Bezár

Állás

Közélet › Állás

PWC: javult a vállalkozások véleménye az adóhatóságról

13.09.24 13:20

Az esetek többségében elégedettek a vállalkozások a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tevékenységével és az adóellenőrök munkájával - áll a PWC Magyarország másodszorra elkészített felmérésében. Gergely-Tóth Tamás, a PWC munkatársa az…

Beteggé tesz a munkanélküliség

13.09.24 11:45

Többféle betegséget is okozhat a tartós állástalanság. A munkaadók pedig tartanak a depressziós álláskeresőktől.

Egyterű irodában elégedetlenebbek a dolgozók

13.09.24 09:21

A manapság divatos egyterű irodák dolgozói kevésbé elégedettek azoknál, akiknek külön helyiség jut. A közös légtér nem segíti elő a csapatmunkát és a munkatársak közötti interakciót – derül ki egy friss kutatásból.

Csökkent az álláskeresők száma Fejérben

13.09.23 14:02

Tovább csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma Fejér megyében: augusztusban 18 168-an szerepeltek a regisztrációban, az előző havinál 319-cel (1,7 százalékkal), az egy évvel korábbinál pedig 1598-cal (8,1 százalékkal) kevesebben - derül ki a Fejér…

Tovább csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma

13.09.23 14:02

Tovább csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma Fejér megyében: augusztusban 18 168-an szerepeltek a regisztrációban, az előző havinál 319-cel (1,7 százalékkal), az egy évvel korábbinál pedig 1598-cal (8,1 százalékkal) kevesebben - derül ki a Fejér…

Aggasztó számok: ennyi gyermekmunkás van a világon

13.09.23 13:39

Mintegy 168 millió gyermekmunkás van a világban a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) hétfőn közzétett jelentése szerint. A világon élő 5 és 17 év közöttiek 11 százalékának a játék és a tanulás helyett a munka tölti ki a napjait - derül ki...

Rafinált csalót keresnek

13.09.22 00:51

A rendőrség körözést adott ki egy zalalövői férfi ellen, aki több mint kétszáz ember károsított meg azzal, hogy ausztriai munka ígéretével pénzt kért a közvetítésért - közölte a rendőrség honlapján a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.

Keresik a zalalövői csalót

13.09.21 23:14

Ausztriai munka ígéretével pénzt kért a közvetítésért, több mint 200 embert károsított meg.

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
KútfúrókKútfúrókKútfúrókKútfúrók2014_Baja_0652
Az utcán Farkas és Jack Sparrow egy lehetetlen univerzumban közösen telefonoznak.Kávé, cigi és mobilszünet az építkezésen.Az útszéli hot dogos is megunta az ácsorgást.Este 11 felé a hídon munka közben mobilozott. Előtte egy laptop a tényleges munkájához kinyitva állt.Munka közben egy kis szórakozás.

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Jóval kevesebb amerikai folyamodott segélyért

Jelentősen csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma az Egyesült Államokban az előző héten az amerikai munkaügyi minisztérium csütörtöki adatai szerint.

Megye

Sikerült lenullázni az örök mumust - A fehérvári hokicsapat simán verte az Olimpiját

Székesfehérvár - – A pénteki, klagenfurti siker után hazai jégre korizott a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata az EBEL 4. játéknapján. Az ellenfél az örök mumus Olimpija Ljubljana volt.

Sport

Magnussen égési sérüléseket szenvedett

Égési sérülései miatt orvosi kezelésre szorult a McLaren Forma-1-es csapatának újonc versenyzője, Kevin Magnussen a Szingapúri Nagydíj után.

Politikus

MSZP: a kormány akadályozza meg a leépítéseket stratégiai partnereinél

Az MSZP szerint a kormánynak ki kellene egészíteni a nagy multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásait azzal, hogy partnerei a következő 4-5 évben nem kezdeményeznek létszámleépítéseket.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló