Bezár

Borsod-Abaúj-Zemplén

Megye › Borsod-Abaúj-Zemplén

Gyilkolt a miskolci macsétás támadó

15.01.23 14:12

A férfi múlt héten rontott rá egy idős házaspárra, kiderült, nem sokkal korábban egy 66 éves asszonyt késelt halálra.

DVTK: visszatért Miskolc egyetlen olimpiai bajnokát adó sportág

15.01.23 12:46

A birkózás is visszatért a DVTK-hoz: az idei esztendőtől a Diósgyőr FC Kft.-vel történt megállapodás értelmében DVTK néven indulnak majd a különböző versenyeken a diósgyőri birkózók – közölték pénteki sajtótájékoztatójukon az érintettek.

Holttestet találtak a tűzoltók egy avasi borospincében

15.01.23 09:54

Hajnalban leégett egy borospince a nagyavasi Felső soron. A borházban egy holttestet találtak a kivonuló miskolci tűzoltók.

Tarol a hepatitis Borsodban

15.01.22 16:54

Tömegessé vált a fertőző májgyulladás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: egy év alatt hússzorosára nőtt a megbetegedések száma, tavaly már 1200 esetet regisztráltak az észak-magyarországi régióban. A helyi népegészségügyi szervek nem beszélnek…

Tűzifával segítik a rászorulókat

15.01.21 22:27

A kistelepüléseken élő nagycsaládosok, és nyugdíjasok kaphatnak az ingyen tüzelőből. A belügyminiszter döntése szerint 3 milliárd forint értékű tűzifát osztanak szét a szociális programban. Borsodban elsőként a Szirmabesenyőben élők kapták meg a…

Emberrablás gyanúsítottját fogták el Miskolcon

15.01.21 18:06

Elfogtak Miskolcon egy férfit, akit tavaly október óta köröztek emberrablás gyanúja miatt - közölte az MTI-vel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.

Emberrablás miatt négy hónapja körözött férfit kapcsoltak le Miskolcon

15.01.21 18:06

Elfogtak Miskolcon egy férfit, akit tavaly október óta köröztek emberrablás gyanúja miatt - közölte az MTI-vel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Waterfallhamori to24/36523/365
22/36521/36520/36519/365

Kapcsolódó témák

Magyar település

Jobbik: hepatitisjárvány van Miskolcon

A bejelentést Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője tette sajtótájékoztatóján. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal szakigazgatási szerve keddre ígért tájékoztatást az MTI-nek.

Ország

A magyarok ellen Eb-selejtezőt játszó oroszok a 19. helyen a kézi-vb-n

Az alsóházi helyosztókat rendezték kedden a katari férfi kézilabda-világbajnokságon.

Magyar település

Úszók megyei döntője

Úszásban készülnek a diákolimpia I, és II korcsoportba tartozó fiúk és leányok a megyei döntőre, amelynek Ózd lesz a helyszíne. A vetélkedésre február 2-án, hétfőn kerül sor, a rendezvénynek az Ózd Városi tanuszoda ad otthont.

Megye

Sipos Gyula lett Zala megye új főkapitánya

Zalaegerszeg/Dunaújváros - Beiktatták Zala megye új rendőrfőkapitányát kedden. Sipos Gyulát a belügyminiszter azt követően nevezte ki a posztra, hogy Szukics Ferenc megbízott zalai rendőrfőkapitány nyugdíjba vonult.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló