Bezár

Borsod-Abaúj-Zemplén

Megye › Borsod-Abaúj-Zemplén

Kerékpár, Central European Tour: szlovák siker az 1. szakaszon

14.07.25 17:33

A szlovák Erik Baska nyerte meg a Central European Tour kerékpárverseny első, pénteki szakaszát. A legjobb magyar, Lovassy Krisztián a hetedik helyen végzett a Kassa és Miskolc közötti 118 kilométeres etapon.

Pöltenberg-emléknap Bükkaranyoson

14.07.25 15:45

Huszártalálkozót és emlékcsatát tartanak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bükkaranyoson szombaton, ahol mintegy húsz hagyományőrző csapat játszik újra egy 1849-es összeütközést temérdek lovassal, gyalogoskatonával és ágyúkkal.

Minden magyar disznó mehet Japánba

14.07.25 14:51

Ismét megindulhat Magyarország teljes területéről a sertésexport Japánba. Korábban a sertéspestis miatt volt életben tilalom Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben.

Pöltenberg-emléknap Bükkaranyoson

14.07.25 12:03

Huszártalálkozót és emlékcsatát tartanak szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, ahol mintegy húsz hagyományőrző csapat játszik újra egy 1849-es összeütközést temérdek lovassal, gyalogoskatonával és ágyúkkal

Hármas karambol az M3-as bevezető szakaszán

14.07.25 07:12

Három autó karambolozott az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Szerencs utcánál, a balesetben ketten megsérültek - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi főigazgatóság pénteken az MTI-t. A baleset miatt ezen a szakaszon a forgalom egy…

Videó: Gosztonyi büntetője után fordított a Liteksz, mindhiába

14.07.24 23:56

A Diósgyőr 2–1-re kikapott a Liteksz Lovecstől az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján, de 3–2-es összesítéssel a miskolciak mentek tovább. Gosztonyi András tizenegyesével a DVTK került előnybe, innen tudtak a bolgárok fordítani, de a…

Fideszes feljelentés az EP-ben

14.07.24 19:09

A Fidesz európai parlamenti képviselői a napokban az európai szocialisták frakcióvezetőjénél, Gianni Pittellánál „jelentették fel” a magyar baloldalt, elsősorban Pásztor Albert miskolci polgármester-jelölt kapcsán.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
MiskolcMiskolcMiskolcMiskolcMiskolc
MiskolcMiskolcMiskolcKettő - Ózd, 2014Young Hungarian woman with her children

Kapcsolódó témák

Magyar település

Késésekre kell számítani a miskolci és az újszászi vonalon

Akár egy órás késések is előfordulhatnak a Budapest–Hatvan–Miskolc és a Budapest–Újszász–Szolnok vasútvonalakon, mert Rákos vasútállomáson megrongálódott a felsővezeték – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

Magyar település

Újabb kórházakban bukkanhatnak fel a mesedoktorok

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ és az ózdi Almási Balogh Pál Kórház betegei is találkozhatnak mesedoktorokkal, valamint újabb tíz intézményben lehet online mesevideókat nézni júliustól.

Megye

Ők Magyarország leggyorsabb emberei

Karlik Dániel és a címvédő Kaptur Éva győzött a klasszikus távon, 100 méteren a Székesfehérváron zajló atlétikai országos bajnokság pénteki első napján.

Politikus

Komló: az MSZP és a DK együtt, az Együtt külön

A két párt helyi szervezete pénteken választási megállapodást kötött, majd ezt követően sajtótájékoztatót tartottak, s elmondták, hogy esélyt látnak a városban a Fidesz-KDNP koalíció legyőzésére. Komlón az április parlamenti választáson…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló