Bezár

Ausztrália

Ország › Ausztrália

Ricciardo legyűrte Hamiltont - videó

15.02.11 12:10

A Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo a BBC Top Gear nevű autós műsorában vendégeskedett. Szokás szerint egy gyenge közúti autó volánjánál is bizonyítania kellett, s bizonyított is. Az örökranglistán mindenkit maga mögé…

Hiába van fegyvered, az autó erősebb

15.02.11 11:18

Rendőrök elől menekülő bűnözők próbáltak autót rabolni fegyverrel az autópályán, de egyszerűen elütötték őket… Ütős videót tett közzé az ausztrál rendőrség.

Tragikus pusztulás

15.02.11 08:33

Főként az Európából behurcolt macskák és rókák okozhatják az őshonos ausztrál emlősfajok pusztulását: kétszáz év alatt több mint egytizedüket veszítette el a kontinens ausztrál kutatók szerint.

Terrortámadást előzött meg a rendőrség Sydneyben

15.02.11 07:17

Az ausztrál rendőrség szerdán bejelentette, hogy előző nap letartóztatott két férfit Sydneyben, ezzel megakadályozva egy terrortámadást.

Eurovíziós Dalfesztivál: Ausztrália is indul a megmérettetésen

15.02.10 21:00

Idén első alkalommal tiszteletbeli versenyzőként Ausztrália is részt vesz az Eurovíziós Dalfesztiválon; a hatvanadik, jubileumi versenyen Bécsben az ausztrál énekes egyenesen a döntőbe kerülve mérkőzhet meg az európai országok előadóival.

Így üzennek a fáknak a melbourne-iek

15.02.10 20:03

Kedves üzeneteket küldenek kedvenc fáiknak a melbourne-iek a városi tanács kezdeményezése nyomán, amelynek célja, hogy ráirányítsa a városlakók figyelmét a klímaváltozás hatásaira egy olyan országban, ahol a hőmérséklet növekedése…

A legcukibb állatok vannak a legnagyobb veszélyben

15.02.10 18:36

Riasztó gyorsasággal zsugorodik Ausztrália őshonos állatvilága: a kipusztulás határára kerülhetnek néhány év alatt a kacsacsőrű emlősök, a koalák és a vombatok is. A veszélyt éppen az ember által betelepített macskák és rókák jelentik számukra és…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Sutton GalleryOur Ride to SydneySunshineMordialloc Sun, Surf, Beach - 1
PanteherBaySmoke BeamBat SubwayTentacle MonsterOrbish Draw

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Bottas nyerte az F1-idény előtti utolsó tesztnapot

Március 15-én, Melbourne-ben kezdődik a 2015-ös idény, ezt megelőzően utoljára teszteltek a csapatok Barcelonában.

Sport

Ferrer nyerte az acapulcói tenisztornát

A döntőben a japán Nisikori Kejt győzte le.

Sport

Webber: A Red Bullnak árthat Vettel lelépése

A volt Red Bull-pilóta, Mark Webber kíváncsian figyeli majd, hogy a Red Bull mire megy 2015-ben Sebastian Vettel nélkül.

Sport

Bottas az élen az utolsó tesztnap felénél

A williamses Valtteri Bottas közel fél másodperccel előzi meg a ferraris Sebastian Vettelt az eredménylista elején. Ma eddig sem Daniel Ricciardo, sem pedig Jenson Button nem tudott érdemi munkát végezni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló