Bezár

Állás

Közélet › Állás

A Csabai Kolbászfesztiválon mutatkozik be a Segítő Vásárlás program

13.10.26 11:54

Békéscsabán, a Csabai Kolbászfesztiválon mutatkozik be a megváltozott munkaképességűek termékeinek értékesítésére létrehozott Segítő Vásárlás program.

Jelentősen csökkent a munkanélküliség

13.10.25 20:18

Mintegy 5,5 százalékkal csökkent Vas megyében a regisztrált álláskeresők száma, szeptemberben 7566 ember szerepelt a kirendeltségek nyilvántartásában, 443 fővel kevesebb, mint augusztusban - közölte a megyei kormányhivatal munkaügyi…

Közösségi munkában gondozzák a hadisírokat a diákok

13.10.25 17:54

Mostantól a középiskolások az érettségihez szükséges kötelező közösségi munkaként a hadisírok gondozásában is részt vesznek.

Új telephelyet nyitott a SZEFO Zrt. Hódmezővásárhelyen

13.10.25 17:06

Többségében megváltozott munkaképességű embert foglalkoztat az új egység. A cég minőségi áramelosztó készülékeket és prémium kategóriájú divattermékeket gyárt.

Túl szigorúra sikerült a rokkantellátó-rendszer

13.10.25 11:53

Sok kisebb mértékű egészségkárosodással élő ember nem kap már ellátást, azonban a költségvetés sem érte még el a megváltozott munkaképességűek ellátásának átalakításával tervezett megtakarítást. Az érdekvédők módosításokat szorgalmaznak -…

Az irodák rémei gyorsan fertőznek

13.10.25 07:36

Ők az irodák rémei: azok a munkatársak, akik köhögve és tüsszögve mennek munkába, amikor inkább ágyban kellene feküdniük otthon.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
1984_ŐrsiNapló_05331984_ŐrsiNapló_05431983_ŐrsiNapló_0511Szinkron aerobikAz utcán Farkas és Jack Sparrow egy lehetetlen univerzumban közösen telefonoznak.
Kávé, cigi és mobilszünet az építkezésen.Az útszéli hot dogos is megunta az ácsorgást.Este 11 felé a hídon munka közben mobilozott. Előtte egy laptop a tényleges munkájához kinyitva állt.Munka közben egy kis szórakozás.Kútfúrók

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Megye

Háromgólos hátrányból állt fel a Diósgyőr

A házigazda DVTK a korai kiállítás és a félidei 0-3 ellenére döntetlent játszott a Dunaújváros ellen.

Magyar település

Jégkorongliga – A Ferencváros Csíkszeredán, a Brassó otthon nyert

2014. október 25., szombat (MTI) - A Ferencváros a Csíkszereda vendégeként, a Corona Brasov pedig otthon, az Újpest ellen győzött a jégkorong Mol liga szombati játéknapján.

Magyar település

Háromgólos hátrányból állt fel a Diósgyőr

A házigazda DVTK a korai kiállítás és a félidei 0-3 ellenére döntetlent játszott a Dunaújváros ellen.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló