Afganisztán

Ország › Afganisztán

Holland sofőr csempészte volna Bécsbe az afgánokat

15.03.01 15:06

A holland sofőr és utasa a három afgán fiatalt jogellenesen akarta Bécsbe vinni. A nemzetközi gyorsvonatról pedig tizenkét határsértőt állítottak elő a rendőrök.

Már 200-nál is több ember halt meg az afganisztáni lavinaomlásokban

15.02.26 11:48

A hideg száraz telet követően az elmúlt napokban hatalmas hómennyiség zúdult a középázsiai ország négy tartományára, a halálos áldozatok száma kétszáz fölé emelkedett.

Lavina zúdult afganisztáni falvakra, sok a halott

15.02.25 12:39

Több tucatnyian haltak meg egy falvakra zúduló lavinában Afganisztánban. Abdul Ramán Kabiri, a Kabultól északra lévő Pandzsir tartomány kormányzója azt mondta, hogy eddig 31 holttestet találtak és még harminc ember van a hó fogságában.

Sok halott egy afgán lavinában

15.02.25 12:24

A mentést nehezíti, hogy a munkálatokban részt vevő háromszáz embernek nincsen megfelelő felszerelése, így lapátokkal és puszta kézzel próbálják kiásni a hó alatt rekedteket.

28 afgán menekültet zsúfolt be a kisteherautóba az embercsempész

15.02.25 09:37

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói embercsempészéssel gyanúsítanak egy 34 éves tunéziai állampolgárságú férfit, aki ismerőse svájci felségjelzésű járművében 28 embert akart átcsempészni a magyar határon.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Tíz embert akasztottak fel Pakisztánban

8 ezren várakoznak a halálsoron Pakisztánban, ahol végképp megszüntették a halálbüntetés moratóriumát. Az Európai Uniót aggasztja a sok kivégzés, mert Pakisztánban akár istenkáromlás miatt is halálra lehet valakit ítélni. 2008-ban…

Közélet

Terrortámadást hiúsítottak meg Isztambulban

Ismeretlen fegyveresek megtámadták szerdán az isztambuli rendőrség főhadiszállást; egyiküket lelőtték, a másikat elfogták - jelentette a helyi média.

Esemény

Nem sokkal azután, hogy kézbe vette dédunokáját, meghalt

A 101 éves asszony, aki az utolsó napig tele volt életörömmel, még megérte, hogy találkozzon újszülött dédunokájával.

Nagyvilág

A svédek az oroszok miatt fokoznák katonáik erejét

Svédország erősíti katonai képességeit és fokozza együttműködését a NATO-val az orosz fegyverkezés miatt – egyebek között erről tárgyalt Stefan Löfven svéd miniszterelnök szerdán Washingtonban a Fehér Házban.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló