Bezár

Bosznia-Hercegovina

Ország › Bosznia-Hercegovina

Hét lány esett teherbe az osztálykiránduláson

14.12.18 20:25

Hét lány is terhesen jött haza egy iskolai kirándulásról Bosznia-Hercegovinában. A hatóságok szerint valamennyien 13-14 évesek.

Szarajevóban és Isztambulban az Orient

14.12.15 19:39

A szarajevói polgármester és a török nagykövet már a szombati premier szünetében jelezte, hogy mindenképp szeretné, ha az Orient című zenés-táncos darabot saját országában is bemutatnánk - közölte Fekete Péter, az előadás rendezője, a…

Sokallják az oroszok a bosnyák almát

14.11.27 18:30

Bosznia-Hercegovina visszautasítja azokat az orosz vádakat, amelyek szerint nemcsak a saját mezőgazdasági termékeit, hanem boszniainak "álcázott" uniós árut is szállítana Oroszországba - írta csütörtökön a Slobodna Bosna című boszniai hírportál.

Alma és krumpli miatt veszekszik Oroszország Bosznia-Hercegovinával

14.11.27 18:30

Bosznia-Hercegovina visszautasítja azokat az orosz vádakat, amelyek szerint nemcsak a saját mezőgazdasági termékeit, hanem boszniainak "álcázott" uniós árut is szállítana Oroszországba – írta csütörtökön a Slobodna Bosna című boszniai hírportál.

Több magyar katona lesz Koszovóban és Boszniában

14.11.25 16:15

Több magyar katonát vezényelnek Koszovóba és Bosznia-Hercegovinába, fordítottan arányosan azzal, ahogyan a magyar haderőt kivonják Afganisztánból - jelentette ki Benkő Tibor vezérkari főnök kedden Belgrádban

Hende Csaba: Magyarország kész boszniai erőinek bővítésére

14.11.16 18:39

Magyarország üdvözli, hogy az ENSZ meghosszabbította az Európai Unió boszniai békefenntartó missziója, az EUFOR mandátumát, és ha a nemzetközi közösség igényli, kész erőinek bővítésére – jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter…

A tuzlai színházi fesztiválon lép fel a Pécsi Balett

14.11.14 07:33

A Jó, a Rossz és a (Csúf) COLOS című előadást mutatja be szombaton a Pécsi Balett Bosznia-Hercegovinában, a tuzlai színházi fesztiválon.

Az oroszok szerint a boszniai békefenntartók az EU felé terelik Boszniát

14.11.12 08:54

Ezért nem is támogatták az EUFOR misszió meghosszabbítását az ENSZ Biztonsági Tanácsában. De csak tartózkodtak, a BT többi 14 tagja pedig igennel szavazott, ezért maradhatnak a békefenntartók Boszniában. (MTI)

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Little cat (v2)Little black catOld manMémorial (Srebrenica)View from Trebevic
On the topFelhők felett II. (Winter edition)Házikó II. (Winter edition)PatakEgy kispatak

Kapcsolódó témák

Ország

Tizenegy év csúszás: felújítják a belgrádi Nemzeti Múzeumot

Tizenegy év után megkezdődött a belgrádi Nemzeti Múzeum felújítása a hétvégén, a munkálatok várhatóan 2016 májusában fejeződnek be.

Ország

Százezren látták eddig a Szépművészeti Rembrandt-kiállítását

Csaknem százezren látták eddig a Szépművészeti Múzeum október végén nyílt Rembrandt és a holland arany évszázad festészete című kiállítását, amely a két ünnep között és január első hétvégéjén meghosszabbított nyitva tartással várja…

Ország

Tovább nőtt a munkanélküliek száma Horvátországban

Horvátországban sorban a harmadik hónapja nőtt a munkanélküliek száma - közölte hétfőn a horvát statisztikai hivatal (HZZ).

Ország

Már a látszatra sem ügyelnek

A belügyekbe való beavatkozás, a bécsi egyezmény megszegése, hogy André Goodfriend részt vett a Demokratikus Koalíció rendezvényén.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló