Bezár

Állás

Közélet › Állás

Bérrendezést szeretnének a közszolgálati szakszervezetek

13.09.05 15:31

Több szakszervezet egyszeri, keresetpótló juttatást szeretne a munkavállalóknak 2013-ra, továbbá 2014-re 20 százalékos béremelést és életpályamodell kidolgozását kívánja.

Videón és fotókon a legfrissebb debreceni útlezárások!

13.09.05 13:21

Mint arról már beszámoltunk, a debreceni 2-es villamosvonal további szakaszain folytatódik a pályaépítési munka. A következő időszakban a Thomas Mann utca – Mikszáth Kálmán utca – Békessy Béla utca – Doberdó utca – Böszörményi út…

Somogyból is érkeznek az Audiba

13.09.05 13:21

Somogy megyéből is felvennének dolgozókat az Audi Hungária Motor Kft. győri gyárába. Középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat, fém-villamos- és autóipari végzettséggel rendelkező szakembereket keresnek.

Hagyja a munkásokat békében szüretelni a munkaügyi hatóság

13.09.04 07:01

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal szerint az őszre tervezett vizsgálatok a munka- és pihenőidőre, illetve a munkaidő nyilvántartásának ellenőrzésére helyeznek majd nagyobb hangsúlyt.

Romagyilkosságok: hamarosan döntenek a jelentés minősítéséről

13.09.03 18:18

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) mindenben segíti az igazságszolgáltatás, a belügyminiszter által összehívott értékelő-elemző munkacsoport, valamint a nemzetbiztonsági bizottság munkáját a…

Az otthoni munkának ára van

13.09.03 14:55

Az otthoni munkavégzés komoly hátülütője lehet, hogy mivel minden kéznél, illetve szem előtt van, a munkaidőnek sosincs vége - olvasható a Wall Street Journal cikke nyomán a Jobline oldalán.

További elbocsátások jöhetnek a Dunaferrnél

13.09.03 10:45

Már bejelentették 1500 szellemi dolgozó elbocsátását az ISD Dunaferrnél, de további hat-nyolcszáz fizikai munkásnak is megszűnhet az állása - írja a Portfolio.hu.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
KútfúrókKútfúrókKútfúrókKútfúrókEste 11 felé a hídon munka közben mobilozott. Előtte egy laptop a tényleges munkájához kinyitva állt.
Munka közben egy kis szórakozás.2014_Baja_06522014_Baja_06512014_Baja_0650meditáció

Kapcsolódó témák

Megye

Megye III: a Magyaralmás, a Kisapostag, a Ráckeresztúr, az Etyek és a Nagyvenyim robog

Fejér megye harmadosztályú labdarúgó bajnokságának harmadik fordulójában nagy kedvvel rugdosták a gólokat a csapatok.

Gazdaság

Valóban nem ér semmit a diploma?

A felsőoktatással kapcsolatos vitákban nem egyszer hallható, hogy használhatatlan diplomások tömegeit ontja, de valóban így van ez? Miközben a többi uniós országhoz képest egyáltalán nem kiemelkedő a diplomások…

Politikus

Újra Szalay Ferenc a kormánypártok polgármesterjelöltje Szolnokon

Szalay Ferencet, a város jelenlegi vezetőjét indítja a polgármesteri címért a Fidesz-KDNP Szolnokon az őszi önkormányzati választáson - közölték a kormánypártok helyi szervezeteinek hétfői sajtótájékoztatóján.

Politikus

Újra Szalay Ferenc a kormánypártok polgármesterjelöltje Szolnokon

Szalay Ferencet, a város jelenlegi vezetőjét indítja a polgármesteri címért a Fidesz-KDNP Szolnokon az őszi önkormányzati választáson - közölték a kormánypártok helyi szervezeteinek hétfői sajtótájékoztatóján.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló