Bezár

Afganisztán

Ország › Afganisztán

Afganisztán mellett kötelezte el magát a NATO

14.09.04 19:21

Afganisztán demokratikus jellegének erősítése, a közép-ázsiai ország további támogatása mellett kötelezte el magát csütörtökön kezdődött walesi csúcstalálkozóján a NATO, annak ellenére, hogy az afgán vezetéssel mindeddig nem sikerült…

Hatalmas mennyiségű afganisztáni heroint foglaltak le

14.09.02 18:18

Rekordmennyiségű, két és fél tonnányi, Afganisztánból származó heroint foglaltak le az idén Oroszországban - közölte az orosz Szövetségi Kábítószer-ellenes Szolgálat vezetője keddi moszkvai tájékoztatóján.

Tálibok robbantottak Afganisztánban

14.08.30 08:36

Legkevesebb hat ember meghalt és több tucatnyi megsebesült, amikor szombaton egy autóban ülő öngyilkos merénylő és tálib fegyveresek megtámadták a titkosszolgálat regionális hivatalát a kelet-afganisztáni Dzsalálábádban – közölte egy helyi…

Öngyilkos merénylet az afgán titkosszolgálat egyik hivatala ellen

14.08.30 08:36

Legkevesebb hat ember meghalt és több tucatnyi megsebesült, amikor szombaton egy autóban ülő öngyilkos merénylő és tálib fegyveresek megtámadták a titkosszolgálat regionális hivatalát a kelet-afganisztáni Dzsalálábádban - közölte egy helyi tisztviselő.

Összeomlás fenyegeti a 800 éves jami minaretet 

14.08.29 12:21

Összeomlás fenyegeti Afganisztán építészeti csodáinak egyikét, a 800 éves, 65 méter magas jami minaretet az elmúlt évszázadok áradásai és a felújítások elmaradása miatt - figyelmeztetnek a helyi hatóságok. 

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

21 éve jégbefagyott indiai katona holttestére bukkantak

Egy 21 éve szakadékba zuhant indiai katona teljes épségben maradt holttestét találták meg az indiai Kasmírban, a vitatott hovatartozású Sziacsen-gleccseren.

Közélet

Egy titkos, német ruhagyárból szállítottak ruhákat az Iszlám Államnak

A gyanú szerint egy Bonnban élő egyetemista 130 ezer euró értékben gyártott ruhákat az Iszlám Állam terroristáinak.

Nagyvilág

Orbánék Washington célkeresztjében?

Orbán Viktorhoz közel állók Washington célkeresztjében címmel tett közzé terjedelmes tudósítást honlapján vasárnap a Le Monde.

Politikus

Obama: nincs ok a pánikra

Az Egyesült Államokban nincs ebolajárvány, az ország felkészült arra, hogy megakadályozzák a betegség terjedését - közölte az elnök.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló