Bezár

Afganisztán

Ország › Afganisztán

Magyarországon is robbantottak volna

15.02.16 07:51

Bár Magyarországot egyelőre csak tranzitországnak tekintik a terroristák, de Budapesten is terveztek merényletet, amelyre a tálib ellenállás egyik vezetője adott utasítást.

Német edző lett az afgánok kapitánya

15.02.10 14:12

A német Slaven Skeledzic váltja az egy hónapja megkéselt Mohammad Jousef Kargart az afgán válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Dróncsapás végzett az Iszlám Állam egyik vezérével

15.02.09 14:09

Afganisztánban egy pilóta nélküli repülőgépről kilőtt rakéta megölte az Iszlám Állam terrorszervezet egyik helyi főnökét - közölték hétfőn afgán források.

A Fehér Ház szóvivője szerint az afgán tálibok nem terroristák

15.01.30 07:09

Kérdésre válaszolva nem minősítette terroristának az afgán tálibokat csütörtöki sajtótájékoztatóján Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Merényletet tervezett az al-Kaida Oroszországban

Egy oroszországi csővezeték és a moszkvai amerikai nagykövetség ellen is tervezett pokolgépes merényletet az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat – derült ki az Oszama bin Laden pakisztáni búvóhelyén lefoglalt dokumentumok…

Közélet

Provokációnak tartják a Nyemcov-merényletet

Orosz ellenzékiek és jogvédők megrendelt politikai gyilkosságnak, míg a hatalom képviselői provokációnak tartják Borisz Nyemcov megölését, amelynek az a célja, hogy bizonytalanná tegye a belpolitikai helyzetet Oroszországban.

Nagyvilág

Meghalt az NBA első fekete kosarasa

Earl Lloyd 86 éves korában hunyt el. Pályafutása során játszott a Washington, a Syracuse és a Detroit csapatában.

Esemény

Négy lövés érte Putyin legfőbb kritikusát

Borisz Nyemcov orosz ellenzéki vezetőre hat lövést adott le a gyilkos, négy eltalálta, és azonnal meghalt – közölte szombaton az orosz rendőrség.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló