Bezár

Állás

Közélet › Állás

Új telephelyet nyitott a SZEFO Zrt. Hódmezővásárhelyen

13.10.25 17:06

Többségében megváltozott munkaképességű embert foglalkoztat az új egység. A cég minőségi áramelosztó készülékeket és prémium kategóriájú divattermékeket gyárt.

Túl szigorúra sikerült a rokkantellátó-rendszer

13.10.25 11:53

Sok kisebb mértékű egészségkárosodással élő ember nem kap már ellátást, azonban a költségvetés sem érte még el a megváltozott munkaképességűek ellátásának átalakításával tervezett megtakarítást. Az érdekvédők módosításokat szorgalmaznak -…

Az irodák rémei gyorsan fertőznek

13.10.25 07:36

Ők az irodák rémei: azok a munkatársak, akik köhögve és tüsszögve mennek munkába, amikor inkább ágyban kellene feküdniük otthon.

Jégkorong: a Fehérvár bejuthat az elitklubok ligájába

13.10.24 17:57

Negyvenklubos bajnokságot tervez a Nemzetközi Jégkorongszövetség kontinentális alszervezete (ECC). Jelenlegi állás szerint egy magyar csapat is bekerülhet.

Hol keresnek legjobban az informatikusok?

13.10.24 14:18

Évente 160 ezer dollárt (34,4 millió forintot) keresnek átlagosan a szoftverfejlesztők az ezt a tevékenységet legjobban fizető amerikai cégnél. A munkavállalói értékeléseket összesítő Glassdoor elemzése szerint nem a legismertebb vállalkozások vezetik a…

Nagyon szomorú helyzetben van a családok többsége

13.10.24 11:48

Minden ötödik magyar felnőtt csupán egy hétig, míg további 41 százalék egy hónapig tudná eltartani családját tartalékaiból, ha elveszítené állását – derült ki a Generali 1000 fős reprezentatív kutatásából.

Kevés amerikai talált munkát, örülnek a piacok

13.10.24 05:45

revízió Az Egyesült Államok gazdasága 148 000 új munkahelyet teremtett szeptemberben, ami jelentősen alulmúlja az elemzői várakozásokat. Közgazdászok arra számítottak, hogy több mint 180 ezerre...

Csaknem húsz épületet újít fel a Pécsi Egyházmegye Tolnában

13.10.23 17:48

Csaknem húsz egyházi épületet, templomokat, plébániákat, szobrokat újítanak fel Tolna megyében mintegy 300 millió forintos vidékfejlesztési támogatásból, a munka mindenütt még idén elkezdődik - tájékoztatta a Pécsi Egyházmegye Tolna megyei…

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Szinkron aerobikKútfúrókAz utcán Farkas és Jack Sparrow egy lehetetlen univerzumban közösen telefonoznak.Kávé, cigi és mobilszünet az építkezésen.Az útszéli hot dogos is megunta az ácsorgást.
Este 11 felé a hídon munka közben mobilozott. Előtte egy laptop a tényleges munkájához kinyitva állt.Munka közben egy kis szórakozás.KútfúrókKútfúrókKútfúrók

Kapcsolódó témák

Politikus

Vesztett a Fidesz: lefokozták Salgótarjánt

Salgótarjánból Balassagyarmatra kerül át Nógrád megye önkormányzatának székhelye - döntöttek a testület alakuló ülésén szerdán.

Politikus

Vesztett a Fidesz: lefokozták Salgótarjánt

Salgótarjánból Balassagyarmatra kerül át Nógrád megye önkormányzatának székhelye - döntöttek a testület alakuló ülésén szerdán.

Ország

Benzema duplázott Liverpoolban

A Bayern München kiütéses római győzelme és a Schalke sikere után szerdán a Borussia Dortmund Isztambulban, míg a Bayer Leverkusen hazai pályán nyert.

Gazdaság

Háromszázezer fölött a munkanélküliek száma Horvátországban

Szeptember végén még 290 ezer 584-en kerestek munkát, ami azt jelenti, hogy bő két hét alatt 3,3 százalékkal emelkedett a munkanélküliek száma.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló