Bezár

Afganisztán

Ország › Afganisztán

Maradnak amerikai katonák Afganisztánban

14.09.30 15:45

Aláírták kedden az amerikai–afgán biztonsági szerződést, amelynek értelmében az idei év vége után is maradhatnak amerikai katonák Afganisztánban.

Az ENSZ BT üdvözölte az új afgán elnök beiktatását

14.09.30 11:04

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa közleményben üdvözölte kedden az új afgán elnök, Asraf Gáni, az első demokratikus hatalomváltás eredményeként hatalomra került afgán államfő beiktatását

Miből lesz a talibán

14.09.26 11:36

Hónapokon, ha nem éveken át csak suttogó hangokat lehetett hallani arról, hogy a szíriai polgárháborúban az Aszad-ellenes erők kötelékében mind több és több fanatikus iszlamista harcol. Minthogy azonban a tét a „halálra ítélt” szíriai elnök…

Bevásárolt, majd eltűnt három afgán katona az USA-ban

14.09.22 07:18

Nyoma veszett az Egyesült Államokban három afgán katonának, aki kiképzésen vett részt egy katonai támaszponton - jelentette vasárnap este a helyi média.

A Fehér Ház üdvözölte a kabuli megegyezést

14.09.21 19:30

Közleményben biztosította támogatásáról az Abdulla Abdulla és Asraf Gáni afgán elnökjelölt között a nemzeti egységkormány megalapításáról létrejött megállapodást vasárnap a Fehér Ház.

Tálib felkelők robbanthattak Kabulban

14.09.16 11:06

Külföldi autókonvoj ellen követett el merényletet kedden egy öngyilkos robbantó Afganisztán fővárosában, pár száz méterre az Egyesült Államok nagykövetségétől – adták hírül afgán rendőrségi források.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Közélet

Rálőttek egy ismert zsidó aktivistára Jeruzsálemben

Meglőttek egy ismert szélsőjobboldali zsidó aktivistát szerdán Jeruzsálemben, a merénylőt eddig nem sikerült kézre keríteni - közölte az izraeli média.

Ország

Felrobbantottak egy általános iskolát Pakisztánban

Egyelőre senki nem vállalta a felelősséget a Pakisztán északnyugati részén fekvő, Afganisztánnal határos Khyber törzsi térségében lévő általános iskola felrobbantásáért. Már hatvannyolc tanintézményt romboltak le hasonló módon…

Nagyvilág

NBA: James nélkül is győzelemmel kezdett a Heat, visszatért Derrick Rose

Az előző kiírásban döntős Miami Heat a vendég Washington Wizards legyőzésével kezdte az észak-amerikai kosárlabdaliga 2014/15-ös szezonját.

Politikus

Obama, Clinton és a Bunge

A magyar adóhatóság látókörébe került külföldi óriáscégek közül kettő is az USA legmagasabb politikai vezetésével ápol kitűnő kapcsolatokat. .

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló