Borsod-Abaúj-Zemplén hírek

Megye › Borsod-Abaúj-Zemplén

Jogellenes megfigyelés: Ózd visszament az ötvenes évekbe

15.05.14 07:51

Jogellenes a közmunkások kamerás megfigyelése Ózdon. Az Adatvédelmi Hatóság elnöke, Péterfalvi Attila szerint hiába írattak alá velük hozzájáruló nyilatkozatot, a személyiségi jogaik nem csorbulhatnak.

Megújult az edelényi görögkatolikus iskola

15.05.13 14:39

Megújult és bővült Edelényben a Szent Miklós Görög Katolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola épülete - a csaknem hétszáz gyereket, tanulót befogadó létesítményt május 12-én adták a Borsod-Abaúj-Zemplén ...

MVSI – tornász-érmek a fővárosból

15.05.13 10:21

Egyéniben és csapatban is érmekkel tértek haza a Miskolci Sportiskola Palánkai-Ádám Judit és Draskóczy Gábor által felkészített tornászai a múlt hétvégén, Budapesten megrendezett vidék-bajnokságról és az országos bajnokság 1. fordulójáról.

Megfigyelt közmunkásokról ír a Népszabadság

15.05.13 08:07

Ózd önkormányzata olyan kamerákat szerzett be, amelyek lehetővé teszik a közmunkások folyamatos megfigyelését - írja a Népszabadság szerdai számában.

Rablás és bántalmazás Györgytarlón

15.05.12 20:04

Életveszélyesen megsérült egy györgytarlói férfi, akit a saját házában támadott meg és próbált meg kirabolni két fiatal. A gyanúsítottakat elfogták és őrizetbe vették – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője…

Közlemény – A NAV szeme már többet lát

15.05.12 15:05

Miskolc - Kiemelt figyelmet fordít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a vállalkozások valós forgalmi adatainak vizsgálatára.

Pataky - "Végre van gazdája a városnak"

15.05.12 15:05

Kriza Ákos polgármester érdemeit méltatta Pataky Attila, aki Miskolc város napja alkalmából ünnepi koncerttel köszöntötte a miskolciakat tegnap este a Városháztéren.

A(z) "Borsod-Abaúj-Zemplén" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés