Bezár

Állás

Közélet › Állás

Kevesen költöznek állásért

13.11.27 17:10

Túl szigorúnak bizonyultak a feltételek a távoli munkahely miatt költözők támogatására.

Mintegy 1800 ember téli közfoglalkoztatása kezdődik el Zala megyében

13.11.27 15:51

Zala megye - A novembertől jövő év áprilisáig tartó téli közfoglalkoztatási programokra több mint 250 szerződés jött létre a munkaügyi kirendeltségek és az önkormányzatok között Zala megyében, így a téli időszakban közel 1800 ember számára tudnak…

Mégis jár a vasárnapi pótlék a kereskedelemben dolgozóknak

13.11.27 14:28

Jár az 50 százalék vasárnapi pótlék a jelenlegi munka törvénykönyve (Mt.) szerint a kereskedelemben dolgozóknak - közölte az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ).

Ezt tegyük, hogy jó kérdéseket kapjunk az állásinterjún

13.11.27 13:37

Ha a felvételiztető nem a megfelelő kérdéseket teszi fel az állásinterjún, azzal könnyen elbuktathatja az álláskeresőt. Íme néhány tipp, hogyan irányítsa a pályázó a beszélgetést.

Cameron lelassítaná a közép- és kelet-európaiak beáramlását

13.11.27 07:48

Új alapokra kell helyezni a munkaerő szabad mozgását az EU-n belül a közép- és kelet-európai munkavállalók miatt. A szociális ellátásában is szigorítás jön – írta David Cameron.

Cameron: Új alapokra kell helyezni az EU-n belüli szabad munkaerő-áramlást

13.11.27 06:58

A konzervatív párti brit kormányfő jelentős szigorításokat is bejelentett a külföldi EU-munkavállalók szociális ellátásában.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
2014_Szeged_00752014_Szeged_00451984_ŐrsiNapló_05331983_ŐrsiNapló_0511Az utcán Farkas és Jack Sparrow egy lehetetlen univerzumban közösen telefonoznak.
Kávé, cigi és mobilszünet az építkezésen.Az útszéli hot dogos is megunta az ácsorgást.Szinkron aerobik1984_ŐrsiNapló_0543Este 11 felé a hídon munka közben mobilozott. Előtte egy laptop a tényleges munkájához kinyitva állt.

Kapcsolódó témák

Politikus

Most, hogy Török Gábor mégsem indul, a Jobbik saját jelöltet keres Veszprémben

Vona Gábor szerdán jelentette be, hogy híveit a februári időközi választáson Török Gábor (elemző politológus) támogatására kéri fel. De Simicska Lajos megrettentette Török Gábort, aki mégsem indul el Veszprémben. Vona Gábor…

Magyar település

Koncertre hívunk

A Harmónia Jazzműhely a Budapest Jazz Clubban november 28-án este a Karosi Júlia Quartet koncertjével örvendeztet meg minket.

Politikus

Minden eddiginél nagyobb tüntetés várható

Szövetkeztek a korrupció ellen harcolók, december negyedikén minden eddiginél nagyobb megmozdulásra számítanak.Megalakult a Korrupcióellenes Szövetség (Kellesz). Az alapító iratokat a volt NAV-os Vancsura István és…

Ország

Az első fotó Schumacherről - vagy mégsem?

Megtévesztő fotót közöl Michael Schumacherről az egyik német bulvárlap: a Die Aktuelle a hétszeres világbajnokról készült régebbi felvételt rakott címlapjára, miközben a vezércikk címe azt sugallja, hogy mintha ez lenne az első fotó a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló