, az akció a fesztivált beharangozó városi kampány része.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló