Afganisztán hírek

Ország › Afganisztán

Kezdődik a tálib tavaszi hadjárat

15.04.22 08:48

Mint minden tavasszal, idén is a külföldi katonák ellen vonulnak az afganisztáni tálibok. Az első merényletek már megvoltak.

„Barbár támadás”: Ban Ki Mun elítélte a dzsalálábádi merényletet

15.04.19 08:45

A leghatározottabban elítélte, és „barbár támadásnak” nevezte Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a kelet-afganisztáni Dzsalálábádban szombaton elkövetett merényletet, amelyben – legfrissebb hírek szerint – legalább 35-en haltak meg.

Robbantás a banknál, az Iszlám Állam magára vállalta

15.04.18 18:17

Az Iszlám Állam vállalta magára az afganisztáni merényletet, az öngyilkos merénylő az ország keleti határán egy bank bejáratánál robbantott.

Kormányzati dolgozókat robbantottak föl Afganisztánban

15.04.18 09:46

Öngyilkos merénylő támadásában legkevesebb 30 ember meghalt, több mint száz megsebesült szombaton Kelet-Afganisztánban - jelentette a Padzsvok afgán hírügynökség. Más források szerint 22 a halálos áldozatok száma és több mint…

Nagyon sok halott és sérült Afganisztánban

15.04.18 08:53

Öngyilkos merénylő támadásában legkevesebb 30 ember meghalt, több mint száz megsebesült szombaton Kelet-Afganisztánban - jelentette a Padzsvok afgán hírügynökség.

Tömeges mérgezés egy afgán iskolában: 100 gyerek került kórházba

15.04.11 14:15

Tömeges mérgezés miatt kórházba kellett szállítani szombaton száz iskolást Afganisztánban, a hatóságok vizsgálják, hogy a 10 és 14 év közötti fiúkat szándékosan mérgezték-e meg.

Álmukban lőtték agyon a gáton dolgozó munkásokat

15.04.11 11:26

A fegyveresek motorbicikliken menekültek el a helyszínről, a támadásért egyelőre senki sem vállalta a felelősséget.  A nyugaton Iránnal határos Beludzsisztán a szélsőséges szervezetek egyik fészke, a tálibok mellett a tartományban szeparatista erők és más…

A(z) "Afganisztán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Pakisztán: meg akarták ölni az államfő fiát

Merényletet követtek el Pakisztánban az államfő fia ellen hétfőre virradóra, Mamnún Talat nem sérült meg.

Közélet

Terrorizmus Kínában

A leleplezett sejtek 96 százaléka bizonyítottan terrorcselekményekre készült, akcióik tervezési, előkészületi fázisában voltak.

Nagyvilág

Gyanús kuktát robbantottak a Fehér Háznál

De csak elővigyázatosságból. A Kongresszus mellett parkolt egy autó Washington DC-ben, ami azért tűnt fel a rendőröknek, mert áradt belőle a benzinszag. A benne talált kuktát biztos, ami biztos, felrobbantották: Video of…

Esemény

Leégett egy magánszanatórium Kínában - sokan meghaltak

Harmincnyolc ember meghalt, és hatan megsérültek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló