Angelina Jolie hírek

Ismert személy › Angelina Jolie

22 tény a 38 éves Angelina Jolie-ról

14.06.04 13:14

 Sokan nemcsak filmjei, hanem politikai szerepvállalása, családja iránti elkötelezettsége és a rák elleni harca miatt is rajonganak érte, felnéznek rá, míg utóbbiban épp ugyan annyian nem értenek egyet vele.

Angelina Jolie visszavonul?

14.06.04 12:43

Az Oscar-díjas színésznő már a Kleopátra című film rendezőivel egyeztet. Úgy érzi, ez lehetne karrierje tökéletes befejezése.

A Kleopátra lesz Angelina Jolie utolsó filmszerepe?

14.06.04 12:09

Meglepő kijelentéseket tett az Oscar-díjas színésznő egy interjúban. A híresség arról beszélt, azt tervezi, hogy hamarosan búcsút vesz a színészkedéstől.

Brad Pitt már szívesen látott vendég Kínában

14.06.03 21:30

Hét év Tibetben című filmje miatt éveken át nem volt szívesen látott vendég Kínában, kedden azonban a kelet-ázsiai országban járt Brad Pitt, hogy elkísérje élettársát, Angelina Jolie-t a színésznő legújabb, Demóna című filmjének sanghaji premierjére.…

Angelina Jolie utoljára áll kamerák elé?

14.06.02 23:23

A Kleopátráról készülő életrajzi mozi lehet Angelina Jolie utolsó filmszerepe, mielőtt minden idejét a rendezésnek és a humanitárius munkának szenteli.Az Oscar-díjas amerikai színésznő a BBC Radio Five Live műsorában erősítette meg a Nílus…

Angelina Jolie végleg visszavonulhat

14.06.02 18:19

Kleopátra lehet a hollywoodi nagyágyú utolsó szerepe. Minden idejét a jótékonyságnak és a filmrendezésnek szentelné a jövőben.

Angelina Jolie népszerűbb, mint valaha

14.06.02 09:40

70 millióval nyitott a Demóna, a Hogyan rohanj a veszTEDbe viszont csak 17,1 milliót kapart össze.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
J77A1397 -- Beauty in a white dressIsha2ColorDSC00379DSC00380
Sabrina.Sabrina.IMG_6393-a-1.jpgMme Bassapowersans titre-9108

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Őrjöng Brad Pitt, lenyúlták a Jolie-hoz írt leveleit

Miraval - Kínos! Lenyúlták Angelina Jolie (39) és Brad Pitt (51) intim levelezését! A National Enquirer szerint az elmúlt években a házastársak egymásnak írt leveleiben számos olyan téma felmerült, amely nagyon személyes és amelyet…

Ismert személy

Fagyival lepte meg rajongóit a sztárbanda

Egyre több dalt tesz elérhetővé a Blur várva várt új albumáról, a The Magic Whipről. A hamarosan megjelenő nagylemezük mellett a Los Angeles-i rajongóknak más meglepetést is tartogattak.

Ismert személy

Elhunyt Tolnai Miklós színész

Hétfőn, életének hetvenötödik évében elhunyt Tolnai Miklós színművész, a Pesti Magyar Színház egykori tagja – írja az MTI.

Márka

Megérkezett a Star Wars: Battlefront első trailere

A Disney leépítette a LucasArtsot, és inkább lepaktált tíz évre az EA-vel, hadd szállítsa ő a Star Wars-játékokat. Az első munkájuk, az új generációs Star Wars: Battlefront most kapta meg az első trailerét.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló