Bezár

Borsod-Abaúj-Zemplén

Megye › Borsod-Abaúj-Zemplén

Bankrablót keresnek a borsodi zsaruk+ fotó, videó

14.12.09 16:14

A borsodi rendőrök képfelvételek alapján a miskolci pénzintézeti fegyveres rablás elkövetőjének azonosításához kérik a nyilvánosság segítségét.

Kazánház égett – három gázpalack is volt a műhelyben

14.12.09 15:21

Tüzelőanyag kapott lángra egy bekecsi családi ház kazánházában kedden. A káresethez a szerencsi és a miskolci hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották.

Elvesztette a Fidesz a többségét Ózdon, hárman is kiléptek

14.12.08 13:12

Három képviselő is elhagyta az ózdi Fidesz-frakciót, így a kormánypártoknak a városban már egyszerű többségünk sincs – írta a Facebookon Janiczák Dávid jobbikos polgármester.

Elvesztette a Fidesz a többségét Ózdon, hárman is kiléptek

14.12.08 12:41

Három képviselő is elhagyta az ózdi Fidesz-frakciót, így a kormánypártoknak a városban már egyszerű többségünk sincs - írta a Facebookon Janiczák Dávid jobbikos polgármester.

Megújul a családok átmeneti otthona

14.12.08 12:15

Az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett miskolci családok átmeneti otthona több mint 100 millió forintból újul meg. Az átfogó renoválás az Európai Unió támogatásával, valamint az Európai Regionális Fejlesztési Alap…

Putnokon veszélyes a levegő minősége

14.12.08 09:51

A szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt veszélyesnek minősítette a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnok levegőjének minőségét az Országos Környezet-egészségügyi Intézet.

Lemez lett a tavalyi koncert folytatása

14.12.07 10:40

Forward címmel új stúdióalbumot jelentetett meg a dzsessz/world fusion műfaj egyik legfontosabb hazai csapata, a Djabe. A lemezen közreműködik a Miskolci Szimfonikus Zenekar is.

Mol Liga: a miskolci Mikulás hat, a brassói öt gólt hozott

14.12.06 22:12

A jégkorong Mol Liga szombati játéknapján az ASC Corona Brasov 5–0-ra kiütötte a Ferencvárost, a Miskolci Jegesmedvék pedig 6–1-re a Csíkszeredát.

Árva kutyusokhoz érkezett a Mikulás - fotók

14.12.06 12:21

A gazda nélkül maradt állatokhoz is megérkezett a Mikulás. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány egyik önkéntese egy közösségi oldalon hirdette meg az ajándékgyűjtést, azért hogy így hívja fel a figyelmet a gazdára váró állatok gondoskodására.

Gázolás miatt borul a szolnoki és a miskolci vonatok menetrendje

14.12.05 18:37

Gázolt az Egerbe tartó gyorsvonat péntek délután a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső állomás között, ezért 20-30 perces késések várhatók késő estig a szolnoki, illetve a miskolci vonalakon – közölte a Mávinform.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Máv 418 148Lillafüred waterfall from HungaryOld hausLillafüred waterfall from Hungary
Lillafüred waterfall from HungaryOld doorVonatpotloDSC_7166DSC_7153

Kapcsolódó témák

Magyar település

Három játszmában kapott ki az MVSC

Lejátszotta idei utolsó bajnoki mérkőzését az Albrecht Miskolci VSC MVSI NB I-es női röplabda együttese. A vasutasok szombaton délután hazai környezetben fogadták a Kaposvár csapatát, és erősen fogadkoztak, hogy megszakítják…

Megye

Malacokat vett a hamis pénzen - a sertések nem élték túl

24 órán belül rendőrkézre került az a férfi, aki hamis 20000 forintosokkal fizetett Székesfehérváron. A hamis pénzen vett malacok nem élték túl a kalandot, így a rendőrök csak a lefoglalt húsárut tudták a gazdának visszaszolgáltatni.

Magyar település

Lopta a táskát a becsületlen megtaláló

Az ózdi férfi ellopott egy táskát, aztán azzal vitte be a rendőrségre, hogy találta azt. Az idős sértett még aznap visszakapta ellopott értékeit a rendőröktől. Lopás gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes…

Politikus

Kedden rendkívüli ülést tart a parlament

Az MSZP az útdíjat, a Fidesz a vasárnapi zárva tartást tárgyalná meg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló